Szexpartner fórum miskolc

Miskolci szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ATfan · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 12. 10:49

Érdekelne Nikol száma és egy pár képet is néznék róla, mielőtt felhívom, tudsz nekem ebben egíteni?

THX!

lolomme · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. április 19. 23:25

Szöszike (22)-ről tud valaki valamit mondani? :)

lolomme · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. április 19. 23:25

Szöszike (22)-ről tud valaki valamit mondani? :)

kefe · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. április 22. 18:48

Egy rövid beszámolóféleség!

Sokszor megfogadtam, hogy ha rossz napom van nem megyek ***moderálva***, mert csak a ***moderálva***, és általában kevés maradandó élmény származik belőle.

Hát ma megszegtem ezt a szabályt.... (Hála istennek.)

A felhívott hölgy Selly volt.

A telefont elsőre felvette, és igen hamar sikerült időpontot, és helyszínt egyeztetni.

A megadott időpontban felmentem, és épp akkor léptem be az ajtón, amikor egy (számomra) igencsak szemrevaló hölgyemény jött ki. Rá kellett jönnöm, hogy igencsak kívánós fajta vagyok :-)...

Gyors tus, és utána irány a baszoba... Az aktus előtt Selly-nél rákérdeztem „a távozó” látogatóra, 

Ő rákérdezett, hogy kipróbálom-e Őket együtt.. Mire én: IGEEEEEEEEN!!!!!

Egy telefon, és hamarosan hármasba folytattuk az aktust.
Az érkező hölgy Mandy-ke volt.

Nem szeretném hasonlítani a két hölgyet, mert mind a kettő eltérő stílus, de mind a kettő nagyon kitett magáért. 

Selly 105-ös keblei, érzéki franciája, és közvetlen modora magával ragadott. 

Mandy-ke nagyon profin talált rá erogén zónáimra, és egy percre sem hagyott pihenni. Ráadásul a franciájában volt valami ami őrjítő ***moderálva***, amit más lánynál még nem tapasztaltam .....

Az aktust nem részletezném, de annyit megjegyzem, hogy egész aktus alatt forgott a szemem mint a reklámmacskának, és sok olyan pillanat volt, hogy sajnáltam hogy csak két kezem van (és egy farkam) ..... 

A két hölgy nagyon jól kiegészíti egymást...

Az életem nagy álma teljesedett be: két nővel egyszerre... Ráadásul két Qrva Jó nővel....

Hamar eltelt a ***moderálva***egy óra, és remegő lábakkal távoztam az aktus helyszínéről...

Ford Fairlane szavait idézve: Eszem-faszom megáll!!!!

Ha negatívumot is kellene mondanom, akkor megemlíteném, hogy egyik sem ***moderálva***se csókot, se lesbit :-(

Összegzés:

egyeztetés 9/10

lakás 9/10

hölgyek 9/10 (mind a kettő az esetem külön külön is , de együtt 16-osnak kellene lenniük :-) )

***moderálva***9/10 (10-est még tartalékolom...)

***moderálva***

Tudom, hogy nagyon elfogult vagyok, de ha rangsorolni kellene életem aktusait, igen előkető helyet töltene be a mai.....

Aki nem hiszi járjon utána.....

ATfan · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 28. 12:27

Kefe MT igen jól hangzó beszámolója után én is kedvet kaptam meglátogatni a káprázatos Selly (Istennő)-t. :) A ***moderálva***oldalon megtalaáljátok a beszámolómat.

Millió köszönet Selly, a tegnapi felejthetetlen délutánért!!

Szereztél egy új ***moderálva***.... :)

Pet0101 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. május 10. 22:28

Hát kedves Miskolciak! Én nem vagyok borsodi de mindenképpen tudatnom kell veletek egy uj, vagy ugy írom itt uj leányzorol.

