Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki járt-e már Pedra (25)-nél? Több is van belőle... ezen az oldalon nagyon divatos név ez, de én konkrétan arra a Pedrára vagyok kíváncsi, akinek 4 db képe van fent, és mindegyik az isteni kis pici marokba mászó popóját mutatja... :D A másik Pedra sem rossz kép alapján, úgyhogy akinek vele van tapasztalata, az is érdekelne... :)
És hogy teljesen kivesézzem a Pedrákat, az apróhirdetésben lévő Pedránál már voltam régebben, és hiába kétes hirdetés, mostmár szerintem tényleg ő van a képen (régebben tutti, hogy más képével volt fent), és akkoriban még volt is lakása, és saját bevallása szerint erdélyi magyar lány... Velem nagyon kedves volt, bár kicsit incselkedő, amolyan huncut fajta... de a dolgát nagyon jól végezte, és tényleg élvezte amit csinál... :) Legutóbb kb 2 hónapja akartam menni hozzá, de kiderült, hogy már nincs lakása, csak kocsiban lehetne megoldani a dolgot, én azt inkább nem vállaltam be. Nem azért, mert finnyás vagyok, hanem azért, mert egy ilyen nőhöz tér kell, hogy kiteljesedhess! :) Na meg "beszöktetett" volna panzióba is ingyen, de azt sem vállaltam be. Még az is lehet, hogy az apróhirdető, és akiről először kérdeztem, ugyanaz, mert a popsija ugyanilyen kis pici, formás volt neki is... :)
Egyébként popsiszerető, de méretkorláttal, de nem próbáltam ki. Maradtam az alap szolgáltatásnál, mert az extrák mindegyike elég borsos volt.