rami 22: Kedves , bájos,csinos leányzó, túl léptük a fél órát... miközben zuhanyoztam hallottam, hogy a recepciós néni leszidta :-D gondolom ezzel el is mondtam mindent... 10/9 ha egy kicsit beszédesebb lenne és közvetlenebb 10/10.
Meláni: külső rendben, viszont erős kényszer érzetet éreztem, semmi átélés, ő volt az első lány aki után lelkiismeret furdalásom volt, gyakorlatilag depressziós lettem 1 órára úgy rám ragadt a világfájdalmas tekintete.
10/4
Dórcika 30: egy vadóc a kicsike, viszont elég lepukkant a kéró, elégge bele éltük magunkat, úgy hogy csók is lett, viszont erős cigi illata volt a szàjának ez elég nagy turn off volt. Egyébként minden rendben volt 10/7
Dia27: Elképesztő volt az előadás , gyertyák mindenhol, nagyon finom francia, egy pillanatra el is hittem hogy élvezi, de aztán le esett a tantusz :-D Közben furcsa kérdések, jó az illatom? Jól nézek ki a képeimhez képest?
10/9
Más: El akartam menni jesyka 19-hez, meg is történt az egyeztetés. Be mentem a szobàba,erre szól Valentina 18-nak, hogy gyere be te is... Majd Valentina kijelentette, hogy szerinte én vagyok Tomika akárhány aki mindig rosszakat ír róla a fórumon :-D Mondanom se kell minden ihlet elszállt úgy hogy nem történt meg a dolog.
Mostanra ennyi! Szerencsés vadászást!