Sajnos Elif és Kiara is trükközik.
Szexpartner fórum székesfehérvár
Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2019. január 04. 18:01
nucibubus · Újonc (27 hozzászólás) · 2018. szeptember 12. 20:25
Szia! Elhiszem, hogy együtt dolgozásotok során nem tapasztaltál ilyent. Ez a te tapasztalatod, nem is vitatom.
Az én tapasztalatom az volt, amit leírtam. Lehet, hogy félreértetted. Nem az volt, hogy mással beszéltem a telefonban, hanem az, hogy más fogadott, aki ráadásul flegma volt. Lekezelő és lehúzós volt. Gondolom, nem feltételezed rólam, hogy valótlant állítok, mint ahogy énis elhiszem, amit te tapasztaltál. Amit megírtam, azok a saját tapasztalataim. Ennyi az egész.
Noémi23 · Újonc (11 hozzászólás) · 2018. szeptember 04. 12:24
Én évek óta ismerem az Andit, régen valóban volt rá példa, hogy előfordult az általad említett probléma. De én január óta többször dolgoztam vele együtt fehérváron, és vele dolgoztam, nem mással, a saját hirdetésére ő dolgozik, nem más!!! Az meg, hogy telefonon kivel beszélsz nem mindegy? ha éppen nem ért rá az Andi akkor én ugyanúgy felvettem a telefonját és elmondtam a lehetőségeket és ugyanígy fordítva ő is segített nekem ebben. Ebben nem hiszem, hogy van bármi kivetnivaló hiszen ettől függetlenül az ajtót az nyitja ki aki a képen szerepel! Legalábbis január óta ez biztosan így történik nála,tudom,mivel ott voltam és még leszek is időnként. A több hónapos/éves sérelmeket szerintem nem most kellene nyilvánossá tenni!
Edinaline · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. augusztus 03. 06:51
Korrekt a hozzá állásod,talán ha mid ezt a szemébe elmontad volna ember is lehettél volna.Kedves Újonc!
nucibubus · Újonc (27 hozzászólás) · 2018. július 31. 22:31
Sziasztok!
Vigyázat! Az Andi, Bea (szilikon cici, popsi) néven hirdető lányok veszélyesek. (+36202567088) (+36702255114).
Felhívtam a "szilikon cicis, popsist" de a másik lány fogadott. https://www.videkilany.hu/4380-andi. Gondoltam, mindegy, már nem megyek el.
Unottan, lehúzósan állt a dologhoz. Menet közben derült ki, hogy szinte ***moderálva***.
Ráadásul nem is azzal a csajjal voltál, akit kiválasztottál. Gáz az egész. :(
Kerülendő.
Gabó2010 · Újonc (13 hozzászólás) · 2018. július 30. 23:03
Nagyon kihalt a város!
ErosBors · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. május 03. 12:52
Közeledik a nyár, és újabb Kedves partner hagyta itt a város :(
Amy is elköltözött...
Velem nagyon kedves volt végig. Az a trükköm, hogy én is kedves voltam vele. És nöként kezeltem . Nem csak szextárgyként. Imádtam köpködös, huncutkodós franciáját, kéjesen élveztető mellszexszét...
angyal volt nagyon
Lehet e még Hozzá fogható tünemény?
Törölt felhasználó · 2018. április 26. 06:14
Akkor lett “varázslat”? :D
Törölt felhasználó · 2018. április 20. 09:33
Azért az bírom,ha valaki ir egy pozitív beszámolót az már egyből futtatja a lányt akit meglátogatott(másik fórumon) ezt írtak az itteni beszámolómra illetve itt kapott 7 "nem tetsziket"! De ha valaki ír egy negatívot az egyből hihetőbb :D
Bigcock1 · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. április 17. 16:52
A héten tervezem meglátogatni ;) remélem hasonlóban lesz részem
Törölt felhasználó · 2018. április 16. 13:46
Sziasztok! Ma látogatást tettem Nikolett(20) néven hirdető kedves Hölgynél! képei tükrözik a váláságot sőt élőben nekem eszméletlenül bejött. Nagyon kedves es beszélgetni is lehet vele. Az elején picit feszengtem( ő tudja miert) de ez hamar elmult. Egyeztetés es útbaigazítást tökéletes. Lakás tiszta rendezett. Innivalóval kínált érkezéskor Fürdés után már az ágyon várt szexi bugyiban es szépen lassan elkezdődött amiért mentem. Közben is nagyon figyelmes volt! Igazi gyöngyszem! :) nem siettetett utána még beszélgetés és kaptam egy kis extrát mert jelezte,hogy még van időm! Részemről nagyon ajánlott. Ahogy időm engedi biztos, hogy meglátogatom ismét :) köszönöm kedves Nikoletta ;) M.
