Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2016. április 15. 10:25

Üdv!

Nemrég valaki érdeklődött Lara 33-ról.. Nem voltam nála, nem ismerem, nem is beszéltem vele, mindenesetre azt tudom, hogy a képei egy az egyben megegyeznek egy Budapesten hirdető fiatal lányéval, akinek a neve: Adriana/Adriana Hot, a két "nagy" oldaltól függően.. Nyugodtan keressetek rá.

Austin · Újonc (105 hozzászólás) · 2016. április 15. 11:01

Huhú azokkal én is szemezgetek. Jó party lehet. :)

próbacseresznye · Újonc (9 hozzászólás) · 2016. április 15. 20:34

Ez igy igaz.

picúr · Kvázi-tag (180 hozzászólás) · 2016. április 15. 22:51

Kedves Lau!

Megnéztem a képeidet és remélem előbb-utóbb (de ha lehetne inkább előbb!) ellátogatsz erre keletre is! :-)

Ladys · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. április 16. 15:37

*** Kérjük az önreklám mellőzését! (Dyna 25) ***

Nem tudom hogy hol jártál.....mert én voltam párszor nálla sőt havi szinten többször látogatom és a higiénia alapvető számára. Elék kényes vagyok erre de ilyet nem tapasztaltam még! Az igaz hogy telt, de ezt el is mondja sőt ahogy belépsz megkérdezi hogy megfelel-e az elvárásodnak. Több barátom is járt már nálla de semmi kifogásolnivalójuk nem volt a leányzóval szemben! Tehát a lejáratás az csúnya dolog már bocs! 

kun · Tag (288 hozzászólás) · 2016. április 16. 16:23

Bukta :):):)

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. április 16. 16:38

Köszönjük Dyna :D ez szép öngól!

debrecenilány · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. április 16. 16:42

Na basszus! :D

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. április 16. 23:33

Tisztelt Fórumozók!

Kérjük, folytassák ezt a beszélgetést a "Düngőben"!

Üdvözlettel

VL Szerkesztőség

kanossrác · Lelkes újonc (105 hozzászólás) · 2016. április 17. 20:57

Üdv! A Következő kiruccanásomat osztom most meg veletek:

Eszter(29) 

Belépve a lakásba egy nagyon csinos szolibarna csaj nyitott ajtót. Egyből mondta hogy ő már ivott egy kicsit, de nem volt gond mert legalább egy kicsit oldottabb volt a légkör ezáltal. Be nem volt rúgva az azért látszott.

Egy félidőre neveztem be és plusz dolgokat nem kértem. Mindenesetre a smárolást az nagyon jól csinálja az italszag nem érződött rajta és az idegen nyelvet is magas fokon űzi. Ha nem kérne plusz zsetont néhány dologért fergeteges együttlét is kikerekedhetett volna a dologból, de jó volt ez így is. Néhány pozitúra után a cicijeire mentem el. Még a végén egy kis dumcsi,és megkínált ásványvízzel is. Na és ami még furcsállottam hogy meg akart kínálni piával az action előtt, de azt inkább kihagytam.

Amúgy stílusa laza mint a rigalánc nekem bejön az ilyen. 

Esélyes nálam egy ismétlésre mindenképp.

megosztás · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. április 18. 05:44

Please Orsi 24 ről valakinek infoja? 

Brembo2 · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. április 18. 06:40

Az az Andi40, nem az Anett40 akart lenni? Egyébként tényleg torkos,nemhagy kárba veszni egy cseppet sem...:)

Austin · Újonc (105 hozzászólás) · 2016. április 18. 07:34

Valószínűleg ugyanazon a napon a késő délutáni órákban járhattál te is ott. :D Ugyan ez volt nálam is a helyzet, Nekem is jelezte hogy egy pár feles lecsúszott már, mert valószínűleg megy bulizni, kérdezte hogy nem e zavar. Természetesen engem sem zavart, ahogy te is írtad oldottabb volt a hangulat így és én sem éreztem italszagot rajta. Igaz én csak egy S.O.S-re neveztem be. Másodjára jártam nála, de nem utoljára.

Beszéltem aznap Rebeka 36-al, igaz nem jutottam el hozzá, de telefonba oltári nagy dumát nyomott. Mintha egy ezeréves ismerősömmel beszéltem volna. :D

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. április 18. 14:14

A Zombi visszatért! brrrr

kun · Tag (288 hozzászólás) · 2016. április 18. 14:37

Az meg ki??

futar · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. április 18. 19:49

Hello erdelelne ha volt valaki Jenny 20 - nal. Tapastalat valoban olyan mint a kepeken. Koszi.

Moebius · Újonc (16 hozzászólás) · 2016. április 19. 00:17

Minő kellemes meglepetés! Dolly 27 ismét városunkban. Az előző turnusban volt szerencsém elmerülni finomságaiban. Kellemes meglepetés volt ,hogy a képei tényleg valósak. ha valaki kedveli ezt a típust csak biztatni tudom,nem fogja megbánni a látogatást...   Az ajkai azok mennyeien elnyelik a "műszert"...

Esetleg valakinek volt szerencséje Melinda 28 -hoz? A fotók nagyon meggyőzőek egy látogatás megszervezésére!

Mennyire ajánlott kategória?  

Austin · Újonc (105 hozzászólás) · 2016. április 19. 08:12

Csatlakozom :)

Dollyy · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. április 19. 19:48

Kedves Moebius!

Koszonom a kedves szavakat :) Remelem talalkozunk meg..

Csok Dolly

Svindler27 · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. április 19. 21:23

Figyelj én ajánlani tudom csak, ugorj be hozzá nem bánod meg sok sikert! 

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen