Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
utanozhatatlan · Újonc (50 hozzászólás) · 2022. március 15. 18:00

Dorina 35 jelenleg Nyíregyen ugyezt csinálja. Lehet pár hete nem megy jól az üzlet, ezért változtatnak a módszereken.

Törölt felhasználó · 2022. március 16. 10:30

Most hirdet még? Sehol nem látni, a Rossz.-on sem. 

Törölt felhasználó · 2022. március 16. 10:31

A Dorina35  mondta ezt neked? Az zorall...

utanozhatatlan · Újonc (50 hozzászólás) · 2022. március 16. 13:09

Ha ott van most is, ahol a képek készültek, akkor a kolleganöi is vállalnak mindent 😅 Szerintem amúgy senkinek se megy úgy jelenleg, úgy selytem olyasmi a helyzet mint covid elején. A külföldi fórumon is siránkoznak a lányok, hogy Ausztriában és Belgiumban is rohadt nagy pangás van 3 hete.

Törölt felhasználó · 2022. március 16. 17:40

Ok, köszönöm,.. nem csoda, hogy nem vettem észre. 

Törölt felhasználó · 2022. március 16. 17:53

Szerintem a kiemelkedő nőknek megy, azt hiszem még jobban, nyilván azoknak, akik emberléptékkel kérik a csokoládékat. Az is meghatározó-amiről már korábban is szó volt- hogy ki mit nyújt ezért, mire képes, illetve milyen légkört teremt. A magasabb tételeket nem rajtuk kell számonkérni, a hétköznapok minden szintjén horror tételek vannak. Ebből ered, az ide is leszivárog. Erre erősít az is,  hogy zorall extrákat kell bevállalni annak, aki nem tartozik az ilyen lányok közé. 

utanozhatatlan · Újonc (50 hozzászólás) · 2022. március 16. 21:03

Mindig jól megy a jól bevált megbízható csajoknak. De a többi 70-80% is jól keres, ha pörög az ipar.

Mackósajt · Újonc (20 hozzászólás) · 2022. március 16. 23:49

Röviden is tömören egy túlárazott *** moderálva ***.

törpapa · Lelkes újonc (250 hozzászólás) · 2022. március 17. 08:40

AVE 

Így lgaz........

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. március 17. 09:56

Lehet rossz a szöveg értelmezésem, de ebből a hozzá szólásból nem úgy tűnik, hogy:

" ...alapvetően jó csaj a Kim."

Inkább az, hogy: alapvetően nem jó szolgáltató a Kim!

A szépség az egy dolog, a csinosság is. Bár, deréktől lefelé egyáltalán nem mondanám annak, kissé megvastagodott, ezt személyesen tapasztaltam.

A jó szolgáltatáshoz, megfelelő hozzá állás is szükséges, így kerek a történet, és ez nagyon-nagyon hiányzik. Ez is személyes tapasztalat!

Úgyhogy, csakis a kíváncsiságomat elégítette ki, mást sajnos nem! Részemről egyszeri történet volt!

spray · Újonc (234 hozzászólás) · 2022. március 17. 14:00

Jajj srácok, nem tudom, ki hogy van vele, de most hogy itt a tavasz, úgy rontanék már d*gni, mint a szééééél !!!

Nándi · Őstag (824 hozzászólás) · 2022. március 17. 23:41

Mindezt úgy értelmezem, hogy nem is olyan nagy baj a "baltacsapás" használatának a kimaradása számomra! :D

lick · Újonc (37 hozzászólás) · 2022. március 18. 08:44

Kik a kolléganői, csak hogy tudjam, hogy oda ne menjek?

utanozhatatlan · Újonc (50 hozzászólás) · 2022. március 18. 10:15

A szönyeg és a szoba egyezik a képeken. Például Cilike46 képei a kis szobában készültek, Csenge/Ivett is vissza szokott járni oda. Dorina35 is a barátnöjük, most jött vissza. Neki még a punijába is pisilhetsz .. Nem olyan rossz csajok, de most gondolom kedvetlenek és eröltetik az extrákat, mert nem pörög az ipar.

lick · Újonc (37 hozzászólás) · 2022. március 18. 11:17

Köszönöm!

spray · Újonc (234 hozzászólás) · 2022. március 18. 12:37

:-)

utanozhatatlan · Újonc (50 hozzászólás) · 2022. március 18. 13:41

Azért nem szeretek neveket kiírni, mert például tabumentes szexet is a legtöbb helyen bevállalnak, csak más összegekért (utóbbi 1 évben felár nélkül is) és a tisztább csajok megválogatják kivel, például Csenge/Ivett csak visszajárósoknak mond igent. Sok csajt külföldön szerek hatása alatt vettek rá.

Személy szerint veszek be PreP-et és félévente tesztelem magam, de 10 év alatt semmi, merthogy jól megnézem kivel vállalom be. És popsiszexet soha - nem is szeretem.

A csajok hozzáállása is más a visszajárósoknál, föleg ha meg van a kölcsönös szimpátia.

Egy ideig míg válság, infláció van, inkább menjen mindenki a jól bevált csajokhoz. Ha elkezdenek hírdetni az ukrán csajok,  megfizetthetöbb, jobb színvonal lesz a legtöbb helyen.

Nándi · Őstag (824 hozzászólás) · 2022. március 18. 14:48

Ketrin!

https://videkilany.hu/masszazs/debrecen/ketrin/zlt

Telefonos érdeklődésig jutottam!

Nuni bevehetetlen!

A Francia lehetősége pedig csupán marketing fogás mivel az sincs!!!!

Gondolom vendég se sok!! :D

spray · Újonc (234 hozzászólás) · 2022. március 18. 15:02

Alig hiszem el, hogy a szeretetmasszázsra nem vagy vevő....:-)

Üdv:

spray

Rosszfiú19 · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. március 18. 19:58

Helló mindenki!

Valaki tud mondani Millarol valamit? Új hirdető.

Téma indítva: 2010.02.25., 21325 hozzászólás összesen