Nos, kedves makktársak!
2 közelmúltbeli élmény (persze nem egyszerre): Zara, Sejla. Jól ismert piac közeli kecó, a hely ok, az időpontegyeztetés mindkét hölgynél ok. Test, arc, bőr stb mindkét esetben frankón rendben van. Naggyából itt számomra ki is merült a szolgáltatás pozitív oldala. Minden extra: csók, NFVSZ. De ez még csak ok lenne. Már Zaránál (ő volt az első) érződött a full futószallag effektus, legyünk túl rajta aztán menj a rákba. (már bocsánat). 20p után végülis nála elmentem, de már azonnal ágyazott. terített új lepedőt, mintha már tessékelt volna ki. Aztán kérésemre bemutatta 3 "lakótársát". Sejla szép csinos lány, ez kétségtelen, rá esett a következő választásom pár nappal később. Na, ez még nagyobb gáz! Mondom félóra, kérek mindent. OK. Zuhi, ágy. Elkapta a lompost, egy perc után aszongy húzzuk a gumit? Mondom, mivan? Csók, előjáték, ilyenek? "Na jó de ha letelik a félóra, amiben a zuhi is benne van, fognak kopoktatni". Mondom mivan?? Na jó, valahogy felállt, g*mi, kezdjük. megint 5 perc, "most már siess mert letelik az időnk és mindjárt jönnek kérni el a szobát". Na itt ment el a kedvem az egésztől. Felöltöztem és eljöttem a picsába. Kb 20 perc után. Szóval annyit még mondott, hogy négyen vannak 2 szobára, és be kell osztani frankón, mert a többiek már kopoktatnak. Csinosak, szépek, de szerintem az ilyen szolgáltatás kerülendő.
Nálam ott kezdődik az ilyenfajta szolgáltatás, hogy kedvesen fogad, zuhi után keresi a vendég igényét, simogat, masszíroz, az aktus után kicsit beszélgetünk, ha 40 perc lesz a félórából, akkor sem látom rajta hogy sürgetne, mert jön a következő (pláne nem hozzá, hanem a "szobatárshoz"...)
Ahogy Tibeti mondaná, ez a saját szubijektív véleményem, mindenki kezelje a helyén...