Boxer · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. április 04. 21:07
Nem szoktam, fórumokra írni , de ma olyan történt velem ami még soha. Alexa22-ről van szó. Ma voltam nála beigért gyakorlatilag mindent ahogy kell kedvesnek tűnt. Felmentem hozzá majd megbeszéltem vele, hogy 1órát maradok. .Zuhanyzás elkezdtük a dolgot gyakorlatilag semmit nem csinált amit igért. Általában kedvesnek tartanak , de ő összevissza beszélt, hogy ne utasítgassam aztán odáig fajult,hogy a hovatartozása miatt én lenézem őt (megse fordult a fejemben) elküldött haza 1aktus után. Olyannal, hogy úgy szokás, hogy a telefonhivástol számoljuk az időt. Természetesen pénz marad. Ez az egész színjáték csak azért volt, hogy minnél elöbb lerázzon. Sok nővel volt dolgom életemben de ilyen rossz élményben soha nem volt részem. Skála környékén található a "hölgy". Ha valaki szeretne extra negatív élményben részesülni az menjen hozzá.
Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2018. március 31. 13:23
Igen, ismét itt van. Hála érte.
Gabó2010 · Újonc (13 hozzászólás) · 2018. március 28. 21:30
Dorina nem változott! Fantasztikus élmény vele lenni!
UTC · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. január 07. 18:25
Sziasztok! Másodszor jártam Dorinánál és tényleg semmi negatívumot nem tudok mondani, csak pozitív tapasztalatom volt. Még biztos visszatérek hozzá :)
Anitaszexy · Újonc (22 hozzászólás) · 2018. január 03. 20:10
Volt helyetted más aki előbb odaért🤭😃
Zsocee · Újonc (8 hozzászólás) · 2017. december 10. 08:10
Sziasztok! Meglátogattam Dorina (29)-t viszont én semmi negatívumot nem tudok felróni neki.
Szédületesen jól néz ki, kedves és még humoros is. Számomra a maximálisan ajánlott kategória.
Nekem egyeztetési problémám sem volt. Azonnal felvette, a megbeszélt időpontban fogadott.
Nem volt zsákbamacska, azt kaptam amit megbeszéltünk.
Vigyázzatok rá, nehogy elpártoljon tőlünk :)
baba25 · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. november 22. 20:45
Kedves Janko ha valami problemad van azt azonal szoktak jelezni nem pedig ra jopar napra a megbeszelt idopont sajnos az eloted levo vendeg meghoszabitotta igy nem tudtam jelezni mivel ha vendegel vagyok nem telefonozom.sajnalom hogy ha emiatt tuske maradott benned.tovabbi szep estet.Dorina
Jankó1 · Újonc (9 hozzászólás) · 2017. november 22. 18:54
Üdv. Egy negatívum Dorina 29 . Péntek délután hívtam, hogy szombat 9.re mennék, azt mondta előtte fél órával hívjam, így is volt mondta a címet 9.re ott voltam a ház előtt hívom 2x nem vette fel utánna meg kinyom. Számomra nem megbízható hölgy.
Nyaligátor35 · Újonc (24 hozzászólás) · 2017. november 16. 18:44
Sziasztok . Ma úgy gondoltam meglátogatom Vandaa 19 nevű lányt . Megbeszéltük a találkozót , utána csúsztatott fél órát . Majd fel sem vette a telefont . Nem volt korrekt . Csalódás megint .