Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2015. augusztus 21. 15:53

Na végigolvastam ezt a szerkesztőség által lezártnak tekintett "Virgoncvili témát". Nem deja vu van itt, hanem CTRL+C - CTRL+V. Egy az egyben bemásolta(d) a szöveget,csak a neveket cserélte(d) ki. Azért nem ennyire fekete-fehér egy látogatás. Ezért írnak egyes általad lenézett ős(tagok) objektív beszámolókat. Abból amit te írtál semmit nem lehet leszűrni, max annyit, hogy a MILF-eket jobban szereted, vagy managgeled.

Mi "egyes" fórumozók, azért írunk viccesen, és néha nem irodalmi formában, mert valakinek ez hasznos, valakinek az! Aztán ha hasznos (unlike-ok száma) akkor, örvendünk vala, ha nem azt úgyis meglátjuk.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 21. 17:10

Eggyetértek ! Teljesen amit írtál !!! :)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 22. 18:57

Sziasztok !! Először is szeretném megköszönni a Szofinak a hétfői szülinapi ajàndékot amit kaptam tőle ;) ;) :D !!! A második infóm pedig az ,hogy voltam a Cynthiához !!! Őrület amit művelt az a làny !!! Van amibe legyőzi a Dorinát, de még szerintem a Daniellát is !! Mondjuk ez is kinek hogy ........ nekem ájulás volt ! :) :)

HERR · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. augusztus 22. 20:01

Üdv mindenkinek!Gondolom újjonc vagyok...Na igen.Valójában nagyon nem az.Látom,hogy sokan panaszkodtok,hogy nyafognak a szolgáltatók.Elárulom a titkát,hogy hogyan nem fognak nyafogni.:Nem szabad ELŐRE ODA ADNI a "rózsaszálakat",ahogy itt fogalmazni szoktátok.3511 is írja,hogy nyafogott valamelyik lány.Gondolom előre adtad a hozományt.Ha nem adjátok előre,csak a nászéjszaka után,akkor Ti vagytok előnyben.Ennyi a titok.Saját hibámból tanultam én is.Most nem látom hirdetni,de szokott mindig,Zsuzsa 37 néven azt hiszem.Na neki előre perkáltam.Aztán jött a nyafi!Így nem jó,úgy nem jó.Nem tudtam mit tenni,csak nem hagyok ott öt rózsaszálat,és úgy csinálta,ahogyan ő szereti.Ezt el akarta játszani velem,más is.De soha nem adok előre semmit.Például az Alexa 40.:Elkezdtük a dolgot,majd kezdett nyafizni.Így nem jó,úgy sem jó,feküdjek le én,ne álljak stb.Na mondom akkor csá,én elmentem haza.Na erre,"jaa,akkor izé,hát persze hogy úgy is jó lesz",mivel még hozományt nem kapott.Viszketett a tenyere.Addig azt csinálják,amit szeretnél,a kedvedben járnak,stb.persze bizonyos korlátok között.Amint megkapják előre a jattot,onnantól ők irányítanak.Remélem sikerült felnyitni pár embernek a szemét!

Sunadörgő · Újonc (35 hozzászólás) · 2015. augusztus 22. 22:32

Végre használható infó Cynthiáról - köszi!  Most már érdemes újra ellátogatnom Nyh-ra!

Ugyanakkor bosszantó, hogy mikor rákeresek egy-két lányra gyakorta találok "szépen" fogalmazott "manageri beszit" ...pl. "kényesztetés" "felejthetettlen" stb....

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 22. 22:50

Csak nekem azt mondta ,hogy holnap este megyen el és jövő csütörtökön lesz újra!! Tehát előtte azért érdelkődj nála a rendelés időpontjáról :D

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 22. 23:03

Aki volt a Dorinánál azt tudja a csaj ,hogy franciázik, na de ez a Cynthia  merek fogadni, bőven túlszárnyalja a Dorinát ( bocsi Dorina ) franciába ! Amikor rábíztam magam minden midegy alapon ,hogy jó akkor most csinálj vele amit akarsz, ugy kifényezte a bohócot ,hogy azt hittem álmodom !! Kérdeztem is tőle ,hogy te ezt szereted csinálni? Azt mondja imádok sz*pni :)Először még finomkodott de utánna ugy elkapta a menet, hogy kétszer rászóltam hogy lassitson mert kivégez idő előtt :) ha jövőhéten vissza jön rápróbálok mégegyszer erre  a dohányzásra amit müvelt, hogy létezik mégegyszer igy letud pippantani  ,mint ma ?! :)

Sunadörgő · Újonc (35 hozzászólás) · 2015. augusztus 22. 23:36

Köszi, hogy szóltál, mert pont holnapra gondoltam! :-) Majd próbálom hívni akkor, tisztázandó, hogy mikor lesz elérhető... 

