Nyíregyházán is van ilyen😁
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Manó1 · Újonc (27 hozzászólás) · Április 2, 07:38
SzépkisAlak69 · Újonc (22 hozzászólás) · Április 1, 21:11
Sziasztok!
Van egy lány Debrecenbe a neve Vanda, nagyon hasonlít Zitácskára! Szerintetek is rokonságban lehetnek, mert kb. olyan mintha a húga lenne! 😁
Tymo80 · Újonc (66 hozzászólás) · Április 1, 20:36
Drága egy hobbi ez a dolog, de Nyíregyházán inkább csak azt tapasztalod hogy az árak egekben, és nem kicsit. Szolgáltató alig, minőség huuu az 0... És akik ide vándorolnak úgy mond azoknál a csillagos ég egy félora. Miért????.... Talán azért mert itt tudják hogy megtehetik, nincs úgymond konkurencia. Az ottani lányok hát ők csak sodródnak az árral, alig van leányzó már. Van olyan aki semmit nem vállal pluszba még is 18 kavics vagy 15. Szóval látszik itt egy sötét jövő és nem kicsit, mert tudják hogy ilyen hozzá állással mint aki van néha Tisztelet a kivétel ami nagyon kevés nem lehet az egegbe huzni a kavicsok számát. Azért itt példa hogy újra hirdet valaki és egyből 25 kavics félora huuu és pont Szabolcsban... Vagy mert 18 éves vagy 25... Régen minden jobb volt, megérte menni Nyíregyházára most miért??? Amennyit kocsikázol és amennyit kérnek más városban minőségi szolgáltató akad. Pl Győr, Debrecen,...
kutya1 · Újonc (150 hozzászólás) · Április 1, 10:32
Szerencsére van aki a sorok között is tud olvasni!
De, neked leírom, bár ez már egy lerágott csont, mert ezerszer kitárgyaltuk itt is, és nincs is nagy kedvem hozzá!
Figyelj! Amire utaltam az, hogy egy extra szolgáltatást veszünk igénybe, mivel extra az ellentételezése, legalábbis, ha az átlag jövedelmekhez képest.
Extra szolgáltatásnál pedig jogosan elvárható a profi hozzá állás, hogy azt kapjam és annyi időben, amit telefonon előzetesen, illetve a helyszínen megbeszéltünk.
Pont, ennyi, nem kell tovább ragozni!
Természetesen az aki a szolgáltatást igenybeveszi, legyen normális, adja meg a tiszteletet a szolgáltatás nyújtónak.
Ha, nem tudja azt nyújtani, amit megbeszéltünk, mert fáradt, nyúzott, kedvetlen, miegyéb, akkor arra az időre ne hirdessen, szüneteltesse a szolgáltatását.
Ha, nem vagyok szimpatikus, nem felek meg a mércéjének küldjön el.
Mert egyértelmű, hogy emberek vagyunk! Nem minden napunk ugyanolyan...
De, hangsúlyozom itt extra szolgáltatásról van szó, ha nem tudja azt nyújtani, akkor addig ne hirdessen.
Más helyen, ha bármilyen magas szintű szolgáltatást igény beveszel, jogosan reklamálsz, vagy élsz a jótállás/szavatossági igényeddel, esetleg kérd vissza az ellentételezést, mert nem azt kaptad amiben megállapodtatok, amire számítottál.
Hangsúlyozom nem akarok személyeskedni, ez mindenkire vonatkozik.
Remélem így már érthető, mit akartam elmondani.
Chrislloyd · Újonc (26 hozzászólás) · Március 31, 15:24
Tény, hogy nem ez a legolcsóbb hobbi, de senki se tart pisztolyt a fejünkhöz hogy elmenjünk bármelyik lányhoz is. Én nem a pénz kérdésre, hanem a negatív élményre reagáltam.
LacaGB · Újonc (3 hozzászólás) · Március 31, 11:15
Sziasztok. Laci vagyok. Most költözöm haza Angliabol, 15 ev után. Nagyon nem vagyok képben a nyiregyházi helyzettel.
Elsősorban a masszőrök érdekelnek. Kellemes masszázs, majd levezetesként erotika. Tehat szeretnék segitseget kapni a nyiregyhazi masszőrök tekinteteben. Esetleg Thai masszázs szalonokban mire van lehetőség, mert azokbol is látok többet.
Nagyon szépen köszönöm és boldog húsvetot mindenkinek.
Qpak · Újonc (14 hozzászólás) · Március 31, 10:15
Üdv!
Az apróból Lillánál, vagy Zsófinál járt már valaki? Jónak tűnnek, de jó lenne valami konkrét infó.
Köszi, előre is.
kutya1 · Újonc (150 hozzászólás) · Március 31, 10:05
Kedves Chris!
Neked mennyi a munkahelyeden az órabéred, mennyit kapsz egy órás munkádért?
Ezeel van a probléma bárkiről is legyen szó!