Emmy volna akiről most írok,és hozzá teszem nem elöször.Nagyon örültem hogy megtaláltam,mert Győrben ***moderálva***egy darabig aztán eltünt,és mit add Isten ujra itt a vidéki lányon csak,épp kicsit meszebb:) Nekem nem gond hisz ugyis járom mindig az országot, hát gondoltam  felutazok hozzá.Nagyon tudja mi kell nekünk férfiaknak,a natur franciája..NO1 vagyis a legjobb,mert ugye voltam egy két lánynál de ő tarolt nálam.Ha szeretitek a nagy cicit és kevességet,na persze a lényeg egy jo franciával egybe kötött sexet, mindenképp látogassátok meg.És higyétek el nem én vagyok az egyetlen aki így gondolkozik rolla,itt a forumon már irtak rolla egy páran.

blackpass · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. május 11. 21:12

Sziasztok!

A tiszaújvárosi lányokról tud valaki infot?

kefe · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. május 11. 23:08

Egy egyszerű vélemény: A hölgyike az ***moderálva***-en hirdető Szexi Barbi.

A kapcsolatunk eddig csak plátói volt, ***moderálva***-on chat-elgettunk, helyszínt egyeztettünk stb..

1 szó mint 100 kerülgettem a leányzót mit macska a forró kását.

A magán kasszámban megjelent egy hétvégi kiruccanásra elegendő összeg.

Gondoltam mielőtt a betervezett állandó hölgyet felhívom, megadom az esélyt Barbi-nak.

Szerencsém volt másodikra felvette. Gyors időpont és helyszínegyeztetés, és már várhattam a munkaidő végét.....

A helyszín számomra igen kedvező (***moderálva***).

Megérkezésemkor a leányzó törülközőbe nyitott ajtót.

Ő számomra tipikusan az a kategória , akivel el tudnám képzelni, hogy egy átmulatott éjszaka után hajnalig beszélgessek. Kedves, csicsergő, és ami furcsa, hogy nem csak egyszerűen mondja a magáét, hanem társ a beszélgetésben.

Gyors tus (ami alatt folyamatosan csengett a telefonja) után irány a baszoba. Telefon lenémítás után rögtön nekem esett.

Ledobta magáról a törölközőt.... Na nekem ekkor jött meg igazán az étvágyam. Gyönyörű mellei vannak! Mint egy kisgyerek, úgy vártam, hogy közelebb jöjjön. Tapintásra is nagyon kellemes volt :-)

Itt negatívumként megemlítem, hogy a hölgynek van egy kis „hasa”, de azt is meg kell jegyeznem, hogy ez még engem sem zavart aki a vékony lányokat szeretem...

Szóval az aktus NF-el kezdődött, amit a lány nagy odaadással végzett. Akkor még úgy gondoltam, hogy jó lenne, ha ezt a csúcspontig csinálná.... De ez után jött az attrakció... Védőruha és a lány beleült.

HuuUUÚÚ...

Nem is a technikája ragadott meg, hanem, hogy annyira „velem volt”, hogy el is felejtettem, hogy ***moderálva***vagyok. Rám tapadt.. Ha átvettem az irányítást, akkor magához húzott, mintha orgazmus közelében lenne éppen. Az orgazmus pillanatában magamhoz rántottam, és egy olyan laza csóközönt kaptam, hogy ha nincs rajtam védőruha, akkor ebből minimum hármas ikrek születtek volna......

Aktus után, gyors öltözés (ne raboljam drága idejét), és eljöttem. A ***moderálva***így is túlléptem, de nem lett a szememre vetve.

Értékelés:

Egyeztetés 9/10 (bár tudom, hogy nagy szerencsém volt)

lakás 8/10 (kicsit kicsi az ágy, és a törülköző)

hölgy 8/10 (kinézetre! Viszont mindent pótol a barátnős feeling)

***moderálva***8/10 (van amit Ő sem ***moderálva***:-( )

***moderálva***

A hölgy fantasztikus volt, és biztos, hogy nem utoljára voltam nála.

Javaslom mindenkinek, aki felhívja, hogy a határidő naplóját készítse elő, hogy azonnal tudjon vele időpotot egyeztetni. A lány rengeteget ***moderálva***, és remélem ez nem megy a ***moderálva***rovására, mert kár lenne érte. Becsüljük meg!

Ui2: Nekem ne mondja többet senki, hogy nincs Miskolcon minőség... Nekem már megvan a TOP3 a telefonomban.

