Eszter29
Eszter29
Bianka 20! Rendes smárolás volt.
Kedves András69! Soha nem szóltam hozzá semmihez a fórumon de, a múlthéten álmodban jártál nálam! :) Mivel nem is hírdettem! A másik, hogy ha a sportolóknak jó vagyok, és nagyon sok visszajáró vendégem van masszázsra, akkor ne te tegyél már rólam élmény beszámolót! Egy olyantól még elviselném aki 2-szer volt, és csalódott! Neklem nincs szükségem ingyen reklámra! :))) Kellemes hétvégét kívánok, minden kedves fórumozónak!
Köszike, Alisa! :))))
A Nancy25" régen" Szandika 28 volt.
Ninettkét szerintem felejtsd el. Van tőle ezerszer jobb.
Ő már nagyon rég a szakmában dolgozik és szerintem is kiégett. Jó teste van, szép csaj, de a viselkedése elég robotos, előre megírt program alapján csinálja, ő irányít, hogy mit és hogy csináljál, nekem ez nem jön be.
Amolyan prémium kategóriát próbál képviselni, ezzel együtt nem jár a barátnő feeling. Nekem nem jött be, de neked lehet befog, ezért nem beszéllek le róla, ez csak az én véleményem.
Inkább visszamennék Emilíához, akinek a hozzáállása jobb volt mint az ninetté.
OFF
Na ezért nem írtam mostanában semmit, pedig minden nap elolvasom a kommenteket. Ez a fórum elveszítette a lényegét, de ezt már leírtam korábban is. A hírdetők, managgerek írogatják a kamu beszámolók legalább felét. A hozzászólások 40%-át meg a Gróf. Ha egy "régi motoros" ír egy beszámolót az vagy moderálásra kerül, vagy lehurrogják. Akkor kérdezem én: MI szükség egyáltalán ebben a formában erre a fórumra? Pedig tudnék írni most is beszámolót, mert voltam én is pár helyen. De van értelme?
A szerkesztőség helyében az összes értéktelen, kamu hozzászólást törölném, és bannolnám az íróját 1-2 hétre, majd örökre. Ez más fórum oldalakon bevett szokás. Persze ez nem egy átlagos fórum. Nem a virágok beporzásáról értekezünk, de pont ezért kellene az érdemi hsz-eket megtartani....
ON
Amúgy hogy értelme is legyen ennek az irományomnak:
Ninettke: Aranyos, kedves, értelmes csaj. Kéró 10/10, alak 10/7, aktus 10/5, punci 10/11. *** moderálva ***! Ajánlom, de többet nem megyek.
Ez szélmalom harc. Annyi jó fejlesztést lehetne csinálni ezen az oldalon, fórumon, adatlapokon stb, lennének ötleteim, de a szerkesztőket nem érdekli. Egyébként igazad van, kevés a hiteles beszámoló, de én akkor is leírom ha lehurrognak.
Ninettkéhez még hozzátenném, hogy belváros,forgalma utca, fizetős parkoló amit utálok.
Na tessék. Kívácsi lennék ezeket az utolsó hozzászólásokat ki küldte moderálásra? Tisztelt Szerkesztőség???
Azt azért meg kéne gondolni lehet-e valaki úgy 11/10 hogy 40%-ot lehazudik a korából?
Még viccnek is rossz!
Lánykereső Szerkesztőség
· 2016. július 09. 19:05
Szigorúbb
Lánykereső Szerkesztőség
Lazább
Lánykereső Szerkesztőség
Tisztelt Látogatók!
Minden esetben rajtunk kérik számon a fórumot, holott azt Önök írják, nem mi, mi utólagosan ellenőrizzük és ha kell beavatkozunk.
Ha moderálunk, egyik tábor arra hivatkozik, hogy a fórumba azt ír amit akar. Ha nem moderálunk, csak amit szükséges, akkor a másik tábornak nem tetszik
Ezennel szavazásra bocsátanánk egy olyat, hogy szigorúbban kellene-e moderálnunk és csak a tényleges véleményeket hagynunk, vagy az mint egy fórumnál az esetleges eszmecseréket is hagyjuk. Természetesen ez sem fogja azt jelenteni, hogy anarchia lesz és mindenki azt ír, amit akar!
A likeolásukkal megoszthatják a véleményüket
Köszönjük
Nily20 10/9.5 :)
Legyen szigorúbb, csak beszámolók, kérdések és válaszok legyenek. A többit törölni, a hasztalanul moderálásra küldőket pedig bannolni.
Na mostmár kíváncsi lettem Nilyire :D
Mi dönt majd?
Melyikre jön a legtöbb + vagy a + - értéke adja meg a végeredményt?
Szerintem,ha valaki akkor ti tisztán látjátok azt,hogy ki az ,aki a legtöbb kamu hozzászólást írja,ezáltal tönkreteszi az oldal valódi értelmét.
Ha leírom a valós élményeimet,lehúznak, megpróbálnak hazugnak feltüntetni.
Mindíg ugyanaz(ok)!
Egyszerüen törölni kell ,mert ezzel nektek is árt.Hiteltelenné válik az oldal.
Mint,ahogy azzá is vált,mert nagyon nehéz normális szolgáltatót találni.
Állandó a veszekedés,a másik lejáratása.
Ebből előbb-utóbb csőd lesz.Előbb!
Az egyik legjobb választás :)
Ajánlom!