Chrislloyd · Újonc (26 hozzászólás) · Március 30, 18:53
Az vesse bárkire is az első követ aki minden nap ugyan olyan elánnal és boldogan veti bele magát a munkába... civil munkában az emberek 90%-a ki van égve...
Sok olyan lány van aki az emberek többségénél csalódásmentes, de még náluk is lehet 1-1 rossz nap vagy kevésbé rokonszenves vendég.
Zitáról nehéz rosszat mondani, de ő is ember, van, hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk, ezt el kell fogadni. Hozzáteszem én még nem csalódtam benne.
Kedves Zita miskolc felé jársz valamikor? Ha esetleg nem akkor kénytelen leszek nyíregyre lemenni.
bbbs · Újonc (64 hozzászólás) · Március 30, 16:32
Én is jártam így. Inkább nem mentem vissza. Nyíregyháza helyett inkább Debrecenben járok lányokhoz.
kanászfiú · Újonc (16 hozzászólás) · Március 29, 19:43
6év szemezgetés után ,ma csak meglátogattam Zitát!
Nem tudom mit vártam eddig!😀😀😃
Zita25 · Újonc (76 hozzászólás) · Március 29, 18:37
Szia ezt miért nem akkor mondtad !
Igazából felesleges irogatnom vagy bármit cáfolnom ,harcolnom bárkivel ott leszek jövőhéten
sőtt van foglalásom oda nem kevés időre várnak vissza !És szeretettel megyek abba a városba!
Igazából aki mer az nyer (szóval szeretettel várok minden kedves Úriembert)
Nem a szavak embere voltam sosem !
Szép estét kívánok mindenkinek!
NakedGunHU · Újonc (40 hozzászólás) · Március 29, 17:57
Egyébként Nektek mi a véleményetek a szexrobotokról/élethű szexbabákról? Néha azért elgondolkodom rajta, hogy lehet jó lenne egy, csak az mégsem igazi nő, bár ugyanolyan tapintásra, érintésre és még hangot is ad. :-D Akkor veszem elő, amikor kedvem tartja, nem csalódok benne, nem fáj a feje, nem fárad el, mindig bevetésre kész és mindenféle pózt ki lehet próbálni vele, nem számít fel felárat semmiért. Ti hogy álltok ezzel?
ThomasShelby · Újonc (15 hozzászólás) · Március 29, 16:00
Régebben voltam Zitánál egy délelőtti órában. Már az elején látszott is hogy fáradt és mondta is. Mikor vissza tértem a tusolásból folyton csörgött a telója és habár megkérdezte hogy felveheti e,örültem volna hogy inkább nem foglalkozik vele.... a telefonban már a következő vendég minél hamarabb jönni szeretet volna ezért zita próbált az előre megbeszélt 1 órából felet csinálni de én ragaszkodtam az 1hez. a fáradság miatt egész együttlét alatt passzív volt a "itt fekszem az ágyon gyere és dugj meg/essünk túl rajta" dolgot éreztem....
szóval én se tudom sajnos megcáfolni hogy nem éreztem futószalag effektust illetve ha fáradt/nincs kedve hozzá akkor nem dolgozik dolgot....
Ennek ellenére is még lehet majd a jövőbe meglátogatom hisz pont az esettem,hátha pozitívan csalódom :)
NakedGunHU · Újonc (40 hozzászólás) · Március 29, 15:16
A negatív reklám is reklám, kedves Zita! ;-)
Boj26 · Újonc (57 hozzászólás) · Március 29, 13:35
Nem az eszükről híresek hanem az ágyban nyújtott tudásukról!
Zita25 · Újonc (76 hozzászólás) · Március 29, 13:34
Lenyeltem megválaszoltam lehet negatív kritika ha úgy van elfogadom !Nem jár másképp az órám ne általánosíts!
Tymo80 · Újonc (66 hozzászólás) · Március 29, 13:01
Ilyen eset volt ez tény, de az elszámolásának is korrektnek kellett volna lenni, de sajnos ez el maradt. Neked persze nincs miről beszélni, mert a te órád az másképpen jár, ez megtörtént le kell nyelni a negatív kommentet is ami ezzel jár.
Zita25 · Újonc (76 hozzászólás) · Március 29, 12:59
Jut eszembe jövőhét kedd szerda csütörtök elérhető leszek!
Minőségi kikapcsolodás !Aki nem hiszi járjon utánna !
Illetve jó lenne ha nem rajtam csacsognátok !Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek
Tymo80 · Újonc (66 hozzászólás) · Március 29, 12:52
Az a baj hogy az ágy jelenet se pörög rendesen, csak a kavicsot tegyük gyorsan zsebre játék. A böjt már most is alakul, mert régen minden más volt, és nem kicsit. Megváltozott ez az ősi szakma nagyon de sokan el felejtik, hogy a kavicsokat mi adjuk még 1 darabig....