Na, még egszer utóljára!! NEM VAGYOK SE STRIGO, SE HIRDETŐ, SE AZ A LÁNY AKIVEL UGY GONDOLJÁK ,HOGY MEGEGGYEZIK VELEM !!! De köszönöm tényleg azoknak a fórumozó társaknak akik hisznek nekem, soha nem állt szándékomba senkit félre vezetni a beszámolóimmal, és soha nem irtam rosszat egy lányról sem itt a fórumon, inkább aki kiváncsi volt rá megirtam neki privátba mi nem tetszett az adott hölynél ! ( egyszer irtam egy lányról hogy nekem nagyon kevés volt a produkcio, de semmi rosszat nem irtam ki ide róla ) Sajnálom ha esetleg valaki ugy gondolja ,hogy csalódott bennem,mert adott a szavamra és ugy érzi félrevezettem ! :( nagyon sok lány tudja ki van a "staffi " nicknév alatt!! Csak nem gondolja valaki ,hogy elmondom a nicknevemet neki és most meg igy lejáratnám magam ezzel az önreklámozással !! A szerkesztők csak azt hajtogatják ,hogy az "ip " cim megeggyezett akkor amikor irtam az üzenetet ! Egy presszóból irtam annak a vendéglátó egységnek a viffijét használva ! Nem magyarázkodni akarok,de mivel kérdeztem a szerkesztőket ,hogy tudnám az igazamat bizonyitani, ők azt mondták erre, ez egyértelmű mert eggyezett az ip cim ! Láttam a totyamester is , és még Newbie is hozzászól ,csak azok már letörlődtek innen ! Mindegy, aki ugy gondolja ,hogy még ad a szavamra ,annak privátba leirom ha van kérdése, aki nem hisz nekem azt is megértem az legyen az ő saját döntése!