Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
fuvaros · Újonc (55 hozzászólás) · 2016. szeptember 12. 10:09

Monna24

Van fent másik hirdetése is ott kétes hirdetőként van fent" Pedra néven ***moderálva***"  A hirdetés nagyon hasonló.

Mindkét hirdetésre elmentem a kétesre 4 hónapja kb. a másikra pár hete. Ismerősnek tünt de csak akkor jöttem rá mi van mikor már belekezdtünk.

Most Kállósemjénbe M.I. st. 14km mondott de a táblától is 19km. van a helyszín. Köntösben kiszól,hogy gyere be,majd f*zetés ***moderálva*** és elkezdi sorolni az extrákat,ami felduzzad ***moderálva***

Kamusnak gondoltam a csajt így nem mentem bele.Jött a szöveggel,hogy a nagyi kórházan és ő vigyáz a házra,miközben fiatalos újabb építésű a ház.

A lényeg,hogy aktus közben sem szégyeli felveni a telefont,siettet,ne csináld így,ne csináld úgy, lassabban stb.

Hozza az átlagos alja szintet :(

Nekem skerült kétszer is belefutni

Ezek után rádbízom,hogy mész e.

Ennyi

Joe_bacsi · Újonc (13 hozzászólás) · 2016. szeptember 12. 13:49

Sziasztok!

Dorina (20)ról van valakinek valami infója? Kálóba kellene menni, bár Nyíregyre van a helyszín megadva. Telefonon már beszéltünk, kedves hangja van az és nem is kér túl sok virágot a kedvességért ***moderálva***. Valakinek tapasztalat?

Törölt felhasználó · 2016. szeptember 13. 20:22

Igen megerősítem Én is szombat óta nem elérhető, biztos szabadságra ment a hírdetést meg elfeljtette levenni

Perilla · Újonc (31 hozzászólás) · 2016. szeptember 14. 22:53

Ez pontosan igy van

fuvaros · Újonc (55 hozzászólás) · 2016. szeptember 15. 12:01

Rami20

Már írtam róla korábban csak szeretem kiemelni azokat a lányokat akikhez érdemes menni.

Korzó oldala***moderálva*** n/f benne és több alkalommal is bizonyította,hogy van bf.

nf akkor lenne 10/11-nél több,ha végig engedné akkor viszont 10/20 lenne. Sok szolgáltató tanulhatna tőle.

Kicsit visszatartom magam,hogy egy-egy lányról jót írjak,mert utána hetkig csak nagy nehezen tudok bejutni :)

Teljesen ajánlott

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2016. szeptember 15. 17:21

Ivett 29: Stadion környéke, részemről teljesen ajánlott. Full barátnő feeling, fantasztikus francia. A képek kicsit shoppoltak, alkatilag nüánsznyit vastagabb, de az odaadás kárpótol. Csók alapban, rózsák átlagosak, az utóbbi idők legjobb kapása volt.

Szonja 27-ről tud valaki valamit? Ő lett volna ma a number one, egész de kerestem, de nem értem el, mostanra meg eltűnt. Lesz még vajon?

Coffee · Újonc (91 hozzászólás) · 2016. szeptember 16. 00:09

Evelin 27 pici lány formás popsi, felora kicsit drága számitásal de végül is nem volt rossz, keco tiszta úgymint a zuhanyozó is, francia nem az ő asztala de kárpótolt a lovaglásban ajánlott részemről ;-) 

Coffee · Újonc (91 hozzászólás) · 2016. szeptember 16. 00:14

Bogarka kicsi lány kedves, rózsa és ami benne van (natúr francia, popsi stb) szerintem nyiregyen a legjobb, megbízható és nyafi nélkül tesz meg mindent ajánlott részemről ;-) 

törpapa · Lelkes újonc (249 hozzászólás) · 2016. szeptember 17. 20:32

Hellóka!

Ki tud igazi mélytorkos franciskát ? /várom hirdetők válaszát is/

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2016. szeptember 17. 20:44

Lina 21: Északi körút - régi, sok nevet váltott ismerős.Baromi jó csaj, és innen ki is merült minden, ami jót lehet mondani róla. Én már harmadjára futottam bele (mindig más néven persze) unott, passzív fel*ras csók csak ímmel ámmel. Pont mintha lenne itthon egy szexidollym. Gőze sincs, hogy mi kell egy pasinak, futószalag.

Kár, amúgy, szép, csinos, ha összekapná magát, toplistás lehetne itt nyírben.

törpapa · Lelkes újonc (249 hozzászólás) · 2016. szeptember 18. 06:57

Köszi !!

kalni77 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. szeptember 18. 11:03

szia a lina 21 néven futó lány régebben nem Brigi néven hirdetett és szemüveges volt?

Nagyon gyenge tudással!!! 

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2016. szeptember 19. 09:36

De. Akkoris benyaltam.

btom · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. szeptember 20. 14:07

de igen ő az , a hozzáállása semmitsem változottsemmi aktivitás nulla, unottan megvárja míg végzel rajta már többször befejezte,de úgylátszik a pénz NAGY ÚR...

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2016. szeptember 20. 15:20

Régen is ilyen volt,úgy látszik csak nem akar tanulni.

Kár érte.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2016. szeptember 20. 15:30

Szonja 27: Kedves, vendégbarát, közvetlen, szép, baromi csinos, álom sziklacicikkel. A bimbókkal csempét lehet vágni. Alul piercing - én megmondom az őszintét, most találkoztam ilyennel először - de kimondottan érdekes volt időnként megpöccinteni. Francia 5/4, csók 5/5, action 5/5, bf 5/3 - ez utóbbit kicsit sajnálom, pedig - vesszek el ha nem - még a kémia is egész passzolt. Mondjuk én sem voltam a legjobb formában..
Színészkedés minimális, amikor élvezi, azért azt lehet tudni.
Rózsaszálakkal viszont alaposan fel kell készülni, pesti átlag + csók, nfvsz extra ahogy úgy általában az árok streeten menni szokott.
Gabyval rendel, vele is megismerkedtem, és terveztem hozzá menni, de sajnos nem jött össze. A héten igyekszem, egyébként ő is teljesen korrekt csajnak tűnik.

emanuel82 · Újonc (143 hozzászólás) · 2016. szeptember 21. 17:32

Léna26ot próbálta már valaki? Ha igen ne tartsa meg magának az élményt! Köszi. 

Inez: jó kis milf, szereti amit csinál, érti is és még a rózsák is barátiak.

Angelin: hát mit mondjak!? Lóg a kapanyél és dugni se szeret. A franciát meg egyenesen utálja. Kb 20szor törölte meg a farkam 5perc alatt. Kár érte mert elég jó csaj.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2016. szeptember 21. 21:53

Kérésed meghalgatatott :) Itt van újra :)

Plump_Lady · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. szeptember 21. 23:42

Szeretnék elköszönni mindazoktók akik erről az oldalról ismertek és köszönöm, hogy itt lehettem.
Elköszönök, és abbahagyom, mert a nyárfolyamán a vérnyomásom és a gyomorideg miatt leromlott az egészségi állapotom. Többször is voltam kórházban.

Ezért jutottam erre az elhatározásra.

További jó ismerkedést.

btom · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. szeptember 22. 11:16

Léna26 fotók nagyon jók /a valóséghoz képest/, se a hely, se a szolgéltató nem üti meg a mércét nálam, tehát 1-es.

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen