Figyu, nem volt túl nehéz "megfejteni a kódodat", de látom, nem értelmezel, mert idéznék a saját beírásomból :
"egy ránézésre is kerülendő lányról"... ezt írtam, érted ??? :))) Még egyszer kérdezem : ÉRTED ???
Innentől tök mindegy, milyen a nemi szerve, odáig az én érdeklődésem már el sem jut... te pedig fizettél ennek a lánynak... de te vagy az okos... :)))
Igen, beismerem : hogy veled vitázni totál értelmetlen... a szomszéd néni idős és kissé idióta tacskó kutyusának több esze van, mint neked valaha is lesz... :)
Ha jó példát állítanék a fórumozó közösség elé, akkor ajánlanám mindenkinek, hogy olvassa el TibetiSzerzetes a nyíregyi topicba írt beszámolóját,
ahol summázta a lényeget... amire én nyomtam egy hatalmas lájkot... mert süt belőle az átgondoltság, az intelligencia, és a valóság !!! :)
Talán ő is megértett engem, és nem vágta a pofámba, hogy az írásaim semmilyen értéket nem képviselnek... amit te állítasz... :)
Ismeretlenül azt gondoltam, te is humorpárti, hasonló felfogású arc vagy, mint én... ez most megdőlt, és megerősítette bennem azt, hogy mennyire nincs
értelme itt erőlködni... hogy ez egy igazi szélmalomharc... hogy sokan talán ezért nem írnak ide... mert minek ??? :)
A debreceni fórumozókat nem veled azonosítom... sértegetni mindenki képes... én is tudnék durván beszólni... de nem akarok lesüllyedni a te szintedre...
Te kifogásoltad, hogy én miért is fórumoztam : hogy ne önreklámhegyek, és kamubeszámolók legyenek a fórumban... most akkor te ezt szeretnéd ???
Nyilván beláttam, hogy veled nem érdemes vitatkozni... amit írok, el sem olvastad... nem ismersz, de sértegetsz... stb... ennek valóban nincs értelme...
A tipikus "őstag" sajnos igaz rád... én csak poénra vettem itt már mindent, de neked ez tényleg fontos... talán ez az életed... nem veszem el tőled, légy
sokak szemében egy igazi hős... Nándi az "ŐS"... :))) Legyen meg a hamis illúziód, hogy "fontos" ember vagy... :)) Akiknek igen, azok valószínűleg gondolkodás nélkül
lájkolgatták le a beírásaimat... kihangsúlyoznám, hogy GONDOLKODÁS nélkül... mert minden hibám ellenére 1 - 2 beírásomban szó szerint a szívem van benne...
Te majd biztos ezért is lebuzizol, de én büszkén vállalom, hogy valamit még mindig tudok érezni... a helyzet szar, de nem reménytelen... :))
Én itt befejeztem, remélem, hogy nem okoztam neked csalódást, és a legjobbakat kívánom neked... és ha hiszed, ha nem, én nem szeretek balhézni, sokkal jobban
szeretem az észérvekkel lefolytatott kommunikációt... ebben az esetben erre nem volt esély... sajnos... :(
Szép estét mindenkinek !!!
Üdv. Infernal