Szexpartner fórum szolnok

Szolnoki szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Vili13 · Újonc (46 hozzászólás) · 2013. február 22. 10:42

A *** moderálva *** hírdető Virágnál és a barátnőjénél már voltam egy párszor. Hát mit mondjak CSÚCS ez a két csaj!!!

Nem szokásom lányokhoz visszatérni, de ezekhez muszály! Olyan kedvesek, odaadóak, hogy ezt nem szabad kihagyni. És szerintem Szolnokon most tudomásom szerint Petrát kivéve nem mernék más szogáltatót aki ilyen odaadással csinálja.

Náluk szinte minden***mmoderálva***, legalábbis én ezt kaptam tőlük. És nem is kell ***moderálva***nyúlni mint máshol.

Mind a kettő az én igényeimnek megfelelő. Vékony, hosszú combú, tenyérbe illő takaros kis mellek. Ez nekem pont passzol! :)

Aki minőségre vágyik és szereti a fenti paraméterű lányokat, akkor erősen ajánlott kategória mind a kettő!!!

Csak attól félek, hogy nagyon felkapottak lesznek és nekem is nehéz lesz a bejutás hozzájuk.

Azért remélem lányok, hogy nekem azért tudtok majd ha Szolnokon járok egy fél órát legalább biztosítani? :)

Kedves Virág Köszönöm a tegnapi kellemes félórát amit veled töltöttem!

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 22. 08:07

Szevasztok.Puncipuszilva   Köszönjük az infót.Oda sem kell menni ahogy négyé mindenhez-sem.Az ilyen és ehhez hasonló informáciokból tanul az ember,erre való a fórum.Lányok!Ti pedig kapjátok össze magatok!:-)))))Üdv.

Puncipuszilva · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. február 21. 17:54

Szia!Dalma,Brigi?Egy és ugyanaz,de tök mindegy.A fotókon ő van,csak sokkal soványabb.Külsőleg amúgy nem rossz.A lakás ahol fogadott átlagos,de olyan dohányfüstös,hogy vágni lehet.Amit tudni kell róla.Nagyon dumás,szerintem ezzel is huzza az időt.Egyébként a  franciája jó,de ami a többit illeti siralmas.Nincs símizés csókolgatás sehova nem szeret a pózváltást...extra.Egyáltalán nem barátságos.Azt mondanám kelletlen a hozzáállása,és nagyon nézi az időt.Biztos nem megyek hozzá többet.Üdv.

Vili13 · Újonc (46 hozzászólás) · 2013. február 15. 12:02

Hát igen! Nem értem én sem ezt a millió moderálást?!

A moderátor leírhatná már egyszer, hogy miért és mi alapján megy ez!

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 15. 12:01

Sziasztok.Csak úgy elmondanám hogy jártam ma mindent négyé-vel.Bejelentkeztem mondván hogy tudna e fogadni.......mondta igen........akkor 20 perc mulva ott vagyok.......mondta rendben.Odaértem és csörgettem de kinyomta.Kis idö multán csöriztem ujra.....akkor is kinyomott.10 perc mulva pedig már nem volt elérhetö.Ennyit a korrektségröl!

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 13. 16:40

Eladó egy Br*v* gy*rn*k-l*s.:-)))))Tessék lehet moderálni!!!!:-DDDDD

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 13. 16:38

Igaza van kezdö75 nek.Mi értelme van a fórumnak ha szinte mindent moderáltok!!!!!!

kezdő75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. február 13. 13:10

Teljesen minegy mert itt minden moderálásra kerül. Igy nem is tudom hogy mi értelme a forumnak? Nem lehet konkrétumokról beszélni és nem lehet a moderátorokról véleményt alkotni. Lehet hogy valami politikus a moderátor, mert azok is ihógy csinálják? Remélem ez is moderálásra kerül, mert elmondtam a véleményem......

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. február 12. 10:13

Nahh az önreklám hehehe! Ez olyan vicces!

Lordy · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. február 11. 12:55

***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***

Ajánlanám a fr*nciázás királynöjét,aki a ***moderálva***,gyönyörök kertje alatt hirdet.Soknál voltam már,de ö tényleg olyan és azt teszi amit kell.Ajánlani tudom.

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 07. 10:23

Hali.Tud valaki információval szolgálni Kleopátráról?

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 06. 19:57

Fene tudja.Voltam már két növel egyszerre nem nagy szám.

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 06. 15:15

Kezdö75.Azért kerül moderálásra mert itt csak révuszokban lehet beszélni!%!!!Szóval négyé miinden létezö zugot bejárhatsz.:-)

kezdő75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. február 06. 14:53

Toxiban! Köszönöm ,egyenlőre csak tervezem: gonbdoltam hátha tudja valaki mit jelent a 4é mindent kifejező név :P Ja biztos ezt is moderálásra kerül, de miért azt nem értem???????

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 06. 13:14

Miért kellett moderálni az irásom?????Nem irtam semmi rosszat!!!!!Moderátor.......JAJJ DE PRÜD VAGY!!!!!:-)

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. február 06. 10:04

Kezdö75. Én már beszéltem vele telefonon.***moderálva***.Személyesen ugyan még nem láttam de készülök hozzá.Ha elmész ird meg légyszi a tapasztalatod.Köszönöm elöre is.

kezdő75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. február 05. 16:13

Üdv! Valaki tud a ***moderálva*** Minden nevezetű lányról. Volt már valaki vele. Én már utcán láttam de jó lenne tudni mit is takar a "***moderálva***.  

borzika · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. február 04. 19:28

Kedves ZS ! Néhány hónapja jártam a hölgynél . A hangja valóban kedves és vidám , és elég is jól néz ki , de ami a lakásban fogadott . Az igazat megvallva egy nagy szemétdomb volt az egész . Maga a szolgáltatás egy nagy nulla volt . Mélytorkos franciát igért , valóban bekapta tövig , de inkább több volt a kezezés benne mint a deep throat . lÉletem legrosszabb választása , vagy csak rossz napot fogtam ki illetve nem voltam szimpi . Részemről nem ajánlott kategória .

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. február 04. 12:58

Sziasztok!

Kingát keresném, akinek 3547-re végződik ma telefonszáma és itt hirdet a Vl-en.

Kinga, kérem ha olvasod ezt akkor írd már meg az e-mail címedet ide.

Köszi: Thomika

Vili13 · Újonc (46 hozzászólás) · 2013. január 29. 13:41

Én már beszéltem vele telefonon, hát elég érdekes ***moderálva***. Kedves a hangja és elég vidámnak tűnt, de én inkább a lent leírt két lányt látogattam meg, amit egyáltalán nem bántam meg! :)

Téma indítva: 2010.02.26., 333 hozzászólás összesen