Ada szerintem már régi motoros lehet , csak más néven (ez nem biztos csak sejtés). Ami biztos , hogy Millával rendel a plaza-tól nem messze. Ha az akire én gondolok akkor egy próbát megér , de nem akkora szám , hogy visszajáró legyen valaki. Ivett szintén régi szolgáltató , de most kb 1 évre eltűnt. Anno rendelt egyedül , aztán a régi Bia Non-Stop-al és utána más városban volt... Amikor megláttam a képeit rögtön tudtam , hogy ismét meg kell látogatnom . A feneke egyszerűen tökéletes , mint ahogy a képek is mutatják. A cicije igen pici , de el lehet vele játszadozni . Mostani lakás korrekt , nem feltűnő helyen szerintem. Franciája jobb , mint valaha , pedig régen sem volt rá panasz. *rai nagyon barátságosak , ilyen kellene mindenkitől . És itt vezetném be az extrás il. *r / érték arányos témát. Grétiékkel már többször is beszéltem telefonon és többször gondolkodtam , hogy meg kellene látogatni mondjuk Grétit , de mindig lehangol engem is az , hogy mondja francia ***moderálva*** gumi nélkül . Mi az , hogy plusz ?:S Illetve én azt sem tudom megérteni , hogy lehet gumiban csinálni , de ott volt Klaudia , aki csak abban csinálta. Nem mentem soha hozzá emiatt , de egy rossz szavam sem volt. Ha valaki szimplán nem szereti és nem vállalja az nem esik olyan rosszul , mintha azt mondja ***moderálva*** vállalom szíves örömest , de anélkül semmi. Illetve azt gondolom a mostani *rak nagyon sok helyen el vannak tévedve. Nem kell rögtön azzal betámadni , hogy jajj te csóró .... ne menj akkor lányokhoz , ha nincs p*nzed stb. Nem érzem magam sem csórónek sem gazdagnak , de mint régebben említettem voltam én már Gina-nál is , aki nem épp *lcs* kategórának számít. Ennek ellenére maximálisan meg voltam elégedve vele és egyáltalán nem sajnáltam azt a p*nzt , amit kif*z*ttem. Vele ellentétben vannak olyan itt hirdető lányok , akik csak piciel alacsonyabb *ron dolgoznak , viszont feleannyit nem nyújtanak. A korrekt *rfekvés szerintem az lenne , amit Linda , Léna , Szöszi , Dóri , Ivett stb. alkalmaz. Aki magasabbat kér annak már legyen is meg az oka. És ez az ok nem az , hogy van egy műmelle , vagy éppen ***moderálva*** drágábban bérli a kecót ...