Sziasztok! Ritkán írok beszámolót, és meg is kért a tegnapi szexpartnerem hogy nem szeretné. Csak azért nem szeretné, mivel elégedett voltam attól fél hogy támadni fogják a fórumon.
Nina 26-hoz már akkor el akartam menni, amikor Szolnokon hirdetett, de soha nem jött össze az időpont.
Nina 26 nál jártam tegnap. Rendkívűl tiszta és csinos nő. A nőt nőnek kell érteni, mert sokan árucikknek nézik. Tiszta törölközőt és tiszta lábtörlőt kaptam. Előttem fertőtlenítette a zuhanykabint( meg utánnam is) Tusolás után, ő is elment zuhanyozni. Néhány pert és már az ágyban voltunk. Kértem natur-kölcsönös franciát amit nagyon érzékien csinált. A puncija nagyon tiszta, már a nyalakodás megérte volna. Misszionáriusban kezdtük, aztán hátúlról jöttem és így is lett végem. Gumit levette, megtörölt, üdítővel kínált,amikor érkeztem akkor is! Kicsit elhúzódott a látogatásom( olyan sokáig nyaltam) szóltam kifizetem a felárat, de azt mondta belefér!
Ez a beszámoló velem történt, én őt nőként kezeltem ahogyan azt kell. Az egyetlen negatív annyi lehet, hogy kezdetben kicsit zavart hogy túl profi ,de ez nem tartott sokáig.
Szerintem ha mindenki így viselkedik és persze ad magára, akkor hasonlókat tapasztalhat.