Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
mahalacska100 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. június 09. 00:21

Sziasztok! Segítsségetek szeretném kérni. Kb. 7 hónapja volt Heni 20 nevű sz*lg*lt*tó. A korzótol nem messze r*nd*lt. Tudtok-e róla vmit? Nagyon szép igényes, igényes tetoválásokkal. Fantasztikus volt vele lenni. Zara szintű sz*lg*lt*tó volt. Válaszotok kösszönöm szépen.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 09. 07:59

Ajànlani éppen tudna neked itt sok kolléga,  de ki tudja neked melyik sz*lg*lt*tó jön be ! Fiatalabb lányok vagy netàn az érettebb nők ??! :) javaslom nézzél valakit aki tetszik a hirdetők közül ,ird be a keresőbe a nevét és ha szerencséd van fogsz talàlni róla infokat akàr negatív akàr pozitív a hölgyike sz*lg*lt*tàsa ! Jó szórakozàst a hölgyek tàrsaságába ha megtalàltad a neked megfelelő hölgyet a hirdetők között ! :)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 09. 10:49

Lizàrol semmi info ?? Szombaton hivtam  délelőtt 10 kor de kivolt kapcsolva a teloja :(

Kis csávó · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · 2015. június 09. 11:28

Helló mindekinek. Nem tudom volt-e már valaki Bernadett 33-nál. Én megtettem! Kicsit félszegen mentem hozzá,hiszen csak az alsó testrészét láttni a fotókon. De azok nekem bejöttek így fotó alapján. Így hát felhívtam! Elmondta hogy milyen lehetőségek vannak,merre található. Tehát útba igazítás rendben volt. Oda is találtam egyből és már az előszobában álltam és csodálkoztam. Egy nagyon csínos fiatal csajszít láttam magam előtt! Nem is értem miért nem tesz fel magáról egész alakos képeket. Gyors zuhi,aztán ő is,ami nagyon fontos nekem! A szobában azt kaptam amire gondoltam. Szóval összeségében ott van a toppon. Egy kis negatívum az  ágy mert az nem olyan kényelmes. De én még fel fogom keresni. De remélem Dior is hamarosan visszajön :-) Szép napot nektek. 

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 09. 19:32

Dóri(28), Anikó, Latika

Ezt a sorrendet ajánlom a hétre, ha birod szusszal! :))

Latika már csak péntekig lesz úgy oszd be az idődet :))

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 09. 21:32

Dóra 28 szindróma!!! :) :) :)

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 09. 22:10

Igen:))) Nah vele jártam 1,5 évig őt sasold:

***moderálva***

Be a tubera!  :)

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 09. 22:11

Kis cuki ! :))) 

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 09. 22:16

De ,ő szőke!! :)

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 09. 22:18

Szőkésbarna! :)))))

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 09. 23:02

Jolvan, akkor szőke :))

NA ezt lőjétek  a tubre-ra sztem jó csaj :)) Kis orosz :))

***moderálva***

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 09. 23:04

Jajj imádtam, forrón csókolt! Áhh kivagyok! :)))) Imádom a hangját meg a csókját :))) 

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 10. 00:10

Jaj Szilu ne küldjétek már modelására! Köszi :))

Petyr Baelish · Újonc (24 hozzászólás) · 2015. június 10. 20:22

Sziasztok!

Srácok, ma meglátogatam Latikát....haljátok a szavam elált, gyönyörű egy leányzó és olyan mellei vannak h beszarsz. A müsor meg ahogy az egészet csinálja...phuuu nagyon nagyon nagyon jó! Ez volt az első alkalmam nála de szerintem még fogunk találkozni :).

Üdvözlettel: Petyr Baelish

Sunadörgő · Újonc (35 hozzászólás) · 2015. június 10. 22:32

A "no info" Réka=Beatrixnál bepróbálkoztam én xencsétlen...mert csinosnak tűnt a képen, harmatosnak is és poppancsot is ígért...no tényleg csinos és fiatal, ez eddig rendben, Bianka volt lakában (a Belvároshoz közel) rendel...ez már kissé gyanús.

Jó sok várakozás a ház előtt, telefonban kisded sírás -"mi van?!" ...később kiderült bnő gyermeke.

