Sziasztok.
Szia Emmerich! Ajánlani tudom Neked a Klaudia20 nevű lányt. Voltam már nála, minden rendben volt, aranyos, jól végzi a dolgát.
Sziasztok.
Szia Emmerich! Ajánlani tudom Neked a Klaudia20 nevű lányt. Voltam már nála, minden rendben volt, aranyos, jól végzi a dolgát.
Üdv,
A ***moderálva***hirdető Heniről (06 70 ... 6966 ) van valakinek valami infója?
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
A Dina-t nem ajánlom senkinek, velem flegma, lekezelő, nagyképű volt.
Szerintem NEM ajánlott kategória...
Sziasztok!
Én voltam régebben Emesénél, akik 40-es, de nagyon jól tartja magát! Lakás rendben, diszkréció szintén. Fantasztikus szájmunkája van, minden pózt ki lehet vele próbálni. Csók nincs, még külön kérésre sem. Ha fölrak magáról új képeket, ismét beindul a fantázia és irány Emese.
Rajta kívül tudtok még mégbízható, nem lehúzós lányt? Kipróbálnék fiatalabb lánykákat is, csak nagyon sok a negatív beszámoló.
Előre is kössz a segítséget!
Tomika
Sziasztok.
Szia Tomika! Tudom Neked ajánlani a Szöszikét, fiatal, csinos és nem utolsó sorban jól végzi a dolgát... :D
Sziasztok!
Lindáról tud valaki érdemi információval szolgálni.....?
Emese is érdekelne, ha járt mostanában nála valaki.
Köszi......
Szia Merlin !
Mind a 2 leányzót tudom neked ajánlani ! Részleteket késöbb ha érdekel . . .
Elnézést , Mesi27-re gondoltam , nem Emesére ! Emesénél még nem jártam .
Petya 35 beszámolóját csak meg tudom erősiteni! . . . . . (ma ilyen szükszavú vagyok, főleg fáradt)
Szia Érdekes!
Igen, érdekel mind a 2 leányzó, ha lehet a részletekről és tapasztalataidról írj pár sort......***moderálva***, helyszín stb....
Mesi 27 is érdekelne, ha tudsz róla érdemi információt megköszönöm!
Sziasztok!
Tudnátok mondani valamit Csengéről,? Ő most nem hirdet istt de máshol ott van. A másik pedig Vadmacska Tiszaújvárosban. Nem szeretnék belerohanni lehúzásba vagy egyébb incidensbe. Köszönöm.
ki a legjobb?hamarosan ott lesz dolog
Linda30-ról írna valaki egy ki ismertetőt?
Jázmin Cicánál járt már valaki?
Kb 30 éves :-)
Szilikonos mellei vannak, a hozzáállása példaértékű. nem fogsz unatkozni nála az tuti!
Nekem benne van a TOP3-ban Miskolcon.
Ja a fotón természetesen Ő van....
Megkerestem neked egy régebbi (pár hónapos) beszámolómat a PL-ról. Csak azért, mert nem volt kedvem újra írni.....
|
Remélem segítettem...
Ha meglátogatod, ne felejts el beszámolót írni!
miskolc-Mesi
Volt szerencsém nála járni,nagyon jól néz ki élőben,szép-természetes.
Szépen volt festve a szeme.
puszillak
Köszönöm a segítséget Kefe!
OK. Kösz, ha Miskolcon járok, feltétlenül egyeztetek majd időpontot a hölggyel! :D
Sziasztok!
Barby-ról kérnék infót vagy beszámolót.