Én vagyok a sötét angyal :-) Fallen Angel Dark Angel alias Gabriel :-) csak egy igaz Isten van az is a GABRIEL!!!
Én vagyok a sötét angyal :-) Fallen Angel Dark Angel alias Gabriel :-) csak egy igaz Isten van az is a GABRIEL!!!
Oksa, most lépek, hagyom Sötét Angyalt érvényesülni, most üres a szája. xd
Ja tudok teloról lenni de csak olvasni tudok. érintő képernyő nem érzékeli azt amit ide irnék a csetet meg nem támogatja a böngésző. majd ha lesz rakva rá más böngésző tudunk csetelni telórol is :-)
Szia, hétköznap általánban nappal vagyok fent.
8-17 óraközött, amikor nincs v.endég.
Meg este, ha nem kell a gép a fiamnak, mint most.
B+ ordítottam a 104-gyel, fiamnak volt egy szívrohama, itt a Balkán.
Itt az kell, 5 perc múlva itt volt a doki. Megfenyegettem őket, ha baja lesz....
Ismersz. Nem hiszed, itt ordítani kell, otthon azonnal száguld a mentő.
Valszeg lépünk. Hamar.
Pedig felszoktam nézni csetre csak ha nem látlak fent le is lépek :D Megnézem telefonról tudok e csetelni :-P
lányok jav.
Amúgy üdv a távolból, remek hely, meleg van.
4-én várhatóan arra veszem az irányt, 5-e Vp, aztán nem tom
Csók minden földimnek.
Én meg Fehérvárt. Nem vagy cseten mostanában.
A lényok meg Miskócra gyűttek :D
Már kezdtelek hiányolni :-)
Sziasztok, szia Fan :)
-.-
Minnden lány szabiramentt?
Azért mert ilyen melegbe kevesebb a nőkőn a ruha és jobban látszanak a domborulatok :-) Én ajánlók neked egy jó csajt : Dyna ! Nagyon ajánlott!!
Én ebben a melgben még kanosabb vagyok.
Csak még nemtudom kihez menjek.
Válság van , nyár van mindenki megy nyaralni , kirándulni meg fesztiválozni :D
Sziasztok!
Manapság senki nem volt egyik lánynál sem?
Csak, mert nncs senkiről friss infó...egy-két tapasztalatot megoszthatnátok a kezdőkkel:)
Sziasztok!
Volt-e valaki Saci kismamánál?
Érdekelnének a tapasztalatok.
Köszi!
Karina nevű lányról valakinek tapasztalat? Köszönöm!
Lehet hogy nincs frissitve a hirdetésük... Alexandra az most éppen van csak nem kiemelt hirdetés mindig az utolsó oldalon nézd. Análszexre a ***moderálva*** lévő vivien van. ***moderálva***
@FazonFan = sajnos a Molly, Korina es az Alexandra mar nem talalhato.
Analisszexre kit tudnatok ajalani??
Szia!
Egy kicsit a Szerkesztőség "védelmére" kelnék. A Fórum- Városok adott, bárki írhat bele beszámolót, akár véleményt is, tehát a lehetőség adott. Ez viszont nem egy másik honlap, valóban moderálnak, és az se véletlen. A másikon bármit írhatsz, amíg kés nem kerül elő, adminék hagyják. :)
A vélemények opció a hirdetők számára, ha akarja, engedélyezi, lehet(ne) alá véleményeket, tapasztalatokat írni, ha akarja nem engedélyezi. Nem biztos, hogy azért, amit írtál.
Én anno engedélyeztem. Minden volt ott, csak vélemény, beszámoló nem.
Ilyenek: "Mikor lesz a születésnapod? Meghívsz rá?" "Hány ées is vagy?"...
Ezek piszkálódások, nem vélemények. Meguntam, és nincs alattam firkálás. (bár, ha megkérem a Szerkesztőséget, törlik, ezeket, de mindent törölhettek volna. Smúgy *** moderálva *** (amit ismerek, mert több van) szintén én döntöm el, hogy akarok-e véleményt, sőt saját fórumot. RL :) szexx..
Miért nem korrekt az oldal Szerkesztője? Lehet ide írni, aztán olvasgatni, sokáig a látogatók közül Fehérvárba pl. senki nem írt. Miért máshol?? Azt meg h mit miért és hogy moderálnak, elég, ha mi tudjuk. ;-)