Befejezte ezen a pályán!
Befejezte ezen a pályán!
Korináról tudtok valamit? nagyon eltünt
Régi motoros vagyok a k*rvázásba. Nem voltam még bejelentkezve ezen az oldalon.Főleg Fehérváron keresgéltem. Minden ismertebb lánynál jártam már.
Aki kíváncsi a tapasztalataimra vegye fel velem a kapcsolatot. Szívesen válaszolok neki és Ő is megoszthatja velem az infóit.
A szokásos Budai út ...
Viki 21 Első Karácsonyi ajándék akar lenni! :-D
2016 júniusát írjuk! Ez kritikán aluli,gondolom eredeti a kép,biztosan ő van rajta és nem egy régi portfoliót poroltak le újra :-)
Sziasztok mi a helyzet melodyval??
Hát igen. Marad a a tapasztalat privát megosztása, különben moderálják. :-)
Kedves Társak!
Mindenkinél legyen egy "B-1 és B-2" terv. Mert akkora kamuk vannak a csajoknál, hogy az már gázosi. Létrehozák, elkészítik egy 10 évvel ezlötti pórfóliót. Ezzel jó állapotba hozzák magukat. S ott te mit csinálsz? Ez levert rossz érzés. A hőlgyekre tegyél rá ++8-10, évet és + 10-15 kilót amit hírdetnek. Na de nagy tisztelet a kivételnek. Mert vannak a mutatottal eggyező, és szinte már szokatlanul a képekkel azonos lányok, bár kevesen, de ezért vannak!
Nagyon jo! :) de szex nincs csak masszázs.........de az húú:)
Lora: Fél órára mentem, alapban benne van a natúr francia. Lakás: célnak megfelel, de szerintem a leányzó szebb környezetet is megérdemelne. Külső megjelenése tökéletes: kisebb, de formás cickók, szoborszerűen szép és ráadásul kemény fenék, kifejezetten szép arc. Közvetlen, kedves, vendégközpontú hozzállás. Közben azt érezteti a vendéggel, hogy Ő is élvezi az együttlétet. Lehet, hogy így van, lehet hogy nem, mindenesetre tökéletes hangulatot teremtett. És, hogy ne csak egy gej ömlengés legyen: Törölköző helyett smirglit is adhatott volna, az is ugyan olyan pihe-puha lett volna. :)
Zoé: fiatal, nem magyar leányzó, szintén baromi jó fenékkel, feszes mellekkel, és szerintem szép arccal. Lakás: célnak ez is megfelel, de azért elég lepukkant. Zoénál meg kell említeni, hogy az átlagosnál jobban szereti a virágokat, és ezt olyan lehúzós formában adja elő. Amit megbeszéltek, az nem is úgy, nem annyiért...
Részemről ez rendben van, mert én annak a tudatában megyek randizni, hogy nem a jó szövegem miatt fogunk ágyba bújni, szóval ezt a randi részeként kezelem, de azt is megértem, ha valaki emiatt a kerüléendő kategóriába sorolja. Én úgy vagyok vele, ha ezen felbaszom magam, akkor csak magammal cseszek ki, mert egy pozitív élmény helyett negatívval távoznék. Ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy a végén úgy érezzem, hogy na ez tök jó volt, és nála ezt éreztem.
Sziasztok!
A sok új hirdető közül van olyan aki jó és megbízható?
Köszi!
hát a jelek szerint, ha kérdezik hogy milyen vagy stb. akkor pm.
Ezek szerint vagy jot vagy semmit.És ha ez a tapasztalat?????
Jól dolgozik, érdemes meglátogatni!
ő mondta :D
ő mitől sportolócsaj?
Dominikát tudom ajánlani nekem nagyon bejött isteni francia nagyon jól csinálja. És nem is drága. ;)
A lakás régies de ha má elkezditek az akciót akkor hidd el nem fog érdekelni hogy hol vagy.
Andit ne keressétek! Pár hónapja abbahagyta. Csak a képeit használják. Amúgy klassz csaj volt.
Andi 25 éves
1 éve voltam nála egyszer, dominánsabb perverzebb játékokat kértem, nem vállalta, de aztán mégis úgy alakult hogy teljesítette az extrém kívánságaimat is, nagyon megvoltam elégedve vele.. sajnos azóta többször megkíséreltem telefonon megkeresni, abból egyszer ő vette fel a telót, de hirdetés ellenére közölte hogy nincs épp Fehérváron, de tudja ajánlani a barátnőjét(ez még korrekt volt, de nem éltem vele)majd nemrég hívtam, már más vette fel a telót a nevében,majd miután rájöttem hamar,akkor közölte hogy akkor adja Andit,,de sajnos az újabb hölgy se ő volt:( így bármennyire is elégedett voltam, azt hiszem, ennyi volt részemről
Emberek, mivel Szofiról szinte semmit nem írtatok, ezért leírnám én a tapasztalataimat.
A teste nagyon jó, szerintem jobb mint a képeken. Élőben nincs akkora hátsója, csak a fotókon belepucsít a kamerába. Arca szintén nagyon szép, és vállal csókot is. Az egész megjelenésén érződik az igényesség, és talán ezért a virágokat is jobban szereti.
Hozzáállás: Eddig kétszer voltam nála, és ha az első randi alapján jellemezném, akkor 10/10, maximális barátnőfeeling (a szerelmes fajtából). A második randi alkalmával nem volt ilyen jó formában, de még ekkor is megütötte a jó szolgáltatói szintet. Annak ellenére, hogy a teljesítménye hullámzik, nálam így is bőven a vonal fölött van.
Ha valamennyire hasznos volt amit írtam, akkor valaki megoszthatná Rita 22-vel kapcsolatos tapasztalatait.