Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2015. június 23. 19:25

Ma voltam Rami (22)-nél én is, 95%-ban egyetértek a kollégával egy darabig, hint: hogy kis türelemmel ingyen a parkolás elég közel. :)

A produkciót 10/10-esre értékelném, ha nem 10/3-as lett volna a végére.. Már korábban is írták, hogy kőkemény az 'anyai (vagy atyai???) szigor' a helyen. Én is ezt tapasztaltam. 
Rami egy csodaszép, vékony, tényleg nem a legcserfesebb, de odaadó, és próbál a vendégek kedvében járni - ha hagyják. Csak épp nem hagyják. Ezt az elején még nem is realizáltam, amikor a ruha úgy kvázi gombnyomásra került le róla, holott próbáltam némi fokozatosság felé navigálni. Azzal sem volt épp gond, hogy végig lassítanom kellett produkciót - nyilván (gondoltam) első alkalommal ritkán passzol a kereslet és a kínálat. Közben volt még némi akaratlan jelzés is részéről, ezek miatt a vége felé lett némi gyanúm, hogy nem saját elhatározásból sietteti a dolgot. Akkor még  10/9-nél járt műsor - mondom, akkor tovább ne amortizáljuk a bulit, a csúcson kell csúcsra jutni.

Épp kelek fel az ágyról, amikor egy hosszú, fekete lobonc veri az tejüveg ajtót. Elsőre optimistán bevillant, hogy hátha Latika akar beszállni grátisz harmadiknak, de győzött a valóság. Ez volt az ominózus 'lejárt az idő' signal. A reklamációt elég óvatosan kezelem az ilyen helyeken, de ránéztem a  telefonomra: 20 perc telt el, amióta hívtam a lépcsőház elől, és ebben volt egy zuhanyzás is. Ezt úgy viccesen szóvá is tettem, erre azt a választ kaptam, hogy 'biztosan szerveztek másik vendéget'.

Így lett az összkép egy közel 100-as együttlétből pénzkidobássá - közgazdaságtani értelemben. A legrózsigényesebb hely, márpedig aranyárért én 'T = kiszállok a zuhany alól + 30 perc' azt várom el, amit telefonon megbeszéltünk. És az a baj, hogy nem is tudom nem ajánlani Ramit, mert ő, mint nő tényleg nagyon jó. De ilyen backoffice-al én szívesen mennék vissza. Meg úgy az ex-francz körút teamhez sem úgy általában, hiába Latika, Zara vagy akárki. 

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2015. június 23. 19:27

'én szívesen mennék vissza' = én nem szívesen mennék vissza

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2015. június 23. 20:49

"Rami 22 Negatívum ,hogy sürget. "
Látjátok erről beszéltem korábban. A legtöbb átutazóban lévő lány negatívuma a sürgetés vagy minimális hozzáállás a dolgokhoz..... Ezek valójában sz@rnak rá ,hogy milyen véleménnyel van róluk a vendég, mert ma itt holnap meg az Ország másik végén vannak.... Amelyik sürget az együtt lét során, azzal már biztos nem lesz maradandó élményed, legfeljebb negatív.... Én személy szerint soha nem mentem vissza olyan nőhöz, aki sürgetett...

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 23. 22:54

Hello. Na már most !! Ez a Dia 27 nekem olyan kevés volt mint "árvaházba a szülőiértekezlet " :( ha valakit érdekel valakit, akkor privátba leirom neki, de ide nincs kedvem most irosgatni  :(((

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 24. 06:25

Mivel én is többször hívtam már az akkor még Ferenc köruti " villát "  ( de az új helyen is ugyan az a csaj kezeli a hívásokat ) és szinte mindig ugyan az a hangu csaj vette fel a telót, megértettem ,hogy itt valami telefonközpontos kisasszony intézi a hívásokat :) De ha nagyon hamar nem változtatnak ezen a szemléleten ami most ott zajlik, akkor lehet ott tényleg a nagyon jó Latika is, lassan leépitik az a helyet ahova az emberfia szívesen ment régebben ! Amugy is álltalába ez a sürgetés ( az hogy ki***moderálva*** egy órát és 40 perc után szólnak ,hogy húzzál bele mert lejár az idő ) ez elég kellemetlen helyzetet teremt és szerintem oda a vendégek 80%-a már nem is megy vissza még ha esetleg az akcio nem is volt rossz !! De ha most vissza ossza az ember ,hogy egy óra kifizetése után 40 percnél szólnak hogy kocc van mert itt van mindjárt az új vendég, na ki lehet számolni annak a 20 percnek az ***moderálva*** elment a levesbe!! De ha távozáskor vissza vennéd a 20 perc ***moderálva*** a kessből amit ugyebár ki***moderálva*** de nem töltötted ki azt az időt végig, akkor persze te lennél a h*lye b*nkó vendég egyből !!  Valahogy ez igy nem ferr sokszor !!!

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. június 24. 12:41

Ne add fel staffi! Hátha 3ból egyszer betalálsz! Nem lehet mindig nyerni. 

Aliglátszik · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2015. június 24. 13:04

Staffi

Elküldenéd nekem is privátban a tapasztalatokat? Köszönöm!

Aliglátszik · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2015. június 24. 13:53

Izabellnél járt már valaki? 