Ui3: Kedves Sexi Barbi !!!!
Még most is a hatásod alatt vagyok!
Ritka jó ***moderálva***vagy!!! Örülök, hogy kitartóan csöngettelek.... 
Őrizd meg ezt a barátnős feeling-edet, és visszajáró ***moderálva***leszek!
Még 1x köszönöm! 
Hatalmas orgazmusom volt!!!
- A multkor ítrad a CHAT-en: Aludjól és álmodj rólam szépeket...
- Üzenem : +lesz! ( legalább egy hétig így teszek :-) )

Kellemes estét, és hatalmas orgazmusokat!

BATMAN · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. május 29. 16:51

Sziasztok szöszikéről tudtok valamit?Ha volt valaki nála írja már le.Köszönöm

hpnx9105 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. június 10. 16:57

Hy, nézi ezt a fórumot valaki? Segítség kellene, Miskolc TOP 3 ? csak a megbízhatóakat...

fickó32 · Újonc (34 hozzászólás) · 2011. június 24. 01:01

Sziasztok.

A Jeny(23) és az Aleisha(19)-es nevű versenyzőkről tudtok írni nekem valami tapasztalatokat?

A napokban fogok járni Miskolcon és meg szeretnék látogatni egy szép csajost.

Üdv: Fickó

BATMAN · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. június 24. 11:25

Sziasztok szöszikéről valami infót írna valaki?Mostanában megyek miskolcra jó lenne egy barbibaba.

Question · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. június 24. 17:50

Sziasztok!

Shelly számát meg tudnátok adni? Köszi!

BATMAN · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. június 25. 16:16

Sziasztok hát nem tudom miért van ez a fórum.Mikor 3szor kérdeztem hogy szöszikéről tudtok valamit.Senki nem válaszolt.Pedig itt az lenne a lényeg hogy tapasztalatokat cseréljünk.Minden esetre én voltam nála...................................................................................................................

lolomme · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. június 26. 02:11

BATMAN: és milyen volt? :)

Ori · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. június 28. 20:55

Csao Baman!! tudnál mesélni Szösziröl? elöre is köszi...

Ori · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. június 28. 21:06

Csao!! telszámot tudnál nekem adni?:) kedvet kaptam a hölgyhöz, az olvasottak után:)

BATMAN · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. június 29. 17:37

Sziasztok egy hete meg látogattam szöszikét, a ***moderálva***több kép van róla.Mikor beléptem az ajtón, tudtam hogy jó helyen vagyok.A lány nagyon kedves és odaadó,ráadásul nagyon szép.Egy fél órát voltam de csodálatos volt minden másodperc.

pitty · Újonc (31 hozzászólás) · 2011. július 04. 08:48

Helló fiuk volt valaki Dina nevü hírdetőnél írjatok.

Petya 35 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. július 20. 16:37

Sziasztok!  Kellemes élményem gondoltam megosztom veletek is,ez a városka annyira úgysem aktiv,már ami a beszámolókat illeti.MESI 27-nél jártam tegnap,és engem ez a lány valóban teljesen levett a lábamról.A képekhez képest sokkal szebb,kellemes csalódás volt,bár az igazat megvallva a fotói alapján is sejtettem,hogy valami nagyszerű dologban lesz részem.Szabadkozott,hogy most kicsit megváltoztatta külsejét,de még a régi képei szerepelnek az oldalon,mire én megnyugtattam,hogy talán most még vonzóbb mint valaha.Gyönyörű teste van,magas,kimondottan látható az,hogy foglalkozik a testével,enyhén szoláriumozott.Nagyon formás popsija,hosszú combjai,nevető kék szemei vannak,most rövidebb,vörös hajjal.Azon kivül,hogy az ágyban abszolút odaadó,figyelmes,amit kiemelnék,az az,hogy a franciája engem totálisan elvarázsolt!Nagyon jól éreztem magam nála,beszélgető partnernek is kiválónak bizonyult,szóval úgy volt kerek egész a nála töltött órácska,ahogy elképzeltem,sőt....Amit még megjegyeznék,hogy a lakása kifogástalanul tiszta,minden szempontból a ***moderálva***kényelmét szolgálja.Én biztosan sokszor meglátogatom még,annak pedig tényleg csak ajánlani tudom,aki Miskolcon igényes szexpartnert keres!

Téma indítva: 2010.02.26., 346 hozzászólás összesen