Sziasztok ! Hosszú idő után rávettem magam , hogy beregisztrálok már és írok eddigi élményeimről .
Masszázs terén eddig Milla , Zsani , Dóri (23) esett választásra illetve Bia Nonstophoz mentem , de végül francia is bekerült :) Milla masszázs terén nagyon ver szinte mindenkit . *r*i nagyon korrektek , kommunikatív , egész jó környéken található a lakás és érzéssel masszíroz. Ahogy kényezteti kezével a szerszámot az pedig valami isteni. Alakja nagyon bomba sajnálom is , hogy csak masszázst vállal. Zsani eldugott környéken van ami pozitívum , beszélgetni is lehet vele , viszont a masszáza nekem annyira nem jött be mint másoknál. Kicsit olyan érzésem volt , mintha muszájságból csinálná és alig várja , hogy vége legyen ... Egyébként nála is minden rendben volt. Dóri valami eszméletlenül jól csinálja amit. Nagyon feltudott izgatni egy masszázzsal is. Közben csókolgatott igazi barátnő feeling. Kicsit husisabb , de tényleg nem kövér mint ahogy előttem már írták . Pont jó és hatalmas mellei vannak. Szép szolibarna , beszédes kiscsaj.
Más téren voltam eddig Lénánál , Vivien(36) , Ivett, Regi , Bia , Linda . Léna ajánlott kategória számomra. Tényleg non stop dolgozik , mint ahogyan Bia is . Elérni egyszerű minden rendben megy. Lakás korrekt , minden lehetőség adott , nem feltűnő környéken. Régebben franciája nem tetszett annyira , de mostanában újra ellátogattam és kifejezetten sokat javult. Popsi megy nála minden zokszó nélkül és élvezetes. Kicsit husis , de szerintem jó alakja van. Mellei csodás műcicik. Vivien nekem képeken sokkal jobban bejött , mint személyesen. Alakja és arca sem igazán tetszett , illetve elég erős szájszaga volt , mikor nála jártam. Kicsit hóbortos is , kapcsolatot könnyű volt felvenni viszont mikor odaértem 20 percig hívtam , mire feljutottam . Már épp feladtam volna , mikor felvett. Igazság szerint jobban örültem volna ha nem teszi :) Ivettnél régen voltam mielőtt még Biával állt volna össze , anno Kossuthon volt. Cicije elég pici , de formás és az alakja többi része isteni. Franciájával megvoltam elégedve. Regi ahogy a képeken is látszik jó alakú , Millával egy helyen van , tehát a környékkel ott sincs baj . Franciára voltam nála , technika egész jó igaz volt már jobb is , de nem volt rossz. Ami zavart , hogy ilyen mű nyögdécselések és sóhajok mentek minden rántás közben ami nekem igazán lehangoló volt. Lindánál voltam többször is , velem mindig aranyos volt és beszédes. Nagyon csinos csaj , igaz neki sincsenek nagy mellei , de feneke formás , szép szolibarna test , arca gyönyörű , feszes test stb. Franciája nagyon tetszett , gyengéden csinálja , szex is jó volt. Lakás korrekt , semmi gond nem volt vele. Mindig el tudtam eddig érni és minden a megbeszéltek szerint zajlott. Bia franciája valami isteni , feneke pedig lenyűgöző. Hirtelen ennyit tudtam összeszedni. Várnék beszámolót én is Leila-ról. Jázminól érdekelne , hogy tényleg stri*ó ottfigyel -e másik szobában illetve mennyire van lehúzás. Képek alapján tetszett Gigi is nagyon viszont mikor felhívtam elég bunkó mozdonyszőke hangja volt illetve nem nagyon tudta , hogy igazából ő mit is vállal. .... Masszázsos szöveggel hírdet felhívtam és mondta , hogy ő olyat nem vállal ... Ilyen gyári oláh tájszólással.