Hogy érted ezt?
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lasanta · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. november 27. 11:50
szexi_pasi30 · Újonc (32 hozzászólás) · 2016. november 27. 13:57
Sziasztok
Szofi 26 = régi Szofi 24-el?
Valakit mára tudnátok ajánlani????
Idontknowwhoiam · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. november 29. 01:05
Ma megpróbáltam eljutni Pedra(24)-hez. Sajnos nem sikerült. Mivel nem nyíregyházán rendel azt kérte induláskor hívjam fel. Miután ez megtörtént az adott településen szintén fel kellet hívnom. Na itt már hiába hívtam 3-4 próbálkozást zsinorban kinyomott és sms re sem reagált.
Értem én hogy közbejöhet akármi de szerintem kétszeri egyeztetés valmint egy potya utazás után az a legkevesebb hogy értesítem valahogy az ügyfelet. Számomra ez nagyobb negatívum mintha bent csalódtam volna.
szorosgorilla · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2016. november 29. 22:03
Heni Masszázs (36)
Nyugodt, megfontolt, türelmes, kedves, keresi a vendég kegyeit.
A lakásra ráférne egy kis felújítás, kb. 20 éve megállt az idő.
Rendezett és tiszta helyre szívesebben megyek,
ezt leszámítva, azt kaptam amit vártam és amiért mentem.
asdp0wer · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. december 01. 06:13
Valamint csak azt nem értem, ha vannak ilyen hirdetők, akiknek nincs lakásuk, és értük megy az ember, de van helye, akkor miért kell az autóhoz ragaszkodni, illetve a nálam történő lehetőséget extraként számolni, házhozjövésnek. Annyit adjon már magára, hogy ha van mód, normális emberi kereket közt szolg*ltat, nem úton-útfélen.
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2016. december 01. 21:49
Nem ártana már egy kis vér frissítés!,, Egy kezemen meg tudom számolni akik itt érnek is valamit (stabil megbízható szolgáltatók)
staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2016. december 03. 19:54
Gina Diamond , ő nem fog nyafogni nyugi :)
staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2016. december 03. 20:40
Nem tudom makktársak ,hogy vagytok vele de itt van a Vanessza 35 hírdető ,nekem képei alapján egy igazi kíváni való milf, jó- jó. tudok olvasni " csak a kezeit használja bárki bármi mást akar az ne is hívja " én ezért nem is hívom, mivel én mást akarnák tőle, én pin@ bolondja vagyok , masszázs, kézi levezetés engem nem elégit ki ! Ezzel nem a hölgyet akarom esetleg bántani, mert korrekt módon ki irta mire lehet számitani ha hozzá megy az ember , de azért a hirdető képeit amikor újra és újra megnézem mindig eljátszom a gondolattal ,hogy istenem azért ezzel a NŐVEL, mennyi minden jó dolgot lehetne csinálni abban az egy órában amit ott töltenék nálla :) csak hát na olvasni tudok......
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2016. december 03. 21:49
Na ez jó kérdés,, Szabin van ,, A hónap közepétől megint lesz ..
Lánykereső Szerkesztőség
· 2016. december 04. 08:29
Tisztelt Fórumozók!
Mivel egyre többen kérdezik miért moderálunk mostanában ilyen szigorúan kivételesen leírjuk miért kerülnek csak úgy "divatból" törlésre hozzászólások
- Önök fórumozók kérték, moderáljunk sokkal szigorúbban!
- A felesleges Mariska, Rozika. hogy van és látta-e valaki kérdések (amik egyébként csak sima rangszerzésre irányulnak) nem hisszük, hogy akkora valóság tartalommal bírnak, hogy a törlésük miatt probléma adódna bárki részéről (létezik a kereső, érdemes használni ;) )
- Az egyértelműen valótlan, vagy kamu hozzászólások törlése szintén nem értjük miért okoz gondot.
- A többes regisztrációval rendelkező fórumozók hozzászólásai szintén csak a félrevezetést szolgálják. Tudjuk, ezeknek a hozzászólásoknak hatalmas valóság tartalmuk van, mi mégis mást látunk.
- A trollkodásokra szintén nincs szükség az oldalunkon
És sorolhatnánk.
Mi megértjük, hogy minden hozzászólás igen mély valóság- és őszinte tartalommal bír, meg szólás szabadság van. Viszont szeretnénk egy tényleg korrekt, őszinte fórumot!
Megértjük, ha ez nem felel meg mindenki elvárásának, érdekének, mégis ez irányba próbáljuk tereni a fórumot.
emanuel82 · Újonc (143 hozzászólás) · 2016. december 04. 20:54
Hello fórumtársak!
Aki megdöngette Arina 20 szép formás poosiját az ne tartsa magába amit tapasztalt.
Köszi.
staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2016. december 04. 21:44
Nekem az Arina 20 fotoit elnézve kicsit olyan érzésem van mintha láttam volna itt, nem pont ezekkel a képekkel természetesen ! Tippem van... De nem biztos, lehet tévedek...
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2016. december 05. 08:22
Staffi,,Én pont ugyan így nézek Patrícia 22 -re ,hm mit is lehetne még vele csinálni ,, megnézem a fotóit készen vok, szép popsia van ,, De mint írja ő is csak masszázst vállal,, a végén kézzel fejezi be ,, :)
szorosgorilla · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2016. december 06. 20:15
Nagyon csepp a csajszi, szerintem a méretei miatt sem vállalna. páran szegelnénk azért itt úgy látom
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2016. december 06. 21:50
Meg hát,, :)
Ujpetrix · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. december 08. 16:26
Hello tarsak sos be nem tudna valaki angelyn szamat elkuldeni a szalkai csajet
Nándi · Őstag (789 hozzászólás) · 2016. december 09. 09:08
Jól írod képei alapján!! Mert valószínűleg testközelben már nem nagyon akarnál "mást" ! :D
staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2016. december 09. 10:46
Köszönöm az infot :D
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2016. december 11. 13:22
Próbáld meg Anna (28)-at. Ugyan nem első kézből származó info: a barátnője, akivel korábban rendelt azt mondta, hogy vállalnak hármas felállást is, és nem félnek egymást kényeztetni. :)
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2016. december 11. 17:18
Dórcika 31,, szt őt kérdezd ..