Hello! multkori kalandozasomat meselnem el nektek.reg kiszemeltem,hires szinesznonk, Anita Bellini. egy heten keresztul probaltam elerni telon,mig vegul csak sikerult elerni,es egyeztetni vele idopontot.nagyon egyszeru hozza az eljutas,parkolas ingyenes,sokaknak ismeros hely lehet, kocsis meki kornyeke :).kicsit izgultam ,2 masodpercig mig kinyilt az ajto elottem,es meg nem pillantotam.tenyleg icipici leanyka,teli mosolygassal,bajossaggal,eddig mindig azt hittem hogy filmekben meg kepeken hogy picit nagyobbacska :) a lenyegen nem valtroztatott semmit,meg vonzobba tette a hangulatomat.belepes,bemutatkozas,puszi nyuszi,megleptem egy csokival,lerendeztuk a lerendezni valot,kaptam is a tiszta torulkozot,nyomas tusi,kozben ment a duma.kertem bemelegitesnek a sokszor latot franciajat,megvoltam elegedve vele,hamar felallitott,es kertem utana a jol ismert popojat(mert ha ot valasztottam,nehogy mar kihagyjam) o be-lezsirozta a dolgokat,es dur bele bum,finoman az elejen,kicsit lassabban,lehet mert ep nem kicsi szerszammal rendelkezek,de a lenyeg hogy tovig nem lehetett,bar nem is zavart,majd tobb pozcsere,gumi csere,punci,dolgok,csok,vegen pedig szajba talaltam fel neki :) negativum csak annyi hogy enhibambol nem tudom surubben latogatni,pozitivum,az viszont van nem is keves,valos kepek,apolt ,tiszta,bevallalos,ha ugy nezzuk,rengeteg csak tulszarnyalja a rozsak szamaval,Bellini kisasszony nem is tunik dragabnak hozzajuk kepest,nagyon kommunikativ,egy kozos felnott filmes ismerosunk ajanlotta ot,rengeteget dumaltunk meloval kapcsolatban,nem nezi az idot,egyedul fogad,nem hivogatjak,nincs unott pofa,: sok van meg?mindjart kifutunk az idobol van meg 5perced se....
ajanlani tudom!koszi