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 24. 17:19

Itt van pl . .. a Gréta 23 képei alapján egy dögös csinos nő, de sehol semmi beszámoló róla :( hihetettlen ,hogy nem volt egy ilyen nőnél senki sem még !!  Vagy itt az Izabell ,ő is a képek alapján igéretesnek tünik nagyon, és róla sincs semmi infó!! Létezik ,hogy nem volt nála még senki ?? nem hiszem........ na mindegy, meglátogatom akkor én a hétvégén remélem jó választás lesz !  :)

Dóra25 · Újonc (21 hozzászólás) · 2015. június 25. 16:58

Kedves Vendégeim!

A tervezett dátumnál kicsit hamarabb kell,hogy elköszönjek Tőletek! Mindenkinek köszönöm aki meglátogatott és aki részese volt a Nyíregyházán eltöltött éveimnek :) Kellemes nyaralást kívánok Nektek és további sikeres vadászatot ;) Puszi: Dóra

tomiboy01 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. június 26. 10:09

***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Alexa20

Sziasztok a napokban meglátogattam Alexa 20 nevű hölgyet nekem nagyon bejött ,amit a telefonba elmond azt teljesiti is ,melébeszéles nincs ,és nála egyálaltalán nincs idönézés ,jártam már egy pár lánynál de viszont egyiknél sem éreztem magam ilyen jol mint Alexával , kedves, aranyos, odaado lány minden kivánságomat leste .fr*nciája 10-10,  aktus 10-8,semi nyafi csok alap,és barátnös feeling. én biztosan viszajáro vendége leszek,mindenkinek ajánlom a hölgyet

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2015. június 26. 10:29

Ez is mellément!!!!:)))))

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 26. 18:41

Izabell ? Még mindig sehol semmi info róla ?? Csak meg kell látogatnom akkor holnap, jó lett volna egy két beszàmoló előtte róla !! :(

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2015. június 26. 18:48

Csak szólok, hogy ex-francz-new-árok team. :)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 26. 19:10

Köszönöm :)  azzal képbe is voltam, mert ujra ugyanaz a kellemes ismerős női hang vette fel a telót aki abba a team - be lévő lànyoknak a telefonjait intézi ! Olvastam a hozzàszólàsod a sürgetéssel kapcsolatba :) én lehet viszek egy kakukkos óràt és amig az nem jelzi az idő leteltét nem mozdulok a helyemről :) :)

Nick85 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 26. 22:47

GinaD vasárnap végleg leteszi a "lanot"!!! :/ 

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2015. június 27. 07:43

Jól látod. Szerintem sem ő van a képeken...

Girlhunter · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 27. 09:18

Sziasztok!

Megírom eddigi tapasztalataimat a még most hirdető lányokról, remélem ezzel jópár társam segítségére leszek:

Latika: Ő van a képeken, igazán dekoratív csaj, bár az én ízlésemben a tetovált csajok kissé hátulról indulnak. A kégli megfelel arra a 1/2-1 órára. Flegma fogadtatás, minden alkalom előtt azért ügyelek a higiéniára és még ha nem is érzem magam izzadtnak akkor is letusolok otthon. Ekkor is így történt de nem érdekelte, beerőszakolt a fürdőbe, h nála ez kötelező. az akció unott volt, a francia finom, összességében átlagos kategória. Nekem annyira nem jött be.

Meláni: Régebben más neve volt és a fogadás is máshol volt. Első ránézésre azt hittem a gatyába durrantok de amikor megszólalt kicsit lelankadt a szerszám. Szájhigiénia és a fogak állapota nincs a toppon. Fadarab effektus. Nem tudom, h ilyen vagy megjátszotta de semmi beleélést nem mutatott. Nem lehúzós, 1x-i megjátszható kategória.

Dia(19): Egy helyen rendel Melánival. Kinézet fehérneműben 15/10, fehérnemű nélkül 3/10. Nem tudom mi van a csaj mellével de mintha leszívták volna az egyiket. lóg rajta a bőr, nagyon visszavet. Teljesítmény, hozzáállás oké, kedves, aranyos csak az a mell... :/

Rami(19): Egyszer jártam nála, rendesen lerendezett azóta is őt keresem. Test tökéletes, hozzáállás maximális, barátnő feeling. Remélem még sokszor találkozunk mert az egyik legjobb a városban :))

Daniella: A másik gyöngyszem akiben nem lehet csalódni. Kedves, aranyos, mosolygós, barátnő feeling itt is adott. Rózsaszálakat itt kicsit soknak érzem de hát kinek hogy. A teljesítmény az maximális és mindig kielégülten távozok. Ajánlott kategória.

Kriszta: Nyháza külső, odaadó, kedves, rendes, nem lehúzós. Franciára vigyázni mert hamar elsülhet az ember. Az ággyal szembeni tükör +30% élvezési gyorsaságot tesz lehetővé. Ajánlott kategória! :)

Ennyit mára, remélem segítettem. Írjátok meg ti is a tapasztalataitokat, h segítsünk egymásnak és ne szaladjunk bele lehúzós bigékbe!

Pacsi

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. június 27. 11:25

Voltam az Izabellnél :) :) ;)

Aliglátszik · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2015. június 27. 13:56

Akkor vagy ide, vagy privátban valamit írjál már!

:)

Vagy legalább annyit, hogy megéri-e felkeresni...

Téma indítva: 2010.02.25., 17611 hozzászólás összesen