Vagy esetleg olyat tudtok aki vállalja kocsiba is ? Beatrix 19 mien ???
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
petrix · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. május 05. 11:58
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2014. május 05. 20:14
Miért kérdezel hülyeségeket?
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2014. május 05. 20:26
Regina(23), és Kitty(24) "38" hívás után se vették fel, csak az a k*rva hangposta!!! Az oké, hogy nem ér rá, akkor vagy kapcsolja kia ddig a telót, vagy kapcsolja ki a HANGPOSTÁT!
Beatrix(19) 10/9: Aki szereti a pici, fiatal, vékony lányokat annak nagyon ajánlott. Egyedül a lakótárs volt zavaró, aki mászkált, főzött, de nem volt bunkó! AJÁNLOTT!!!
Fanni(23) 10/1 Szerintem Gyulának a testvére lehet. Dark, és nem csak a "munkája". Egyszerűen egy nagy 0 volt az egész produkció. Se erotikus masszázs, se aktus, se semmi! Költse a lóvét amire gondolom! NEM AJÁNLOTT!
Részletekért privátban! :)
arena · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. május 06. 10:50
Sziasztok!
Perláról lenne valakinek infója?Előre is köszi!
kukori23 · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. május 06. 15:33
Sziasztok!
Noémi 23 és Dóra 25 ről valami info/tapasztalat?
Illetve Amina 19 nem régi Laura 26 vagy 27 képeivel hirdet? vagy ő maga?
köszi
Üdv!
api32 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 08. 11:50
***Kérjük az Önreklám mellőzését***
Sziasztok!
A Dorina és a Gabica nevű leányzókról kérnék infot. Volt-e már vki és milyen tapasztalata van?
A hírdetéseik elég igényesnek tűnnek, látszik hogy foglalkoznak vele.
Az info priviben is jöhet.
Szép napot mindenkinek.
gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. május 08. 12:26
Te kis csintalan! :D Igen, rövid i- vel. Javítsd ki, hogy még igényesebb legyen. ;)
Focus · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2014. május 08. 12:37
DÓRA 25 NOÉMI 23 INFO Valaki???
Rajmi · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. május 08. 12:46
Sziasztok! Pár napja meglátogattam Dorinát arc test rendbe, de a félórába francia nem volt, lovagló pózban nem volt hajlandó csinálni, ugyhogy számomra negativ, valószínű többet nem keresem!
box85 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 08. 13:12
helló megbizhatok és amit igérnek azt kapod én többször is voltam most is és régebben is sarkatyu utcán dolgoznak
ikarosz · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 08. 13:35
Szia,
a felsorolt lányok közül csak Krisztához volt szerencsém, így csak róla tudok véleményt mondani, illetve picit megvédeni. Nekem a sz*lg*lt*tása nagyon bejött, már háromszor is voltam nála. Kedves, türelmes, humoros a feneke pedig nem punnyadt. Nekem tehát csak pozitív élményeiem voltak, de ez ízlések dolga. Abban viszont nincs igazad, hogy két éve ugyanazokkal a fotókkal hirdet. Most is új fotói vannak fenn, illetve mindig valamihez aktualizál. Nyáron pl. fantasztikus vízparti képekkel hirdetett. Ezek a lépcsősök is újak. Bár már régen voltam nála, de a hirdetéseit nyomon követem, tehát ezt biztosan tudom.
kispe · Lelkes újonc (81 hozzászólás) · 2014. május 08. 16:14
Hello!
Linda 24-hez volt szerencsém és merem ajánlani.
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2014. május 08. 18:15
Na ez de reklámszagú! Fúj! :)
jeremy89 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 08. 19:17
szia!
Szerintem is kellene ilyen, mert én is képes vagyok 3 szor is fél óra alatt, amikor nagyon ki vagyok éhezve. Például extrában lehetne, hogy +1 élvezés +x ***moderálva***. A Gumi nincs aranyból, aláírom nincs ingyen (főleg egy jó márka), de az extra *ra bőven fedezné ezt! Lányoknak is megérné a sok extra a gyorsan élvezők miatt, és a vendég is elégedettebb lenne, nem görcsölne azon, hogy 5 perc alatt elélvez és mehet haza.
gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. május 09. 13:28
Igazad van, nincs aranyból a gumi, viszont a lányok nunija meg nincs vasból! ;) Pl 5 vendég 15 eksönt tartalmazna? Utána meg ápolgassa magát az plusszból, meg másnap nem lenne elérhető a kidörzsölés meg egyéb nyavaják miatt? Tényleg jó bolt! :D
jeremy89 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 09. 13:41
De figyelj már... aki bírja 20 percig, az 4szer annyit dörzsöl rajta, mint egy 5 perces. A lányok nunija nem attól "kopik", hogy közben hányszor élvez bele az ember a gumiba.
Dóri25 · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. május 09. 17:20
Kedves Fütyülős!
Miért nem próbálod ki a szolgáltatást ,mielőtt önreklámot feltételezel a háttérben? Bár a vendégeim által megosztott véleményt is lehet reklámnak minősiteni.Ezzel nem ledegradáló hozzászólást szerettem volna írni,egyszerűen csak úgy gondolom,hogy vannak olyan szolgáltatók Nyíregyházán,akik
azt adják,amit előzetesen egyeztettek is a vendéggel. Én köszönöm Box85-nek,ha pozitiv tapasztalatai voltak :)
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2014. május 09. 21:12
Nana. Nem eszik azt olyan forrón. Amit leírtam, azt úgy is gondolom.
Nagyon helyes amit írtál. Ha felétek járok, meglátogatlak titeket. Csak nehogy a fagyi visszanyaljon! :)
MILLA... · Újonc (43 hozzászólás) · 2014. május 09. 22:31
Ez,,ïgy van!!!! :::::::::::::::::::::::
bujkorics6 · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. május 09. 22:52
Köszi az infókat! :)