Sajnos énis belefutottam anno! Csak sajnos nekem még kicsit rákellett fizetni hogy szabadon távozhassak. Telefonban pedig nagyon korrekt volt, és még személyesen is, addig amig nem fizettem neki. 3perc franciázás után nekem esett hogy sok kell még?! Hát mondom most kezdted még el, de ha ügyes vagy hamar végzünk. Erre jött azzal hogy f*zetnem kell még ezért. Először nem tulajdonítottam jelentőséget a kijelentésének, csinálta tovább, majd egy perc múlva ismét elhangzott hogy ugye tudod hogy neked ezért még f*zetned kell?! Mondom jó, akkor itt befejeztük, elkezdtem felfele öltözni, és elkezdett fenyegetőzni, hogy vagy neki f*zetek, vagy a fiúknak. Mondom felejtsd el, mivel nem is hoztam többet magammal, meg mégis miért f*zetnék?! Erre kérte a telefonom, vagy az órámat. Hát mondom elmész te a pi...ba. Ekkor meg jött azzal hogy hívja a rendőrséget hogy én megakartam erőszakolni. Na mondom most ebből hogy szabadulok. A retek lejött velem a kocsiig, hogy perkáljak még neki, és menetközbe végig mondta hogy ha bármit is merek csinálni, vagy elszaladok, akkor balhét fog csapni az utcán hogy én megakartam erőszakolni. Kemény perceken mentem keresztül, egy pár rózsát odavágtam neki, mondom itt befejeztük. Persze még ez sem volt elég, jött azzal hogy akkor betört ablakkal megyek el, na ott már én sem bírtam idegekkel, nekiestem hogy takarodjon innen, vagy én hívok egy rendőrt. Erre püffögve elhordta magát és még odaszúrta hogy nehogy azthigyjem hogy ezzel le van rendezve a dolog. Bánom hogy nem hamarabb jöttem elő én is ezzel a rendőrös dologgal, de hát egy nem független ember mégis mit tud egy ilyen helyzetben csinálni. Mindenki kerülje ezt a r.etket!