Kedves Urak a mai naptól (08.03.-tól) elérhető vok csak a héten a városban! Várlak titeket sok szeretettel! Puszi Denisa :)
Kedves Urak a mai naptól (08.03.-tól) elérhető vok csak a héten a városban! Várlak titeket sok szeretettel! Puszi Denisa :)
Lóvét előre lutrira soha,te idióta.
Mostanában sok ilyet hallani..... meg kell hajtani őket mint a macskát......
3 vendég. :) Én is inkább Debrecenbe járok már egy ideje.
Tényleg vannak már akik nagyon elszálltak árban, de én pl pénteken meglátogattam Angelika(24)-t +3620941**06 aznap utolsó vendég voltam mert mentek át Debrecenbe.
Hát olyan mélytorkos nfvsz-t kaptam hogy csak pislogtam pedig azt hittem, hogy Mira meg Natali után már nem lehet újat mutatni a témában. Mindezt akciós árakon szinte. Valós képek, kedves, ha kérem akkor lassít, szóval van még remény :)
Engem én is erdekelne
Jaja, senki nem kérdez semmit, csak gondol 😁
Panzió? A kutya se kérdezi meg ki miért ment oda.
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni mégpedig, hogy tudtok olyan helyet ajánlani, ahol pár órára el lehet bújni? Ilyenre gondolok, hogy lakás, vagy szoba ahol nem kérdeznek.
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm.
Miért? Ismered Jennyt? Voltál vele?
Nem veszítettetek vele sokat, hidd el…
Az biztos.Lebeszéltem vele az időpontot,hívom a lakásnál és fel se veszi.😒
Jenny rövid időt töltött Nyíregyházán. 😕
Dana (27) -ről valaki vélemény ?
Dolli 32 vélemény?
Sziasztok ma meg holnap elérhető leszek vasárnap nem , puszi nektek szép napot kívánok ☺️❤️
Alexa19+, régi jól ismert debreceni rablóbrigád "üdvöskéje", a lehúzás és műbalhé nagymestere. Az arca erősen torzított, s fehérített. Kéretik vigyázni, a hozzászólások magukért beszélnek. Egyszer sajna én is beleszaladtam a szent istván uton, ultra gáz élmény volt. Gyakorlatilag kirablás műbalhéval.
Sanel nevű hirdetőnél tud valaki tapasztalatot megosztani?
Érdekes, sehol egy dislike 😂
De jól "kidühöngtük" magunkat! 😁