Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ember19 · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. május 30. 22:35

hello mindenki (helyesirásért bocsánat ) 

két hölgynél voltam :

dalma 23 

*r : nagyon dr*ga minden , olyan dolog , ami többi hölgynél ingyenes , az nála p*nzbe és sokba.

szolgáltatás : nem jó például , sok dolgot nem enged , amit többiek engednek , egy póz van csak

és nem vetközik le rendesen ,és tapizást ,se engedi , rossz hozzálása van.

szóval határozotan nem ajánlott, lehet szép teste van , de ez csak , látszatt .

ember19 · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. május 30. 22:49

a második hölgy

dia 19

*r :  az korrett a p*nzemért cserébe kaptam  igényes szolgáltatást    

szolgáltatás : az is jó volt.  mert minden pózba válalja és tapazást is engedi és teljesen pucér

és ha jól emlékszem csókolózásra is van lehetőség és hozzálása is jó meg szép test is korekt

megéri elmenni hozzá 

RHZW1 · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. május 31. 18:15

PERILLA::::::Én már el sem megyek ilyen olyan felfutatott nőkhöz, csöcsi markolaszás ***moderálva***, popsi simi megint***moderálva***, torokra spric ***moderálva*** ugyan már......

Ezek hazatelepült átutazó kis nők ,akik a egy szaxiért ***moderálva*** vannak szokva, na de a svájci straszén ugy hidjétek el ST MARTINT is faragnak a törökök meg az arabok belőlük enyiért!!!!!!!! Ott nincs nyafi, nem is lehet!!!!!

Csak itt is próbálják ezt az összeget összekaparni kisebb nagyobb sikerrel......

Legyen szerencséje én ***moderálva*** többet ugy se addok ha kigebed se, na de a fingót azért had fogjam már meg, amelyk nyafog ki kell éheztetni nem kell menni és kész, ugy is eltakarodik.........

DE SRACOK AMUGY EZ A HELYZET ITT EGY KÉT SRACNAK KÖSZÖNHETŐ, HALÁLRA DICSÉRT ,MENNYEKIG MAGASZTALT NŐK ,UGY ENELNEK MINT A SZÉL!!!!!!!

MÁR OTT JÁRUNK ZOKNIBA ORALIA ***moderálva***......HAHAHAHAHAHAHA

BAKTI ERDŐBE NATALIA OLYAT TESZ ***moderálva***,A SARKON A STOP TÁBLABA KELL KAPASZKODNI UTÁNA.......

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. május 31. 19:23

Azt mondja nekem egy faszi. A gyereke tuti nem nez ilyen oldalakt. Sok oldalon feljon ez az oldal is meg egy masik. Reklamba :) mondom nem a kicsik mèg a jàzminon lògnak meg azikszhamsteren. Ugyhogy jol dugd el a mastercardodat :D

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. május 31. 19:27

Szofi 24-nél volt mar valaki? Jöhet privàtba is. Mármint nem Szofi hanem az info. Koszi :D Aki ir rola elarulok neki egy infòt! :)

Törölt felhasználó · 2015. június 01. 08:25

Érdekes Perilla,amiket írsz a Zaráról,de én kétszer voltam nála és abszolút nem volt semmi rossz élményem. Én simiztem a lábát,cicijét,mindenét és nem szólt érte,sőt ő is megölelt,simogatott. Nem tudom mi lehetett esetedben a probléma.

Törölt felhasználó · 2015. június 01. 08:29

Gróf! Nekem a Zara elsőre és másodjára is jó volt,másodjára talán még jobb. Természetesen én is elhiszem,amiket ír a Perilla,csak engem meglep,hogy lehet ekkora különbség az ő és az én emlékeim közt. Meg fogom látogatni harmadjára is,valószínűleg szombaton vagy vasárnap és megírom majd mit tapasztaltam,de nem tudom elképzelni,hogy másképp áll majd hozzám,mint első két alkalommal. Na de majd kiderül. :)

Perilla · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. június 01. 19:09

kiegésziteném. Nem azt mondtam, hogy nem engedte. A megeggyezés után mondta, hogy az plusz ennyi meg ennyi. 

