Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
blackpass · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. április 18. 21:52

Keresgélek, de tudod nem egy két negatív patasztalatom van a keresgéléssel kapcsolatban.Úgyhogy egy idő óta óvatos vagyok.

Ha tudsz megbízható lányokat, akkor oszd meg velünk, hisz a fórumnak erről kellene szólnia!

Dóri. · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. április 19. 10:48

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! :)
Puszi Dóri.

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2014. április 19. 11:31

Köszi! Neked meg sok locsolót! :D

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2014. április 19. 12:06

Volt szerencsém meglátogatni Anett nevű hölgyet akiről írtak már itt pár dolgot. Nekem ami hátrány volt nála, az a szájszaga volt. De ezen egy szájöblítővel szerintem könnyen javíthatna.

Annak idején Biánál is hasonló gondok voltak ,de ő is hamar megoldotta a problémát :)

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. április 19. 13:33

Kellemes Húsvétot mindenkinek! A lányoknak sok locsolkódót a fiúknak meg sok hímes tojást! :))

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2014. április 19. 16:11

Ilyen nőt keresek :)) aki hasonló képességekkel rendelkezik , szóljon !

http://www.pinkrod.com/videos/22743/jeremy-steele-has-great-cock-sucking-experience-and-expands-it-with-hot-guy-jonni-darkko/#.U1KB5Pl_t1c

Mell(esleg) · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 19. 16:36

Mellesleg, azért ne felejtsd el, hogy ez a lány nem ***moderálva*** nyújtja azt amit.

Én meg szeretnék trabant árban egy mercédeszt. :D

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2014. április 20. 06:24

Én azt javaslom,hogy ne itt keres olyat aki ...ért csinálja valami csaj keres aki benne van ilyenbe én már próbáltam f....öst meg nem f....öst az utóbbi nemhasonlitható az elsővel.Csá

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2014. április 20. 06:35

Jó nem azt írtam,hogynem lehet az  itt emlegetett összegekért megcsináltatni de nem akkarok senki megbántani de az orvosok se külömbek az autó kereskedöknél úgy átvágják "szegény"nőket mint az a bizonyos barnát a palánkon meglehet venni ugyanazt a kocsit 5-6-700 többért is nem???????Na mindegy tudok amit tudok.

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2014. április 20. 06:48

Hahahahaha:)bocsi de ez kemény a minőséget megkell bizony induljunk ki ebből az oldalból és nyíregyből Linda az egyik legjobb és a sokszunyok aki óóóó na most igy nemjó stb.....sokkal többet elkért!!!!!! Én lattam azt a cickot kedves Elvira de ezek szerint te is nekem tetszet neked nem.Az újj fajta teknikával csinálták mikor vagy a bibó udvaron ha lehet de ha nem mellette köbö és maximum 15mm vágást végeznek.A többit lese írom mert felesleges nemsokára ilyen nincs is meg én nehogy megmondjamár +.......

tex · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. április 20. 20:27

Sziasztok!
 Volt már valaki Candy nevezetü lánynál? Meg bízható? Vagy tudnátok ajánlani csinos formás fenkü hölygyet,nem a lehúzós kategóriából?
Köszönöm!

Tollasmaki · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. április 21. 20:09

Sziasztok! Beatrix (19)-nél volt már valaki? Légyszi írjatok beszámolót! Sürgősen kellene róla infó! :)

Törölt felhasználó · 2014. április 21. 21:52

Mollika a legljobb nő akárki akármit mond egyszerűen fantasztikus nő.

Törölt felhasználó · 2014. április 21. 22:48

Hány néven jössz még, k*k*kám? :D

Törölt felhasználó · 2014. április 22. 16:11

Aki ezt a nőt isteníti, rögtön törli is a regisztrációját!!! Ez már nem az elő eset!!!

aligbolond · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. április 23. 09:39

:-) Izlések és pofonok....

Törölt felhasználó · 2014. április 23. 11:22

Szia. Én nyugodtan merem neked Perlát és Lénát ajánlani. Mind a kettö nagyon jó. Nem egyszer voltam már náluk. Ők azok akik,nem ámitanak azzal,hogy mit válalnak- és mire oda érsz már felét se kapod meg. Ide sorolhatom még Málnát is, de őt most nem látom. Hozzájuk bármikor mehetsz. Megbízható mind a kettő.

hsecer · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 23. 12:34

Sziasztok!

Nyíregyházán az Ószőlőutcában volt korábban két hölgy akik remekül maszíroztak. Mindig az aprók között hírdettek ( valós masszírozás....). Tudja valaki az elérhetőségüket?

köszönöm

Törölt felhasználó · 2014. április 23. 14:05

Sziaztok. Ki ez az új csillag Nyíregyházán?? Pontosan Dora 25 gondolok. Tud róla valaki valamit mondani?? A képei nagyon jók, ha ő van a képeken egyáltalán. Már kellene Nyíregyre egy ilyen jó csaj ha valós..

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2014. április 24. 10:03

Nem új csaj, csak a képei újjak! Már írtam róla.

Téma indítva: 2010.02.25., 17624 hozzászólás összesen