Anitáról talán még nem is írt itt senki beszámolót. Persze ez nem azt jelenti ,hogy senki nem jár hozzá.
Látogasd meg ,de utána várjuk az élményeidet.
Anitáról talán még nem is írt itt senki beszámolót. Persze ez nem azt jelenti ,hogy senki nem jár hozzá.
Látogasd meg ,de utána várjuk az élményeidet.
Sziasztok.
Pár hét múlva szeretnék meglátogatni egy szekszárdi lányt. Ti kit ajánlanátok?
Miért nem ajánlja senki se Anitát?
Ha olyas valakit mondanátok aki nincs az oldalon, csak küldd el pm-ben.
Nekem sem!!! :) Puszi
Anita itt nem nekem kell magyarázkodnom.
Igazán milyen balhét csináltam?Te sem panaszkodhatsz mert amint látom csak egy-két lányt *** moderálva *** a többieket pedig ócsmárolod!Tudod ez sem szép dolog!!!További szép napot!
Anita nem vagy konkurencia , csak ezen a fórumon vagy balhét csinálsz, vagy más lányt próbálsz lejáratni ,vagy saját magadat futattod itt a fórumban. Nem véletlenül törölték a rólad írt pozitív kommentárt.
Ezen az oldalon a fórum azért jött létre ne mi szívjunk.
Továbbra sem fogom hagyni , ha látom olyan dolgokat cselekszel ami nem ide való.
Hello,
vigyazz! hol talaltad melindat? pm-en elküldöd?
kösz
Kedves Teodor!Jó lenne ha már lekopnál rólam!Mikor visszajöttem Szekszárdra úgy vettem észre hogy csak Téged zavart és zavar is ez!Talán nagy konkurencia vagyok a számodra amiért mindig engem találsz meg?
Anita legalább annyi eszed lenne egy olyan névvel írsz magadról, amin nincs hirdetés. Mark25 névre rákattintotok láthatjátok ez egy Nagykanizsai hirdetés , ahol Anita nem régen dolgozott.
Ember legalább ne nézzél már minket ennyire hülyének.
Jó lenne moderátorok is észrevennék már ezeket a dolgokat ,ami itt a szekszárdi fórumban folyik.
Inkább Bellát (20 telefonszámmal) vagy Jázmint keresd , ha jót akarsz magadnak. Aztán utána mesélj.
És Anitánál járt valaki?
Ilyen mellbőséget csak ki kellett próbálnia valakinek......
Köszi!
Megfogadom a tanácsod!
Nagydavid! Javaslom, ha még nem késő, hogy a p*nz*d tartsd meg a pécsi lányokra.
Akiket felsoroltál egzotikus hölgyek.
Vanessa (RÉKa...stb.)NE!
Melissa Ne
Bella (fiatal)Ne
Bella(28 éves) ,Jázmin egzotikus, kulturál, nagyon jók.
Nikol szuper!
Ha csemegére vágysz (magyar) Melinda! Más portálon ***moderálva***
Barátom nem felejted el!!! Alapban dugod ahogyan akarod, istenin csókolózik. Kedves. És hát a méretei!!!!
Köszi szépen. Más oldalon is láttam róla képet egész helyes leányzó.
ja a régebbi az.hát mit mondjak.nem igénytelen,gusztustalan,nem siettet,meg tudsz vele beszélni mindent.
haverjaim is voltak nála már de panasz még nem volt.
zolika55 arra a Bellára gondolsz ,aki régebb óta hirdeti itt magát 20-as teló számmal??
Most kettő van.
Róla mesélhetnél igazán kíváncsi vagyok rá.
hát szekszárdon akit tudnék ajánlani az:Bella,Jázmin,Enikő.
a többit nem ismerem.
a fenti 3-mal pedig nem volt gond semmiben.
Sziasztok!
Pécs srác vagyok, és jövő héten megyek Szekszárdra 2 napra.Legalább 2-3 lányt szeretnk megismerni. Kit ajánlotok?
Őket néztem ki:
Anita
Réka
Bella
Fiatal 20 éves csaj(ezen a néven hirdeti magát)
Magyar lányok? Jó a szolgáltatásuk?
Szóval minden véleményt örömmel fogadok!!!!!! Köszi!!
David
Bellánál biztos sokan voltak már csak itt nem divat megosztani a tapasztalatokat. Se a jót se a rosszat úgy látszik.
Keresd Enikőt mindenben fantasztikus