Pp· Lelkes újonc (51 hozzászólás)· 2011. december 28. 19:54
Köszi! :D De bővebebre gondoltam :) Viki oK. Idén már szabin lesz szal kilőve.
Lusyról bővebebn mit vállal? mit értesz a ***moderálva*** alatt? nem találtam a forumban :D
Virág miért nem neki való? Ha ezt is kifejtenéd kicsit bővebben ! :D
Kik az ajánlottak Szfváron?
Akik nem lehuzosak, nem időre mennek és élvezik is stb? :D
Köszi!!
Pet
FazonFan· Tag (261 hozzászólás)· 2011. december 28. 17:58
A Viki nem roma csak szolizott bőrű :-) Nekem elmondta hova valosi északi-Magyarországi ( határnál ) lakik ahol a hid/Duna a határ abban a városban és az északi részénél ami a Duna északi részén található :-) Virágról a rossz az hogy nem neki való ez a szakma a Lusyról meg az a rossz hogy van az a ***moderálva***amiért ezt csinálja.
Erről a pl fórumba olvashatsz vissza.
Pp· Lelkes újonc (51 hozzászólás)· 2011. december 27. 20:01
Köszi! Leírnád a jo és rossz dolgokat? Hol tudom elolvasni őket?
Ő VIki ugye? https://videkilany.hu/holgyek/page/1?megye=7 magyar, nem roma remélem:D
Kössz
FazonFan· Tag (261 hozzászólás)· 2011. december 27. 17:43
Viki az egyik legjobb szolgáltató fehérváron szerintem!! Virágnál , Lusynál még nem voltam de jó és rossz véleményt is olvastam már róluk Vikiről viszont csak jót olvastam! Én őt ajánlanám!! Többet is válal meg ***moderálva***is jobb!
molly· Újonc (2 hozzászólás)· 2011. december 25. 12:28
Hellósztok !Volt valaki *nál Kittinél?
Rózsa· Újonc (6 hozzászólás)· 2011. december 23. 15:38
0630-931 ***moderálva*** egy köcsög barom, bejelentkezik és annyi gerinc nincs benne , hogy vissza hivjon nem megyek. ilyen pasi egy barom köcsög, senki ne foglalkozzon vele. Az
altrix· Újonc (35 hozzászólás)· 2011. december 13. 05:37
Sziasztok! Zsáklinról mit lehet tudni? Érdekelne a hölgy, valakinek van véleménye róla?
FazonFan· Tag (261 hozzászólás)· 2011. november 29. 20:54
Hirdet még nem hiszem hogy elmenne szerintem valami dolga akadt próbálgasd többször.
Rózsa· Újonc (6 hozzászólás)· 2011. november 29. 19:57
0670360***moderálva*** 16.39 felhivott ma hogy jön, eljött majd közölte még besem ért a kocsiból, hogy haza kell vinnie a kolégáit.Majd este 19 óra körül jön kértem hátha járt ovodába hivjon vissza ha mégsem , de látszik semmi értelem , és még az ilyen baromnak még gyerek szobálya sem lehetett. Ha azt hiszi csak ugy lehet mindenkivel szórakozni. Az ilyen egy modórtalan barom, akinek nem inge nevegye magára.
Rózsa· Újonc (6 hozzászólás)· 2011. november 29. 14:58
Vannak olyan tapló , köcsög férfiak akik bejelentkeznek , elkérik a címet, nem jönnek el lefoglalják más idejét , ebbe beletartozik egy számot nem küldő mindig kezét csókolom ot köszönő, féreg is aki ma is itt volt velencénél a körforgalomnál legalább is ezt mondta, akit nem ajánlok ismertetője nagyon udvarias , beképzelt hang . És a duma most értem a környékedre tízperc és mennék. ez egy féreg. szintén akinek nem inge nem veszi magára , de az ilyenekből , már elegem van.
András24· Újonc (4 hozzászólás)· 2011. november 28. 18:54
Sziasztok! Nem tudtok valamit Dominikáról?Mert nem elérhető a száma!!.Végre egy korrekt,kedves vidám,nem lehuzós lány,és eltünik:( Ha valaki tudd róla valamit kérem jelezze már.Köszönöm!
Rózsa· Újonc (6 hozzászólás)· 2011. november 26. 17:21
06/**-590-***moderálva*** 26-án hajnali 03:21-kor hívott azzal hogy,délelőtt jön.De annyira modortalan bunkó volt,hogy nem elég hogy felkeltett még arra sem volt képes hogy míkor felhivtam és akor azt mondta hogy téves vagyis igérgetös köcsög...
Rózsa· Újonc (6 hozzászólás)· 2011. november 24. 18:00
06**629***moderálva*** Számon bejelentkezik, maj késöbb közli még tizperc és itt van , de soha nem jön el csak szórakozik. De van ennél rosszabb is a 06**360***moderálva*** szám , átlagos szöke olyan 160-165cm magas , eljön beszélget több órát igér , de mind ezt a végén közli viszont , adig is huzza az idöt majd . azt mondja hólnap vissza hiv , felméri a terepet. Mindenki figyázzon vele.
furko· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. november 24. 16:27
sziasztok! valakinek van infoja Lusyról vidéki vagyok s nem tudom érdemes e meglátogatnom köszi
FazonFan· Tag (261 hozzászólás)· 2011. november 24. 14:31
Én tegnap voltam Dominikánál és valóban kedves vidám korrekt tiszta igényes :-) ajánlott kategoria!! viszont van egy kis rossz pont is nála hogy nem szereti az érzelmes dolgokat igy barátnő filingre nem igazán ajánlott... de kinek mi a barátnő filing. nekem pl hiányzott a csók! az nagyon tetszett benne hogy jó szük :-) szóval akinek nagy a szerszáma az vigyázzon rá!! én is remélem sokáig marad Fehérváron!!
András24· Újonc (4 hozzászólás)· 2011. november 22. 14:48
Szia! Én Dominikánál voltam ,és nagyon kellemes meglepetés ért.Kedves,vidám ,korrekt lány.Nem kapkod,érzéki isteni a franciája.Tiszta, igényes lány.Én már háromszor voltam nála.Csak ajánlani tudom.Remélem nem fog eltünni innen fehérváról.
Vincent· Lelkes újonc (70 hozzászólás)· 2011. november 18. 21:55
Üdv mindenkinek!
Dominika és Tánya után szeretnék érdeklődni!Valakinek valami tapasztalat?Előre is köszi!
Ica· Újonc (6 hozzászólás)· 2011. november 18. 07:24
Szerintem is ...
Ica· Újonc (6 hozzászólás)· 2011. november 17. 12:50
Ennek a mondatnak amit idéztél, van eleje is. Gumi nélkül? ezt bárki mondhatja stb.
Itt a valóságtartalomra gondoltam , es nem a beszámolok mennyiségére.
Egy dolgot nem értek hogy miert kételkedtél abban hogy most mi van?
Es hogy ez miert, miben zavar vagy érint téged? Miért nem mindegy?
Törölt felhasználó· 2011. november 17. 11:39
Sziasztok! :)
Egy kis vidámító fehérvárnak (linket kimoderál)
youtube Győzike polgármester ...
Ha a rőtszakállú (az az én istenem) nem szívat, jövő héttől Hexe is Fehérváron boldogítja népet.
Szeretlek Fehérvár! :)
Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen