Kedves fórumtársak!
Egy tegnapi és egy régebbi rossz tapasztalatomat szeretném megosztani, és kérdezném, járt-e valaki hasonlóan?
Jó pár lányt felhívtam a múltkoriban, és nagyon szimptikus volt eyg 19 éves lány hirdetése (Réka). Felhívtam, aranyos kislányos hang, kedvező árak, feltételek, időpont egyeztetve, mentem.
Kinyitotta egy teljesen más kinézetű, valamivel (kb. egy tizessel) idősebb lány az ajtót. Láttam, hogy megvagyok vezetve, de a szükség már vezérelt, nem balhéztam, megtettem, mit megkövetelt a haza. Nem volt rossz, de mégsem az volt amire korábban vártam.
Tegnap ismét kalandozni támadt kedvem, ismét néhány hívást megengedtem. Már az gyanús volt, hogy a hívott lányoknak nagyon hasonló a hangja, és a feltételei is. Kiválasztottam Izabellát a kínálatból, hát mit ad isten, ugyanott kötöttem ki, mint előtte. Láttam, hogy ugyanaz a lakás, de bíztam benne, hogy más nyit ajtót, Természetesen nem...
Kiderült, hogy a lánynak HAT hirdetése van. De könyörgöm! Miért nézzük hülyének az embert???? Nem lehetne azt valahogy kiszűrni? Nem lopom a pénzt én sem, szeretném olyan dologra külteni, amire tényleg vágyom...
Legyen ez tanulság mindenki számára!