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. augusztus 23. 11:35

Csütörtökön vagy pénteken jön délelőtt (inkább utóbbi) , és vasárnap délután utazik haza. Egyébként Garden street-en van olyankor, hogy megközelítésre is legyen információtok.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. augusztus 23. 11:48

Szolgáltató és szolgáltatást igénybe vevő részéről is nagy a szórás. Én nem vettem még észre olyat, hogy lenne különbség abban, hogy előre adom oda, vagy utóbb a rózsákat.

Én akinél voltam, azoknál eddig még nem tapasztaltam semmi nyafogást. Ami az eljén tisztázva lett, azt nem változtatták később sem.

Azt kell látni, hogy ez egy "társasjáték", és általában nem egy emberen múlik, hanem kettőn. És jöhet itt a jó öreg duma, hogy a lányok élnek ebből, igazodjanak ők. Ők is más milyenek. Hiába írják sokan, hogy Latika csúcs, nálam például nem bejövős. De csak azért, mert az én fizikai és lelki igényeim mások. Pont emiatt nem húzok le valakit, mert nem felel meg az én igényemnek. Ettől még ajánlom, mert megbízható, törödik a vendéggel, stb.

Ha valaki dominát szeretne, az hiába megy olyanhoz, akiben ez nincs benne, csak megpróbálja eljátszani, az nem lesz igazi.

Aki árúcikkként kezeli őket az meg vesen magára és tűrje, hogy nyafognak neki. Hozzáállás!

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 23. 12:45

Én semmi kivetni valót nem látok abba ha előre elkérik a pénzt, főleg ott ahol elsőnek vagyok! Természetes ha másodjára vagy többször voltam már a csajoknál álltalába mondják, hogy majd a végén ide  adod a honoráriumot ! Nekem mesélte egy lány ,hogy nem kérte el a pénz előre egy pasitól és amikor vége volt az eggyüttlétnek akkor fogta magát a pasi felöltözött és elment nem fizetett !! Azt mondta a lány egyedül volt a lakásba mit tehetett volna?!  Hiába mondta a férfinek, hogy illene oda adni a megbeszélteket, mégis elment, vissza tartani nem tudta ! Én ha irom ,hogy nem nyafogott akkor én arra értem ,hogy szeretem keményebben tolni a csajnak, és van hogy néha szólnak hogy egy kicsit finomabban tegyem a dolgom, de nincs ezzel baj,mert én se szeretném ha valaki ugy csinálja velem hogy közbe fáj neki ! MIndig ugy közelitem meg a lányokat ,hogy ember számba veszem őket, azért elég sok csajjal vagyok ugy, hogy jó viszonyt alakitottam ki velük !! Van akit felhivok és ha nem dolgozik is bejön arra az egy órára hozzám ! Tény és való, "amilyen a mosdó olyan a törülköző " ha én normálisan állok a hírdetőkhöz valószinüleg ők is ugyan ugy viszonyulnak hozzám !! :)

jozeffo · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. augusztus 23. 16:20

sziasztok,

Virág 25 és Eszter 24 hölgyekről ha valaki tud infót adni megköszönném. Akár privátban is.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 06:51

Frissssss húsikák érkeztek.......... :)

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 24. 07:49

Ez a Fatima erdekesnek tunik... Csak az a kerdes, hogy valoban letezik-e?

jozeffo · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 10:28

Bella kolleganővel biztosan egy helyen fotózkodtak

NyíregyiGigolo · Újonc (57 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 10:52

rövid beszámoló:

Sajnos a favorit kis tündérem nem volt elérhető (Rami 19) amikor a szükség kívánta volna így vettem a bátorságot és felkerestem Zarát akit már régebben is nézegettem de valamiért mindíg volt egy kis ellenérzésem vele kapcsolatban, tudjátok..az a "túl szép, hogy igaz legyen" érzés. Na be is igazolódott. A teleofnban kedves aranyos..megközelítés könnyű, lakás szuperül néz ki, és Zara is gyönyörű és értelmes. Egy franciára volt ídőm erre volt is lehetőség nála elmondása szerint. Ahogy megérkeztem, előre elkérte a  tamogatást és jöttek a feltételek: melltartó, bugyi marad, amit 1-1 virágszálért cserébe persze levesz. Közben akárhogy kértem, hogy lassabban, óvatosabban, gyengébben mintha nem hallotta volna meg. Melltartón keresztül sem engedte, hogy a melleihez hozzá érjek...annyit mondott, hogy ne érj hozzá, dölj hátra és menj el gyorsan! Mondtam neki, hogy 3 perce vagyok itt erre ő..az nem baj csak csináld! Na ez kicsapta a biztosítékot nálam..felálltam és szépen megcsináltam a száját...ami nem volt könnyű mert inkább a kezével dolgozott és csak az utolsó 1-2 cm ami beleért a szájába. Picit szerintem rosszúl is esett neki, hogy kézzel a tarkójánál rásegítve kicsit jobban ráhúztam a száját. Szóval ez a legyünk túl rajta de nagyon gyorsan, flegmán kicsit és távolságtartóan. Persze lehet ha teljes szolgáltatásra fizetek be minden másképp alakul, de akkor ne vállaljon csak franciát ha nem szívesen teszi mert így akkor sem megyek hozzá ha több időm lesz. 

Végül is a jellezés:

megközelíthetőség: 10/8

lakás: 10/10

Testalkat: 10/9

hozzáállás: 10/3

francia: 10/5

remélem segített valamit nektek

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 11:39

Puff neki ....... :( mondjuk én amikor voltam nàla egy órára mentem nem szólt ha simogattam a Zarát, lehet az sos - be nincs benne az hogy hozzáérj :) de amugy nekem se volt 100% a szolgàltatása !

Nick85 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 15:48

Ciao

Alexa 20

Tutdom, hogy róla elég írás, de gondoltam azért megosztom én is  a vele/nála tapasztalt dolgaim. 

Már a telefonban kedves volt és könnyen szótérettünk egymással. A rendelője könnyen megközelíthető és jó is,ami a föld aki örökölt-ön van található. Megérkezésemkor, hogy őszinte legyek, egy kicsit...... kicsit talán csalódtam, mert volt rajta egy kis súlyfelesleg, amit talán azért találtam/találok picit soknak, mert én egy véknyabb csajt képzeltem el!! Na, de gondolotam, mivel ilyen kis kedves, és mert közben előre oda is adtam a virágokat, maradok. Amit nem is bántam meg! :) A nyelvtudásával kapcsolatos véleménykeket én is meg tudom csak erősíteni!!! Nagyon fasza!!!! "Szeretek szopni!!!!" - mondta kedvesen mosolyogva, mután megdícsértem!! Úgy kezdte az egészet, hogy kérdezte, hogy hogyan is szeretném, hogy csinálja és közbe is, hogy jó e?!!! Szóval végig rám volt fókuszálva!! A többit, a továbbiakat meg talán azért rendeztük le hamar, mert nem tudtam eléggé elvonatkoztatni amit az elején említettem!! :/

Mindent összevetve, ajánlom, főleg azoknak, akiket nem zavar, ha egy csajon van mit fogni!!!!!

Lakás: 10/9

Kedvsség: 10/10

Test: 10/4

Nyelvtudás: 10/10

Sex: 10/7

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 15:56

Nekem is irták privátba már többen is ,hogy amikor a Rami19 nél voltak töbször is már néha unottan állt a dolgokhoz ! Vajon mi lett vele ? Kezd belefásulni ? A bemutatkozó szövegébe meg teljesen más ír ! Én egyszer voltam nála akkor nagyon aranyos volt ! Lehet ha többször meglàtogattam volna én is ezt tapasztalom !? De velem tényleg rendes volt amikor ott jàrtam nála :)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. augusztus 24. 16:57

Nekem ez a Cynthia 25 dohányzása volt brutálisan kemény !  Az Alexát (Erika ) is nálam simán veri ! :) 

Téma indítva: 2010.02.25., 17609 hozzászólás összesen