Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 11:18

Tudom , hogy bejött neked a Zara nagyon : D full- full teste volt :) melle ? Szenzációs !!! De nekem ott mind kétszer mikor voltam marad bennem egy kis hiànyérzet vele kapcsolatban ! Lehet pont azért mert nagyon ott volt testileg a toppon ,lehet túl sokat vártam tőle szolgáltatás terén is !!  

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 07. 11:44

Igen,tudom ezt írtad,hogy benned maradt egy kis hiányérzet,de amúgy ezt többen írták nekem privátban. Nem tudom,de én a Zarával úgy voltam,hogy már elsőre tudtam milyen nő,hogyan kell közeledni hozzá és ezért volt ez a kölcsönös szimpátia. No meg,mint azt anno mondtam is asszem,én őt láttam az első látogatásom előtt civilben az utcán és néztem,hogy áhh ki ez a kis bomba csajszi. Erre délután elmentem a Zarához és ő nyitott ajtót. És egyből felismertem,de ő is engem! Tudta,hogy láttuk egymást aznap. :)) És így úgymond már elsőre is volt egy közös beszélgetési pont. A melle pedig életem legszebb természetes cicije volt,amit láttam eleddig ez 100%

Lánykereső Szerkesztőség · 2015. augusztus 07. 11:48

Tisztelt Látogatóink!

Kérjük, hogy ezt az eszmecserét, szíveskedjenek a Csevegés topicban folytatni. Szerintünk itt már eléggé kivesézték...

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 11:49

Én ma màr megjàrtam a hadak utjàt. De azon gondolkozom benézek délután is egy menetre valakihez! ;) Izabell?? Mondjuk o nem tudom mit keres még itt. Azt mondta augusztustol nem lesz már tobbet. Biztos meggondolta magát ;) :D

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 07. 12:02

Tisztelt Szerkesztőség!

Értettük. ;)

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 07. 12:24

Egyelőre nincs Ronnie,még nagyon új a csajszi,de amúgy engem is érdekelne,mert a képeken jó.

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 14:00

üdv mindenkinek!

Az előző hozzászólásomat kimoderálták így megpróbálom leírni modoráltabban! Az elmúlt időben 2 hölgy volt terítéken nálam!Orsi19 az apróból az első!Róla annyit hogy kevés rózsa szálért még kevesebbet várjon az ember!Én többet oda nem megyek! A másik Alexa 20!Normál rózsa szálak és cserébe olyan franciska órát nyújtott hogy csak úgy dalolva távoztam tőle és 2-3napig eszembe se jutott hogy felkeressek valakit is!

RHZW1 · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 14:29

Bygboy te miről beszelsz???????

4 nöt aki ugymond ertelmes, huzgaltok hetek óta 54 en, libbenj már át debrecenbe, már a tablánal elsirod magad😂😂😂😂😉

Gina áprilisba sziasztok, jött zara vegyes érzesekkel,de a hatérbe mindeg megbujt daniella, most hogy nincs jó a szamár is........

Itt tudják akkor irok fel ha talalok valami kis kavicsott, nyugogy meg a haterben ST MARTINT farag én mindegyikből, de ha ugy vagyok leszippantva mint a bakti erdőben rozikanál, nem fogom felirni mekkora gázsi mert közbe nem, de viszont lehet masnak bejön a futószallagon készült bólogató kutya......most erted???

Kis perverzió mindegyiköknél van, na de nem mindegy az, vagy lehet neked igen, hogy melyk nő engedi magán kielni....

Gina mikor térdre eset a blajsz előt, és kisvödörnyi sperma teritette be az arcát a ugy hogy a szilikon ciciken kersztül lefolyt a a suncijáig, és ezt nagy nőiesen  szét kente, nem *** moderálva *** rózsát ert hanem *** moderálva *** at, mert ezért mentem......

Mutass 1 itt most aki ugyanezt megcsinalja szajhuzogatas nélkül, vagy ha megis holnap már nem hirdet.....😆😆😆😆😆😆

PICI26 · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 14:42

Sziasztok! 

Szofi (24) ről nem tud valaki valamit? Mikor lesz elérhető ha egyáltalán lesz még?

Köszi Sziasztok

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 15:00

Gina még májusba végig dolgozott !! :) De amit a Gináról irsz minden igaz !! *** moderálva *** rózsaszál egy félóra volt,*** moderálva *** rózsaszál egy óra volt !! De milyen egy óra ?? Istenem egy percet se hagyott pihenni, az utólsó percbe is még azt mondta csak egy másodpercre hadd kapjam be  " szívem "" mert ezt a szót használta mindenkivel szerintem :D Ha az egy órába 4 szer toltad popsiba akkor annyiszor, soha nem nyafogott, nem finnyáskodott !!  Ott minden a vendégről szólt !! A Daniella is van olyan jó, az is magas szinten üzi ezt a melót, de mind a ketten más kategóriába adják elő !! A Gina a vadabb kategória, a Daniella a barátnősebb előadást adja elő !! Én is ki irtam a multkor ,hogy sovány most a felhozatal, de ez az én véleményem, mert lehet akihez én soha nem megyek el hiába hirdet, az más vendégnek a legtutibb, csaj itt !! Hiába áradozok (zunk ) itt Gináról, vagy Danielláról ,vagy Anikóról, tuti hogy nem mindenkinek jön be ezeknek a lányoknak a produkciója!! Debrecenbe is vannak jó csajok, de ott több is ahirdető,  ott is vannak gyengébb láncszemek  közöttük :) reménykedjünk ,hogy jön az ősz és erősebb lesz a felhozatal itt Nyiregyen is!! :)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 15:03

Ha ott leszel kérdezd meg tőle :)

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 15:11

Szerintem nem olyan rossz a helyzet itt,bár volt amikor több értelmes lány hirdetett!

De nem tudhatjuk mi Nyiregyházi suttyók hogy mi folyik Debrecenbe.

Amugy elárulom hogy most is van 4-5 olyan lány aki simán felveszi a versenyt Ginával!!

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 07. 15:18

RHZW1!  Egyetértek. Gina Diamond az Gina Diamond volt... A szakma csúcsa.

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 07. 15:19

Gibson39! Ha nem túl indiszkrét elárulnád azt a jelenleg is hirdető 4-5 leányzót,aki simán felveszi a versenyt Gina Diamond-dal? :)

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 15:22

De túl indiszkrét:))))

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 07. 15:23

És igen Staffi,mdenkit úgy hívott,hogy "szívem"  :)  Imádtam. :D

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 07. 15:24

Mindig ajtóstól rontok a házba,bocsi Gibson. :))))))

puncipecér · Újonc (23 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 15:53

Sziasztok !!! Ági 44-ről irjon már valaki egy beszámolót végre !!! Az a szép nagy kerek popsi több mint ízgató , nem hiszem el hogy a fórumozók közzül nem volt még senki !!! 

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 16:16

Tehat akkor 4 naponta jarsz?

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 16:55

:D :D

Téma indítva: 2010.02.25., 17610 hozzászólás összesen