Sziasztok. Gondoltam megosztom pár véleményemte veletek a tapasztaltak alapján:
Mila: Felszedett mostanában pár kilót kb 10-15 biztosan kicsit vaskosabb lett,de ettől függetlenül még érdekes módon még mindig olyan kemény a feneke, hogy elképesztő! Nagy szilikon cicik. a képek helytállóak. Viszont én többször jártam nála még a sz*gfű utcán illetve a sós nevezetű tó helyen, régen egy nyogodtan nem kapkodva fejezte be a masszázst. nemrég jártam nála és azt vettem észre hogy mostmár inkább kapkod. hogy minnél hamrabb legyen túl rajta és kész. A masszázy +kézi levezetsésel egyben 10/7 nálam.
Lilla 36: Nemrégiben felugrottam, hozzá egy natur franciára a nagy cicik miatt és be kell valjam, hogy nagyon lelkiismeretesen csinálta. Nem húzta a száját mikor a végéhez értünk. stb. natur franc...kívül mást nem volt így 10/10-esre ítélem.
Anett 36: Hát ő az a nő akit ott pakolhatsz ahol akarsz. keményen szereti a drága. a tejszínhabot szereti fujkálni rendesen a farkadra meg sorolhatnám még. sz*pni d*gni nagyon szeret. nagyon bele is éli magat. nekem ez már kicsit sok volt. amúgy a kecó a jól ismert Ko*zó háta mögötti. így őt én 10/5 -re értékelem
Szofi 24: Régebben visszajárós vendége voltam elég rendesen, nagyon jól csinálta a masszazs befejezésést eszméletlen ügyes technikával. a hely fürdő minden ok jól feszerelet. nálam ő 10/11 nagyon odatette magát. csak sajna mostanában nem lehet elérni.
Anikó: A sokak által ismert Anikó az elmúlt kb 1 évben felszedett magrára egy kis pluszt ami kb 10 de akár 15 kg is lehet. Régebben egy vékony nagyon lelkes hölgy volt. Legutóbb mikor voltam alig ismertem rá, hogy felszedett pár kilót. a fejembe gondolkoztam is hogy ez volt az az anikó?? De mikor rátértünk a lényegre szó-mi-szó a technika tudás mindenben a régi. ügyes volt, nagyon kitesz avendégért hogy maximális elégedettségge l távozzon.., de en a végén nehezen tudtam elmenni. hiszen a fejemnebn az a kis törékeny ide-oda pakolható vékony modell alaktú hölgy volt az emlékezetemben. nem a mostani kis "husostorony" ettől függetlenül bátran ajánlom mindenkinek mert biztosn nem fog csalódni, a képek azért már nem teljesen fedik a valóságot az még a régi anikóról készültek. az értékeles a leírtak alapján 10/6,5. De ez is illetve a többi elmény is mind csak is az én véleményem tapasztalatom!
Kata 38: A masszázs az elég gyengére sikerült nála. mint ahogy a francis befejezés is. talán egy erős átlogasra mondanám, amúgy korrek rendes a hölgy, tiszta alakás illetve a zuhanyzó is. csak latszik rajta, hogy ő ebbe a helyzetbe vhogy belekényszerült ap*nzszerzés miatt mert ő valójában szerintem nem erre a m*nkára született. 10/5,5
Lara 25?? talán: Aki a b*za*ter környékén fogadott az amerikai filmekben ismert sz*nator helyen. A képek a valóságod teljes mértékben fedik. Ő az a hölgy aki külf*ldi múltal rendelkezik, ott a szakmát rendeen kitanulta. a francia tudása nagyon jó, a s*x-ben bármilyen pózt ki lehet próbálni, odateszi magát rendesen. Nekem annyi volt a bajom, hogy az aktus közben alig nyafogott pedig rendesen odatettem magam. Inkább ő az a tipus hogy te írányítod minden téren és azt engedi is. 10/8 Aki a bujós kis barátnőfilinget kedveli anank nem biztos hogy ajánlanám.
Dorina 33: A temető ***moderálva*** r*nd*l ahol a bábukat is el lehet dűteni egy golyóval. A lakás fürdő nagyon rendben van. Egy félórára ugrottam fel. a franciája az igazi bőnyálas, szereti csinálni látszik rajta meg élvezi is. viszont az akutus része már nekem annyira nem jött be. és sajnos a végén nem is tudrtam elmenni. úgy voltam már vele, hogy minnél hamarabb lelépjek. Sajnos nekem nem jött be úgy a csaj. Az biztos hogy nem átverős, nyugodtan ki lehet próbálni. 10/6
Rami 20: Anett-al r*nd*l egy helyen, kis aranyos vékony törékeny hölgy. Igaz római sz*rmazású lehet vagy csak félig, de ők állítólag egy kanállal édesebbek a mondás szerint, A francia technikája szerinten nagyon is jó fiatal kora ellenére nagyon ügyesen tudja a nyelvtudását kamatoztatni. Régebben biztosan járt lovagolni, hiszen abban is profi. Érdemes azért kipráblnni a hozzáálása megfelelő, azon van hogy a vendég maximálisan elégedett legyen, már hogy bemész az elején megkérni, hogy kérsz-e esetleg egy pohár vizet vagy üdítőt, szóval összességében korrekt rendes csaj. Kb 50 kg lehet aki a vékony testalakút hölgyeket nem szereti az ne keresse biztosan csalódni fog. 10/9
Fontos, hogy ez az én saját szubjektív véleményem hiszen tudjátok, hogy a szabolcsi töltöttkáposztát is annyi féle képpen el lehet készíteni ahány ház annyi szokás.