Perilla · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. június 01. 19:10

Szia. Ha bejelented, hogy mész odateszi megát. és remélem odateszi. Jó szórakozást, aztán oszd meg velünk is. :) 

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 01. 19:12

Lehet büzlöttél a parfümtől azért nem kellett menni zuhizni faszikám. Nem?:D Amugy én ugy szoktam menni, hogy ha ne adj ... a vizmüvek csődöt mondanak is vállalható legyek. Tehát indulás előtt elmegyek megmosom magamat. Amugy ha férfihoz megyek megbeszélésre se büdösen megyek.

Üdv :)

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 01. 20:23

Mondjuk kicsit furcsa.. :) Biztos távoztam volna :) 

Nighthawk · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 01. 20:56

Üdv mindenkinek!

Na ezért érdemes még, a telefonbeszélgetés során mindent tisztázni, hogy mi az amit lehet és mit nem ,és mennyi az annyi....
Így nem érhet meglepetés ,vagy ha mégis akkor sarkon fordulsz és keresel normális hozzáállású nőt...

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 01. 21:04

Nah, a főnök válaszol? Vagy tévedtem... :D

Zoli811 · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. június 02. 09:41

Üdv Makktàrsak!

Valaki jàrt màr Fannika(19) és Àgi(44) hölgyenél?

Nagyon megköszönném a hiteles és részletesebb beszàmolót, akàr privàtban is!

Törölt felhasználó · 2015. június 02. 10:35

Egyetértek Gróf!

titus pullo · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. június 02. 13:56

Nemrég látogattam meg Virág 29 et.  Kinézet : 10/7   Hozzáállás 10/7 Ajánlott. ;)

Törölt felhasználó · 2015. június 02. 14:41

De jóó nekünk van egy Valentina18. De ki ő?? Hát ..... mondjuk Bianka:)))
Bocsi édes:)-:)) Ha valaki döngeti Ramit (22) az ne titkolja előlünk! Jó kis tolni valónak néz ki:)

Nighthawk · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 02. 18:48

Az az igazság ,hogy már ő maga sem tudja ,hogy mi az éppen aktuális neve :)))
De gondolj csak bele ha mi is hetente cserélgetnénk a nevünket a szebb jövő reményében ,biztos belegabalyodnánk rendszeresen :)))

Nighthawk · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 02. 19:12

Én sem látok kivetni valót Gróf hozzászólásában de annyit azért megjegyeznék ,hogy akármilyen is az adott nő hozzáállása az éppen aktuális hangulatától függően ,nekünk a rózsákat épp úgy le kell tejelni ,mintha tökéletes lenne a nő kedve. Nem fogja neked azt mondani ,hogy jaj most sz@r a kedvem ,ezért kevesebb rózsát kérek.
Ha leteszem neki a megkívánt rózsákat ,akkor én is elvárom a pozitív hozzá állást. Vagy mondja azt ,hogy bocs ne gyere ma ,mert felkúrt@k az agyam. És akkor azt mondom jó, semmi gond ,bárkivel megeshet hasonló majd megyek máskor... 

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 02. 20:33

A multkor felhívtam az Izisz 23 nevü hirdetőt  ( most nem hirdet ), érdeklődtem a sz*lg*ltatás felől, szépen érthetően udvariasan el is mondta a paramétereket, de... de a hangja olyan ismerős volt, hogy tuti már voltam nála csak nem ezen a néven hirdetett :) sejtésem van azért :) tegnap felhivom a Rami 22 hirdetőt érdeklődni a dolgok felől, erre mit ád a jó isten ??? ugyan az a hang a vonal túlsó végén ,mint amikor az Izisszel beszéltem !!! Na már most ,nem nehéz kitalálni a lényeget, mi a helyzet és fogadjunk abba a házba irányítanának ha mennék a felhivott két hölgyhöz,  amelyik házba nem oly rég még az eggyik legjobb csajszi dolgozott , csak sok vendég bánatára abba hagyta ( vagy nem jött vissza  Nyíregyre ) sajnos!! :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 17612 hozzászólás összesen