Föl, megbeszélés, fürcsi, előkészület - közben behatol a 100 kg-os bnő a Romanov dinasztiából főúri kellem és kopogás nélkül rongyol be a baszobába...itt már csak röhögtem kínomban (zseton már leadva, sajna)...végre kihúz.

Piszipuszi (no csók), majd egy frenchie, ami viszont kb. 7/10 , tehát tulképp igen rendben...közben ujjazás, mélyebben nem csípi, fejen kéz, nem csípi.  Na jó akkor támadjunk..ráültetem, finom szűk, de interakció 0/0, nekrofília, zombiesex  feeling, arc kifejezéstelenül réved a semmibe...közben telefon többx csöng, néha felveszi...hú ez nagyon gáz...vissza a frenchhez, azzal legalább van remény a lövésre, ez meg is történik, telepakolom, hamár-homár. legalább ennyi, aztán gyors tipli és utókezelés egy normális szol gáltató.ál, hogy helyrebillenjen a kedvem...helyre is billent rendesen. 

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2015. június 11. 01:03

Dia 19 story: teljesen természetes, bár nem ok. Simán elbaszták a logisztikát, van ilyen, kb annyit kellett volna mondani, hogy Diahoz jöttem, nem hozzád. A franckörúton ez nem ritka, de szépen lehet kezelni.

Meláni sosem volt Dia. Klaudia (21)-ből lett Meláni.

tant · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. június 11. 21:23

Üdv mindenkinek!

Érdeklődnék felétek hogy valakinek van e már tapasztalata Maya ( 41 ) - ről? Ha igen akkor nagyon hálás lennék ha megírná, lehet privátban is. Előre is köszi !

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 11. 22:28

Valentina = Bianka , a hozzászólásaid alapján voltál már a Biankánál is ! Nem vetted észre,hogy ugyan az a lány a Valentina mint a Bianka volt ?? Kicsit érdekes ez amugy ! A Dia 19 hez menni akartam de már volt egy két negativabb hozzászólás, igy még átgondolom ,hogy megyek-e  :(  amugy nekem a képek alapján bejönne ez a Valentina-Bianka csak sok a negatív beszámoló róla és ez vissza tart egy kicsit  :)

Törölt felhasználó · 2015. június 12. 09:15

Kriszta28: Borbányán vagyunk átlagos kéró. A csaj (30-as) mosolyogva nyitott ajtót bemutatkozás minden mehetünk is a szobába. Addig ő folyamatosan beszélt hogy ez milyen az nagyon jó meg hallod:)) Csak hallgattam mondjuk ha így akarta oldani a hangulatot akkor sikerült. Szólt hogy helyezem magam kényelembe hú az Nf.

Amit lenyomott rajtam :D 3-4 perc után jeleztem neki hogy helyzet van olyan átéléssel fr*nciskázott. Szerintem még élvezte is:) Kicsit akcióztunk pózváltás mehet nem sír érte. A végjátékról nem is beszélve . Matyik rendben. Természetesen az utolsó percig nyomta kérdeztem is tőle hogy te mindenkivel ennyit trecsölsz? Kb 2 percben  válaszolt hogy igen. Úgyhogy nem volt vele baj:) A magánéletéről sok mindent elmondott ami furi. Állítása szerint egyedül nyomja  kids is stb. 

Összben: 10/9 Kifejezetten ajánlott már csak a hozzáállása miatt is. 

Bogi30: Hét eleje Debrecen vízestorony. +10év a harminchoz. Első ránézésre egy nagyvilágú kiélt nő benyomását keltette majd nem így is történt. Pici súly jelen incifinci beszéd:) Az alapban viszont ezt kárpótolja viszonylag sokat kevésért (csók kf nf massz arc) Fr*nciskánál látszott a rutin de 10/7 Sex közben inkább hátulról volt aktívabb paci gyenge 10/6 . Nem valami agyam eldobom hirdető . Így külöm biztos nem mennél át érte de mivel a toronynál tevékenykedtem hát a kellemeset a sz_ral így utólag. Már outsider.

Törölt felhasználó · 2015. június 12. 09:16

:) Ennyire rossz az arcmemória:) De látod mindig lebuknak valahogy nem megy a "reklám" se:) Jobb ha vissza tart !:)

Téma indítva: 2010.02.25., 17611 hozzászólás összesen