Amina19-ról van valakinek infója?
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2013. szeptember 25. 11:33
Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. szeptember 25. 12:26
Szia!
Aminaról valamikor régebben írták, hogy talán Monaval azonos személy.
Én nem voltam még egyiknél sem, csak olvasgattam Róluk.
Üdv: Thomika
Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. szeptember 25. 12:31
Sziasztok!
Szimikét még senki nem látogatta meg?
Jó lenne egy pár soros beszámoló, mert nekem nagyon bejön a képek alapján.
Üdv: Thomika
Flaska · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2013. szeptember 25. 13:33
Helló,
a múltkor azt írta valaki, hogy panzióban rendel, mert a lakását felújítják, vagy valami ilyesmit hablatyolt.
Üdv.
Vén Szatyor · Lelkes újonc (95 hozzászólás) · 2013. szeptember 25. 13:37
Igen. Amina = Mona = régi Liana.
Megbízható, szerintem ajánlott.
Írtam róla nemrég beszámolót.
Törölt felhasználó · 2013. szeptember 25. 16:44
Köszi az infot ronnie :) és ki az ajánlott kategória ?? előre is köszi a válaszod.
picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2013. szeptember 25. 17:52
Én is beszéltem Szimikével, tényleg panzióba vinne és nem a leg*lcs*bb kategória ***moderálva***. Hogy a panziót kinek kell f*z*tni azt nem tudom, mert nálam tárgytalanná vált a dolog már a panziós résznél.
ronnie · Újonc (54 hozzászólás) · 2013. szeptember 25. 23:08
Szia! Szívesen segítek ha tudok. Nem tudom ugyna milyen az ízlésed , de a jelenleg hirdetők közül akiket tudok ajánlani : Heléna , Kitty , Kriszta , Dóri , Zsófi - Gréti - Dóra triumvirátus, Lauráról is jókat hallani (bár nekem telefonbeszélgetésből nem jött be) , Perla , Léna , Erika , Málna. Kitty-t hetek óta nem tudom soha elérni , Krisztánál még nem voltam de rengeteg pozitívat hallottam róla . Illetve most nem hirdet , de Linda jó választás lehet nagyon . Többször voltam nála , nekem eddig bejött mindig. Erika csak 30 felett fogad , de mindenben megfelelő. Léna Lindához hasonló *rakon dolgozik , lakás fullos , ő maga jó fajta igaz kicsit husisabb , mint a felsoroltak. Nála is voltam többször , nekem bejött. De ki hogy van ezekkel. Akiket felsoroltam mindenesetre megbízhatóak lenyúlás nem lesz.
Törölt felhasználó · 2013. szeptember 26. 06:52
Köszi ronnie! Nagyon sokat segítettél mert én megbízható kedves szolgáltatót keresek jövőhéten elmegyek valamelyik lányhoz és írok élménybeszámolót :) üdv
Röhej · Lelkes újonc (98 hozzászólás) · 2013. szeptember 26. 08:43
Kedves Mindenki!
Akinek kérdése van,az íron privátba....
Köszönöm :)
Kékszem · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. szeptember 26. 08:56
Hali!
Barby valóban nem most kezdte, én kicsit több mint egy éve voltam nála. Egy másik lánnyal együtt rendelt a Toldin. SOS fr. volt a kérésem, amit viszonylag ügyesen intézett az *r korrekt volt lehúzásról meg szó sem lehetett. Sőt, amikor léptem, még én szóltam, hogy ott a kavics, ahol hagytam, mert én jöttem ki utoljára a szobából.
Rendes, kedves lány, a mellméreteihez képest igenis csinos. Szerintem ő is ajánlott kategória.
Remélem, azóta ez nem változott!
ronnie · Újonc (54 hozzászólás) · 2013. szeptember 26. 15:21
Hello! Úgy legyen , én csak azt írtam le amit régebben olvastam róla , mint említettem én magam nem voltam nála . Más : Suzyról vagy Hannáról tud valaki valamit ?köszi
Bádögbögre · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. szeptember 26. 19:29
Sziasztok !
Csinike..hát...szerintem nem a képen látható lány fogadott ha csak azóta nem lett tetoválása, de ha már ott voltam...nem volt nagy élmény.
Aliglátszik · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. szeptember 28. 12:43
Üdv!
May21, illetve Mira19-ről van valakinek információja?
Törölt felhasználó · 2013. szeptember 28. 19:17
Kinek van Nyíregyházán jó kerek feneke akit érdemes meglátogatni ??????? :)
torkos · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. szeptember 29. 15:58
sziasztok egy kis beszámoló nem régiben jártam kata37 de még egyszer biztos nem megyek nagyon igénytelen nem odaadó és figyeli az időt és jóval idősebb nagyából 45-50!
De rajta kívül voltam Margo29nél képek nem csalnak odaadó mindenben benne van nagyon jól éreztem vele magam, nyugodtan lehet menni hozzá nem fogsz csalódni!
Törölt felhasználó · 2013. szeptember 29. 16:49
maya21 ről valakinek infoja jol néz ki :)
istvan36 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. szeptember 29. 18:00
Kedves Fórumozók !
Nem írtam még ide a fórumba,de ma elkezdtem olvasgatni és a szememet kibökte az,ahogyan Regina19-et csúnya,trágár szavakkal bántjátok,amik nem igazak ! Én erősen kimerem jelenteni ,hogy Regina egy nagyon kedves és odaadó lány , a természetes szépségéről pedig ne is beszéljünk. Voltam már nála nem is egyszer és nagyon várom azt,hogy újra tudjak hozzá menni! Amikor először mentem Reginához és kinyitotta nekem az ajtót egyszerűen a kisugárzása és a gyönyörű természetes szépsége lenyűgözött. Igaz,hogy picit meghízott ( de a telefonba nekem mondta,szóval tudtam hogy mire kell számitsak,megmondom az őszintét,hogy kicsit megrémültem) De ugyebár a nők 90%-a husisnak látja magát :) Visszatérve a lényegre, kellemeset csalódtam benne,mert én személy szerint nem szeretem a nádszál vékony lányokat,akiken semmi fogni való sincs. Egyáltalán nem dagadt! Nekem pont az ideálom . Az arca az teljesen elvarázsolt olyan gyönyörű. Igazi természetes szépség,festeni nem is lehetne szebbet.A lakás nyugodt,jó helyen van,tiszta,kellemes nem lehet rá semmi rosszat mondani . A faranciája az valami varázslatos. Minden férfinak csak ajánlani tudom. A szex is nagyon jó vele . Igazi barátnős típus,amit én nagyon szeretek . Nekem ő nagyon elnyerte a tetszésemet ! Nagyon remélem,hogy hamarosan újra láthatom. Szép napot mindenkinek ! Üdv: István.
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2013. szeptember 29. 19:17
Nincs is Regina nevü hirdető itt!!! Tudom,hogy sokan szokták pl hétvégére kikapcsolni a hirdetésük,ha hétvégén nem elérhetőek. De idézem: "A megmondom az őszintét"-ből kicsit a mauunika saós szereplők jutnak az eszembe.
matyi0323 · Újonc (37 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 01:14
helo. az allomas kornyeken tudtok valakit, valakiket aki megbizhato, nem lehuzos?! koszi:)