Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
vili · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 13. 12:58

Kármenről van valakinek tapasztalata?
Kik ajánlottak az idősebb korosztályból? 

Törölt felhasználó · 2013. március 13. 14:28

Ma délelőtt voltam Lindánál,aki egy csodálatos lány. Mind külsőleg,mind belsőleg. Teljesen más hangulata volt a vele eltöltött időnek,mint a többi lánynál,akiknél ezt megelőzőleg voltam. Minden egyes percét élveztem és jó érzés visszagondolni rá. Ha ezt olvasod Linda,akkor köszönöm szépen a mai délelőttöt Neked. Dávid. 

Haramia · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. március 14. 20:45

VIGYÁZAT URAIM! GYULAVESZÉLY!!!!

A most hírdető Lotti és Heléna nem azok a leányzók akik a körúton rendelnek! 

Gyula taktikát váltott!!!

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 15. 16:09

Haramia ezt hogyan érted letöltötte a képeit is azzal hirdet kérlek fejsd ki bővebben ha lehet?

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 15. 16:12

+1?És lottiék az eredeti hirdetök?

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 15. 17:16

Megjött azt isteni szikra nemmellózom többet meg van a tutti biznisz!Csinálok egy hasonló oldalt és ahogyan számolgatom csak Gyula hirdetéseiböl megélek.

enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2013. március 17. 11:21

jó elgondolás xd

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 17. 15:39

Haramia szerintem te kanyizol mert lottiék elismertek ti meg sehol nem vagytok a kis bantuddal ugye gyula ásd elmagad jó mélyre te,hogy még a legjobb kutya se éreze a szagodatt csá

Haramia · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. március 17. 17:47

Látogasd csak őket. 

SOK sikert!

kovacsj007 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 18. 14:43

Sziasztok!

Szerintetek Léna(33) nem hasonlít ***moderálva*** Ivettre? Mert a tetoválások, köldök piercingek is stimmelnek. Vélemények? Ja és szilikon van mind a kettőjüknek. Köszi előre is :D

http://naplanya.haon.hu/lanya/ivett-2012.01.05./3406998/3407030.jpg

https://videkilany.hu/store/hirdetesek/5/e9da2b3da207176d5b9e5dabd7904878.jpg

Vélemények?

kovacsj007 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 18. 14:43

a haon.hu naplánya fotóknál ha rákerestek ivett néven vagy a googlén ak megnézhetitek a tetkót piercinget :D

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. március 18. 15:47

Szia!

Te valószínűleg egy csalódott fickó vagy ( gondolom ex-barát ) mert ennyiből nem valószínű, hogy csak így simán beazonosítod. ( bár gondolom az összes haon.hu-s és boon-os és szon-os lánynak kívülről fújod a tetkóit. )

Ha pedig ez így van, akkor szerintem elég szemét húzás volt a nevét közzétenni ( és persze akkor, ha valóban erről a lányról van szó )

További szép napot!

Üdv: Thomika

nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2013. március 18. 16:22

Igaz ami igaz, két Lotti hirdetés van most kint. Az egyik már tavaly év közepe óta, a másik viszont múlt csütörtök óta.

Ugyanazok a képek, adatok, de más tel.szám.

Most legyetek okosak...

nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2013. március 18. 16:25

Csak csatlakozni tudok gigolohoz. Gina25 nagyon kellemes élmény lehet bárkinek. Kellemes, vidám, jó hangulatú társaság. Amíg nem foglalt, be nem áll a szája :). Képek alapján a melleket nagyobbnak gondoltam volna, de nem volt vészes.

A 8-as osztályzat is megállja a helyét.

Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. március 18. 16:25

Nem. Ismerem Yvettet és már voltam Lénánál nem u.a. :) Tuti 1500%

Heléna · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. március 18. 16:34

Tájékoztatni szeretnénk mindenkit,hogy költözés és egyéb okok miatt megváltozott a címünk és a telefonszámunk.Az előző hirdetésünk illetéktelen kezekbe került,ezért aki már ismer minket,a hangunkat,nyugodtan felhívhat minket a 70-es számunkon,mert mi fogjuk felvenni a telefont,ezt garantálom.Fotógaranciánk egyelőre még nincs (hála a rosszakaróinknak),de azon is dolgozunk.Gondoljuk szorgalmasan nyomogatják a fénykép jelentés opciót,de előbb utóbb ki fog derülni,hogy mi szereplünk a képeken és hogy valósak a hírdetéseink.Elnézést kérünk a kellemetlenségért,illetve az ez által ébresztett kételyért.

További szép napot mindenkinek! 

Puszi: Heléna & Lotti :)

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. március 18. 17:25

Csak a kavarodás meg a sz*rkavarás lesz belőle, ezért beírok. Az a lány akit mondasz nem Léna. Léna ennél a csajnál igényesebb. És mellesleg totál máshogy néz ki.

Mr xd · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. március 18. 19:46

Elárulod hol keressem ivett képét? Talán tudok segiteni ha látnám kivel akarod összehasonlitani.

kovacsj007 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 18. 21:24

Csak beírod a Google-be hogy ***moderálva*** Ivett és kész :D

Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. március 18. 23:15

A helyzet az, hogy van igazsága a haramiának is azért!

Nos ez a Lotti és Heléna már tényleg nem az akik akkor az év elején a krt-on rendeltek!

Mára már sokkal beképzeltebbek, pénzhajhászok lettek! Egy a lényeg: végezni minnél hamarabb! Személy szerint én inkább feladtam azt a fél órácskát amit k*f*zettem! Unott, ráncigálós, "húzzál már innen a pcs.ba minnél hamarabb"!

Talán a lakás igényesebb lenne, ha meg is tartanák folyamatosan!

Szóval egy a lényeg: sokat változtak, sajnos kárunkra!

Téma indítva: 2010.02.25., 17673 hozzászólás összesen