Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2013. április 21. 10:42

Halihó!

Tegnap este egyeztettem a Lotti nevű hölgyikével!A megadott időpont után szerettem volna hozzá eljutni!Meg is beszéltük hogy hajnali 1-2 között hívni is fogom illetve este 10kor rádobok egy sms-t ha esetleg valami közbe jönne vagy hogy tutira megyek!01:20-kor kaptam sajnos egy sms-t a hölgytől hogy reggel dolga lesz és ha nem lenne gond akkor ne menjek!Nagyon sajnálom hogy nem tudtuk összehozni a találkozót remélem mihamarabb sort tudunk rá keríteni!Aszolgáltatók elvárják tőlunk hogy számkijelzéssel hívjuk őket illetve ha nem megyünk akkor szóljunk nekik!Viszont ritka az olyan szolgáltató aki értesíti a vendégét hogy ne menjen mert nem ér rá!Tapasztalatom szerint mire oda ér a vendék a megadfott címre szimplán nem veszik fel a telefont egyes szolgáltatók!Ebből is látszik hogy a Lotti korrekt és kedves szolgáltató lehet és nagyon bízom benne hogy hamaros el tudok majd jutni hozzá!Amint jártam nála írok egy beszámolót is az eseményekről de előre érzem hogy a végén erősen ajánlott kategória lesz a hölgy!

likecici · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 21. 11:34

Sziasztok!Én uj látogató vagyok Budapestről látogattam ide .Olyasmi után érdeklődnék hogy ugyan miért probléma ha van némi nemű védelme a lányoknak.elég sok agresszív ember van akiktől magukat nem tudnák védeni.Külföldön ez rendes biztonsági emberekkel működik.csak itt magyarországon ugye bár nem legális.A normális s.t.r.i.c.i  csak tesz a lánynak hogy nyugodtabban dolgozzon és meg legyen minden gondolok itt a gél gumi stb...

nem értem a felháborodásotokat.

brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2013. április 21. 12:15

Szóval amikor meglátogatsz egy szolgáltatót, téged nem zavar, ha a szomszéd szobában egy arany nyakláncos, tetovált, kigyúrt tajték üldögél?

Irigyellek! :)

Abban igazad van, hogy elég veszélyes lehet ez az egész. Sajnos jó megoldás, ami mindenkinek tetszene, nincs (itt madzsarisztánban).

likecici · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 21. 12:25

Tisztelt brema! a normális Tajték! :D nem a szomszéd szobában ül ha nem szimplán közel van .

brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2013. április 21. 12:42

És hány normális tajték van? :)

Bumburnyák · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. április 21. 16:44

Sziasztok!

Tud valaki olyan jól kinéző fiatal szolgáltatót akinél lehet videózni is?

Csak olyan érdekelne, az lenne maradandó élmény, egy pár perces videó!

Nem muszáj, hogy benne legyen a fejünk, csak a lényeg legyen rajta! :)))

Segítsetek!!!

Üdv: Bumburnyák

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2013. április 21. 17:19

A nyíregyházi chat szoba sajnos folyamatosan hölgy mentes!Ez nagyon elszomorító!

bugajakab · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2013. április 22. 12:06

Én mondtam :), de már én is megbántam, mert legutóbb már nem kaptam időpontot :)

likecici · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 22. 12:09

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Tegnap  kipróbáltam egy helyi leányzót, Hérát.Kellemesen csalódtam.lenyűgözőek a cicik :D ajánlom mindenkinek aki szeretne kellemesen kikapcsolódni és kát igazi nagy mellhez bújni :P

Haramia · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. április 22. 14:16

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Héra nevezetü leányzót csak ajánlani tudom !!! 

Nimfopasi · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. április 22. 14:18

Valaki tud érdemleges infot Violáról?:)

Lottihoz én csak 1 röpke infot szeretnék írni, még kb. január közepe táján, hívtam kora este és megbeszéltük h fél/3negyed óra múlva ott vagyok, mondta ha oda értem hívjam fel. Ott voltam  kb 30 percen belül, hívtam is, de nem vette fel, és ezt eljátszottam kb 1 órán keresztül, bízva benne hát ha feljutok hozzá..-de sajnos nem sikerült, és akkoriban "nagyon jó idő volt"-vizes latyakos utak járdák, rá 1 hétre meg is betegedtem..na mind1, sajnálom h nem vette fel a telefont és nem tudott fogadni,bár jólett volna ha legalább felveszi és mondja ne várjak ott, Nyírszőlősből mentem be, még akkor a régi bázison melózott, szóval nem volt túl közel..azért köszönöm h így meg****atott..:S:) 

Egylány · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 22. 18:03

Claudia25 és Sylvia19 miért hirdettek szőke parókával?Nagyon undorító.Feltalálták a hajfestéket és a hajfelvarrást sokkal jobb lenne.

Törölt felhasználó · 2013. április 22. 20:38

Kim és Milla nem rendel együtt!Egy környéken igen,de két külön álló rendelés!A  hazugságról meg annyit hogy:aki szeretné megtudni az igazságot ,bátran keressen meg!  Örömmel elmondom és megmutatom hogy hol és hogyan is rendelek :)))) szép estét mindenkinek                          /Kim/

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2013. április 23. 07:25

Úgy látom, tegnap sok valódi és hihető, beszámoló íródott! :D

szimphapsi · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 23. 16:00

Kitty25 ről szeretnék írni pár sort.

Mi van vele nem tudja valaki,mert eltünt és nem veszi fel atelefont?

Na a lényeg,hogy jól tud franciázni,szóval gyors francián voltam vele előstör és nagyon hamar ellőttem a tárat,de siettem és  mennem kellett.

Másnap vissza is mentem hozzá akkor komplettet kértem és az is kíválló volt.Imádtam nyalni a fincsi puncit,na meg az a szűk lyuka!

Szóval.ha valaki tud valamit írjatok,mert jó lenne tudni hova ment.

Hírdetése eltünt,majd újra fent van,de a teló ki van kapcsolva.

Remélem lesz még hozzá szerencsém

enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2013. április 23. 17:20

gyuszi te meginn csak kamuzol

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2013. április 23. 17:58

Aki szombaton regisztrál, majd 6 percre rá negatív "véleményt" ír, az nem írhat csak kamu szöveget. :)

texas · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. április 24. 07:57

Üdvözlök mindenkit -Rózsa vagyok.Holnaptól -csütörtöktől szeretettel várom és fogadom, aki ismer és aki szeretne megismerni.További szép napot mindenkinek.

Joseph · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. április 24. 11:22

Kedves Egylány!

Szerintem teljesen érthető,hogy a lányok parókát vagy bármi mást használnak annak érdekében,hogy az inkognítójukat megőrizzék!Nem értem,téged ez miért zavar! Hidd el,hogy paróka nélkül is nagyon ott vannak a toppon a csajok!

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. április 24. 15:41

Haylee Lee vagy Kaylani Lei Bio! :-)))

Üdv: Thomika

Téma indítva: 2010.02.25., 17673 hozzászólás összesen