Tisztelt Mindenki!
Ezen néhány soromat Mindenkinek szánom:
- fórum tagoknak,
- a fórumot csak olvasóknak (mert ilyenek is vannak biztosan szép számmal)
- és persze hirdetőknek is.
Jó lenne, ha a fórum célja, mint olyan nem csorbulna azáltal, hogy durva viták vennék kezdetét!
Vagyunk itt néhányan, akik rendszeresen és úgy gondolom korrekt véleményekkel, tapasztalatokkal gazdagítjuk a fórumot, mint pl: Scepti, freddy, Kari-ka, fisco...stb. Elnézést, ha valakit kihagytam volna, és megfelel a fenti kritériumoknak.
Szeretném, ha minél többen csatlakoznának köreinkhez és korrekt tapasztalatokat osztanának meg a fórumozókkal, nem pedig több néven regelve írnának másokat megtévesztő véleményeket.
Legyen célunk az, hogy írásainkkal a minimalizáljuk azok számát, akiket lányok illetve "társaságaik" valamilyen módon negatív élményhez juttatnak!
Régen, mikor még én is csak olvastam a fórumot, nagyon tré vélemények voltak a nyíregyi lányokról! Lassan ezek a vélemények egyre kevesebbek lettek, hála a Szerkesztőségnek is! Igyekezzünk, és fogjunk össze, hogy ez a kép még kedvezőbb legyen, mert azért van még mit csiszolni.
A hirdetőkhöz pedig azzal fordulok, hogy ha valakiről nagyon negatív vélemény kerül a fórumra, akkor az gondolkozzon, hogy ezek után van-e értelme így folytatni, vagy pedig van-e értelme másképp, változtatva folytatni?!
Nem megsértődve, és hisztérikus módon kell válaszolni, vagy "leugatni" a másikat! Nem azért írunk elmarasztaló véleményt, mert élvezzük a parázs vitát, meg más ember lejáratását, mindennek lehordását, hanem azért, hogy mások ezen információk birtokában, saját felelősségükre látogassanak el hozzátok... és ne érje szó ház, illetve a fórum elejét, hogy valamelyik tag inkorrekt véleményt írt! Ez nemcsak negatív, hanem pozitív csalódás is lehet, ezt ne feledjétek!
Összegezve:
Legyen már végre korrekt és emberi ez az oldal!