Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
retekeger · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. október 10. 15:45

Hello srácok véleményt szeretnék kérni egy két hölgyről!SÜRGŐBE:)holnap járnék arra és érdekelne

Dóra 25?

Viki 30?

Veronika 29?

Gréti 36?!!

Baby 28?

és Detty 32?

köszönöm előre is 

Kohlee · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. október 11. 11:07

Üdv mindenkinek.

Tudnátok infót adni Beatrix 19 ről ? A képei nagyon meggyőzőek. Hozzáállás, arc, hely könnyen megközelíthető ?

Várom válaszotokat.

Béci · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. október 11. 17:05

Hello

Anett és Zsuzsa kapcsán van személyes tapasztalat, ezeket korábban leírtam, ha visszalépsz a fórum oldalakon ott elolvashatod. Személy szerint inkább Zsuzsát ajánlanám.

Flaska · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2014. október 13. 13:11

Ginával kapcsolatban rossz helyen keresgéltek! Nyíregyházán van már egy jó ideje.

bugajakab · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. október 13. 14:13

Én megvakultam vagy mi de sehol nem találom...

Van nekem egy marginális problémám: van olyan lány, aki minden egyéb szempontból is rendben van, és még a fogai is jók? Erre az igényemre az utóbbi napokban jöttem rá, hogy amúgy teljesen rendben levő sz*lg*lt*tók - nem szeretnék megnevezni senkit - ezt a területet elhanyagolják. Sajnos.

BJ

Törölt felhasználó · 2014. október 13. 14:23

Igen Gina Nyíregyen van,csak elérni nem lehet. ;)

Flaska · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2014. október 13. 14:31

Dehogynem, minden hétköznap 12 órától 20 óráig sz*lg*lt*t. Én ma is beszéltem vele.

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. október 13. 19:03

Tudom hogy Nyíregyen van csak nem tudom elérni sajna :)

Szamira · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. október 14. 02:42

Köszönöm... Kedves ˇˇ tottyˇˇ ! De már nyiregyházán vagyok 3 hete és itt is dolgozom :)

Törölt felhasználó · 2014. október 14. 22:31

Ágica 18 jártam,nála.Felsorolnám ,hogy mi tetszett,illetve mi nem.Kezdem a pozitív dolgokkal.Szép a lány.Könnyen izgul nem játssza meg.Élvezi a szexet (libabőrös volt az aktus altat).Tiszta,ápolt kellemes az illata. Mosolygós veszi a poénokat.Ami nem tetszett, szégyelli és tagadja a származását.Nagyon alacsony 150 cm-alatti.Szilikon mell,nekem nem jött be.Nagyon szereti a p*nzt,bármire képes érte akár lopásra is.Lopás utáni viselgetése,fenyegetés, hamis vád állítása szerint 17 éves és meg is erőszakoltam.Verekedni is akar.Nagyon megharagudott a lány rám,van rá oka én loptam tőle,én fenyegetem meg én állítom ,hogy kis korú vagyok és megerőszakolt.Bátran ajánlom a lányt, mert korrekt.

Tanker · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. október 15. 12:33

Latika magyar? Gina elérhetőséget tudna valaki adni, priviben?

lacci7979 · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. október 15. 12:49

Én is őt néztem most ki, de a beszámolód után nem biztos, hogy felhívom. A képei tetszenek, de nem hiányzik a balhé utána.

lacc

Nick85 · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. október 15. 23:28

Gréti 26

:) na hát ő úgy 26, ahogy én 17!!!! :) A harmincba bőven benne van, bőven!!! Igényes a csaj, meg minden, de ez valahogy elég nagy túlzás!!!! Ha valaki 30 helyett ír 27-et, akkor azt mondom, még hagyjad is, de ez eléggé nagy túlzás!!

A másik Gérit viszont engem érdekelne, Gérit 36! Várom, ha valaki jártas benne!! Mármint vele kapcs!! :D

kiru · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. október 16. 07:42

én voltam Gréti 36 nál a franciája nem volt tulzotan jó a lovagló viszont igen.....de álandóan csörrgöt vagy inkább rezget a telója ami nagyon zavaró aktus közben legalább is az én számomra...és sietetet is mert már jöt a következő kuncsaft valószinüleg...de egy kedves lány egyébként!

kiru · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. október 16. 07:44

Timea 29 ről tud valaki valamit? mert nagyon bejövős igy első látásra ki szeretném próbálni!

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. október 16. 11:14

Csá!Voltam már nála!Szép csinos megbízható a hölgy! A kecó fullos tiszta és rendezett!Nekem bejött alapjában véve de nem akarom itt sztárolni mert még lehurrognak a végén és önreklámnak minősítik esetleg!Részemről ajánlott!

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. október 16. 11:22

Üdv mindenkinek!Ma volt szerencsém bejutni az elbűvölő Dóra 25 hölgyhöz!Mivel 2 különböző Dóra 25 van így még hozzá tenném hogy ez a hölgy az aki a Gréti 26-al van együtt!Ha jellemeznem kellene akkor annyit mondanék nemes egyszerűséggel hogy Ő a természet ajándéka nekünk férfiaknak és nyugodtan hálát adhatunk érte bármelyik Istennek legyen az Jehova vagy Butha tök mindegy!Formás csinos ott kerek ahol kell és nem mellékesen szép!Inteligenciája magasan túl szárnyalja a legtöbb szolgáltatóét a városban!Csak egy gyors franciára ugrottam fel hozzá de az maga volt az első emeleti menyország!Nem is ragoznám tovább a dolgot én tuti megyek még hozzá ha sikerül elérnem mert "sajnos" eléggé elfoglalt holgy de én erre az eseményre 10 azaz 10 pontot tudok adni!Köszönöm szépen Dóra!

bugajakab · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. október 16. 12:22

Butha??? ez komoly?

Törölt felhasználó · 2014. október 16. 16:12

Igaz,csak nem ezen az oldalon van! :)

Törölt felhasználó · 2014. október 17. 20:21

Sziasztok.Mira 19 (23) voltam ma délután. Tangában melltartóban köröm cipőben fogadott,már ez megérte a *** moderálva ***. Jobb mint a képeken,  olyan teste van a nőnek, mit egy Leonardo festmény. Ami kiderült valamikor helyettesítik a kolléga női ,és ekkor van a csalódás, hogy nem is ő van a képeken. Nagyon jó és hosszan tartó az orális előjátékot kaptam,nagy baj hogy csak gumiba csinálja. Mindent enged ölés, puszilkodás bármijét bármilyen erővel megfoghatsz,néha én csodálkoztam hogy nem szól rám. A lovaglása elég gyenge monoton. Látta rajtam hogy nem teszik amit csinál felajánlotta hogy bármilyen pozícióban csinálhatjuk kivéve a kutyapózt. Nem tudom hogy mindenkivel így viselkedik-e, velem szemben felvette a női szerepet. Annyit fényeztem a lányt mint ha menedzselném, most akkor a negatív dolgok. Számomra nem volt elég tiszta a törölköző, kérésemre azonnal tisztát adott. Az ágy ,istenem, recseg, ropog, nagyon elvan használva nagyon idegesített. Ennyi az egész negatívum. Lány korrekt, 1h fizetem 1 leteltével sem dobot ki ,megvárta türelmesen mosolygósan még felöltözöm majd ki kísért.Egy élmény volt.

Téma indítva: 2010.02.25., 17620 hozzászólás összesen