Üdv Urak,
Nos, régóta szemlélődök itt, sok hasznos infot, tippet kaptam már, így megosztok én is néhány tapasztalatot.
Fannika 19: tündéri lány, még vizes volt, mikor taliztam vele. Nálam sokat számít a higiénia. Cserfes, ami nekem bejön, szeretem, ha tudok komunikálni a hölgyel. Testre elfogadható, nem az a feszes féle, de szeretem, ha lehet mibe kapaszkodni. Ennyit a látványról. A furulya tűrhető, de szóltam vagy kétszer, hogy ne rángassa és kezelje finomabban. Harmadszor már nem szóltam, inkább mondtam, hogy akkor gyerünk durr bele. Nem az az igazán döngölhető féle, kicsit "helyezkedett", amint belejöttem az ütembe viszont egy hang ki nem jött a száján. A belvárosban fogadott egy '80-as években épólt szintes házban amihez nem nyúltak 3x éve, kicsit lepukkant és többen is voltak. Summázva 10-es skálán: Test: 7, Ügyesség: 5, Komunikáció: 8, Színészi teljesítmény: 0. Hely: 4.
Rami 19: egy tündér. Csupa báj, ahogy írja. Ránézel és az az igazi "jajj, de nagyon megszeretlek most" típus, aki igényli. Cserfes, kellemes volt vele beszélgetni. Egyik legjobban zenélő csaj szerintem, de az lett volna a cseresznye a habon, ha végig mehetett volna a furulya. Nála hiányzott, az az "1 perce másztam ki a kádból érzés" ami a szögelés 3. percében érződött is egy kicsit. Ugyanakkor ő az, aki igazán keményen szereti, nem fintorog, nem helyezkedik. Ami a csövön kifér, mehet. Színésznek nem engedném el, de a hely jó, csak kár, hogy nagyon a belvárosban van. Összegezve: 8/9/8/0/7.
Alexa 20: egy nagy csalódás. Olvastam az előttem szólókat, hogy milyen hiper - szuper, de én nem tudok ilyen jókat írni. A malom utcán fogadott, vagyis azt hittem. Aztán át kellett mennem egy lepukkant, romos épületbe, ahol még villany sem volt. A fürdő nem működött, konkrétan az 1900-as évekből maradt ott. Egy szoba + 2m2 fürdő, kritikán alul. Telefonban alig lehett érteni mit motyog. Az *rra azt értettem, hogy ***moderálva***, mire odaértem mondta, hogy ***moderálva***. Hűűű, mondom.... na mindegy, gondoltam, hátha valami felejthetetlent kapok. Erre elkezdi a furulyát, majd 10 másodperc múlva kézi üzemmódra vált. Mondom ezt én is tudom, úgyhogy egy kicsit szedd össze a tudományt és húzz bele. Hát nem húzott, úgyhogy következett a reszelés... Hát ő csak így és sehogy máshogy. Mondom mi? De nekem így ez elég kevés.... Hát amúgy neki nem jó. Mondom ok, itt van a zsé, nem kérem az órát és felejtsük el egymást. Sum.:0/0/0/0/0
Folyt köv.