Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. április 05. 18:15

Előre bocsájtom nem voltam egyik általad említet hölgynél sem. De szerintem jól láthatóan Andi és Anett képei más más hölgyről készültek! Az általad feltételezett hasonlóság abban biztos megáll hogy Nőkről készült képeket látsz:D

Smash · Újonc (22 hozzászólás) · 2016. április 05. 18:54

Én sem voltam náluk, a csak a képeket láttam. A hajszínüket leszámítva hasonónak láttam az arcukat, meg a képeken a háttér hasonló felépítésű volt (vagy csak egyformán sok volt rajtuk a piros). :-)

De legyen igazatok, és tényleg nem ugyanaz a két hölgy, a 'megosztás' nevű hozzászóló szerintem rájuk gondolt.

Ez esetben neki is olyan rossz a szeme, mint az enyém. :-))))

KezdőSrác86Db · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. április 05. 21:20

Üdv!

Laura(28)-ról valakinek van tapasztalata?

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2016. április 05. 22:15

Akkor már hárman vagyunk így ezzel a rossz látással....

Mellesleg kb. egy hete még ANETT-ből is kettő volt, egy Anett(37) ..-3693-as végű telóval és egy ANETT(38) masszázs ..-6232-es vegű teló számmal. A képeket elnézve 99%-ban ugyanarról a hölgyről készült, de most már csak az utóbbi hírdetése aktív.

Majd ő megerősít/vagy cáfol, hogy ténbyleg ő hírdetett-e duplán.

Mya33 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. április 05. 22:15

Kedves uraim! Nem tudom ezt szó nélkül hagyni! Anett már jó ideje a barátnőm, én még sosem láttam barnának az amúgy is feltűnően vörös haját! A másik hölgy testalkatát nem is említve ( ezzel őt nem szeretném megsérteni) de képek alapján szerintem 20 kg plusszról beszélhetünk, de nem Anett javára! ( Anett: pici hölgy és vékony) és halkan megjegyezném: véleményt annak kéne írnia aki már meglátogatta mindkét hölgyet! :) További szép estét! Puszi: Mya

KezdőSrác86Db · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. április 06. 05:08

Van személyes tapasztalat?

Teltebb versenyzők közül ki az ajánlott?

Törölt felhasználó · 2016. április 06. 14:18

Köszönöm a segítséget mindenkinek. További szép napot ;)

popófan · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2016. április 06. 16:52

Úgy látom Laura28 és Szandika 28 kolléganők .( piros kockás lepedő, a természet lágy ölén)

MARKOKO · Újonc (41 hozzászólás) · 2016. április 06. 17:50

Üdv!

Ritkán járok erre felé, de ma sikerült. Jessyka (21)-nél tettem látogatást. Nem bántam meg. Az *rfekvést rendkívül kedvezőnek tartottam, a szolgáltatás színvonala és a leányzó is rendben. Ha nagyobbak lennének a törölközék, és nem lenne dugulás a kádban. SZUPER!

Kagyló · Újonc (26 hozzászólás) · 2016. április 06. 21:38

De a "természet lágy ölén" készült fotó melletti szöveg tök jó!"100% azt kapsz amit a képeken is látsz."

Mehet a kuncsaft fára mászni!

Vagy nincs szoba, kint kell megoldani a réten?

bazsika777 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. április 07. 09:20

az lenne a kérdésem olyan lány párt keresek akikmegadnák nekem az élvezetet. pl az egyik női tag franciázik a másik a p*pómat kényeztetné. ha tudtok ilyet irjatok :) 

egy álmodó srác ;) 

Kagyló · Újonc (26 hozzászólás) · 2016. április 07. 10:07

Azt észrevettétek-e, hogy Lizi(42) immáron Nagykanizsán tartja a fogadóóráit?

Kagyló · Újonc (26 hozzászólás) · 2016. április 07. 12:10

És még egy érdekesség.

Olivia felhagyott az iparral?

Kagyló · Újonc (26 hozzászólás) · 2016. április 07. 12:11

Toronymagasban?

Törölt felhasználó · 2016. április 07. 15:18

Az apró hírdetések között van egy Nettike(21)

A fotó alapján brutál jó,de nem tudom mennyire lehet valós a hírdetés.

futar · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. április 07. 17:07

Hello mindenkinek, szeretnek toletek infokat (tapasztalat, jo esetleg rosz egyebek ) a kovetkezo csajokal kapcsolatba:

Hanna26

Zafira25

Zsaklin24

Aliz18

Kitty35

Csilla24

Lilike25

Elore is koszonom , szep napot.

Austin · Újonc (105 hozzászólás) · 2016. április 07. 19:51

A múlthéten rácsörögtem. Hogy is mondjam. Szerintem kicsit átlag feletti a rózsák száma amit kérne a szolgáltatásáért és még a helyszínt is neked kell biztosítanod.  Ha fele annyit mondott volna akkor rászaladtam volna.

zsoujvnur · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. április 07. 21:38

Valaki tudna segiteni ? A Jerikon volt egy szoke nagymellu lany tud rola valaki valamit ?

zsoujvnur · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. április 07. 21:44

Nem tunt az oregnek 30 koruli lehetett az elejen rendelt az utcanak

Kagyló · Újonc (26 hozzászólás) · 2016. április 07. 21:51

Hannánál no smár!:-(

Hangszeres játékában a nyelv nem túl sok, sem nem ultramély, de a nyomás csak benned fokozódik őbenne jóféle vákum van.

Utána úgy tud tekerni, hogy csak győzzed kitartással! De ehhez aktívan fel kell lekesítened, mert különben eléggé gépies lenne az előadásmódja.

A melleit végig fogjad (remek tapintású) , mert különben lendületbe jön és saját irányokba téved, amit nem bírsz szemmel követni!

A hely épphogy nem lehangoló, 2-es, vagy hármas. (Rengeteg emelet van fölötte, csak abban a házban tud ilyen sok lenni.)

Rózsákban jó a helyezése, könnyebben előteremthető, mint sok más helyen.

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen