Eddig diszkréten kerültem konkrétumokat, de mivel Ninettke és egyes kedvelői azzal a világmagyarázattal állnak elő, hogy azokkal van baj, akiknek Ninettke nem bír kedves szolgáltató hölgy módjára kellemes perceket szerezni - említek egyet. Kedvesen, érzékien próbáltam - a dolog tetmészetéből adódóan meztelenül - hátulról átölelni, és ó, micsoda perverzió, közben spontán odalibbent volna nemes testrészem a popsijához (csak a domborulathoz) - na ettől Ninettke lemerevedett, hogy ezt nem lehet, ez fertőzésveszélyes, és amikor biztosítottam, hogy nem, akkor megkérdezte, mi vagyok, orvos? Mégsem szívhatom be, mint kígyó a nyelvét..., de egy együttlét során nem is akarnám. Volt még további ezt ne, azt ne, és pillanatok alatt betelt a pohár, elkerülhetetlenül tolult fel, hogy iinnen mennem kell. Tiszta, egészséges, enyhén sportos, ápolt és udvarias voltam és vagyok - nincs gondom a kedves, értelmes nőkkel - és nekik sem velem. Ninettkétől már a belépéstől kezdve egy halvány mosolyt sem kaptam - lárvaarccal fogadott. Természetesen megértem, hogy ahogy nekem sem tetszik mindenki, neki sem tetszhet minden vendég (talán a vendég kora is játszik), de ha ezt ennyire nem tudja a légyott során kezelni (már ha egyáltalán ez volt az ok), úgy fair, ha az elején (még a rózsaszálas szerenád előtt) megmondja, hogy úgy érzi, ez nem fog menni. Én azt szeretném, ha Ninettke nem állandóan tagadva és elhárítóan nyilvánulna meg, hanem tanulna az esetből és javítana a hozzáállásán. Sejtem, idealista remény. Mindenestre részemről már ez némi tisztelet jele, mert vannak itt hirdetők szép számmal, akiknél ez sem emberi, sem észbeli kvalitásaik alapján meg sem fordulna a fejemben. Elhiszem, hogy van akivel Ninettke nem produkál ilyesmiket és tökéketes az együttlét, de minden tapasztalat érvényes tapasztalat - ezt is joga van a fórumon érdeklődőknek megismerni.