Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. március 02. 21:45

Zsoloka: remélem észrevetted, hogy Dittu visszatért.

Páran biztos megköveznek majd az elvárt rózsaszálak és extrák miatt. . . 

Én valahogy nem hittem el a múltkori alkalmat, így mivel visszatért, ezért gondoltam, hogy ismételek, hogy nem csak álmodtam-e az egészet. Hát nem. 

Most beneveztem a csókra is. Elvből nem szoktam, ahol ez extra, mivel ott általában csak szájra puszi van, és érzem, hogy valami nem az igazi. Ráadásul csak a kezdetén van, és csak egy kis rövid kényszeres bűvészmutatvány maximum. Dittu-nál ez nem így van. Igazi csók jár, az eléjén, közben, és a végén is. Az elején ő kezdeményezi, de bármikor lehet közben, és valamikor közben is ő kezdeményezi. (közelező szájvíz van előtte! - ha ne talán valakit zavarna ez, az tudjon róla) Nem érződik egyáltalán, hogy kényszerből csinálja. Profin előadott müsorszám ez is nála. Mint mikor úgy helyezkedik, hogy a mellei beterítse az arcomat. Egyszerűen csodálatos.

Persze tudom, jöhetnek majd az ellenérvek, hogy cserébe rendesen meg kell tömni a vázát rózsákkal. De csak sajnáljátok rá, legalább könyebben tudok majd időpontot foglalni én legközelebb. :)

üdv és derűs napokat

69bihari · Újonc (30 hozzászólás) · 2017. március 03. 15:53

Nekem van, én nagyon nem ajánlom!!! Voltam nála de nem távoztam kellemes élményel:(

zolcs · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. március 05. 14:56

Hali!

Lucáról érdekel valikit infó, esetleg Pedráról?

aniko26 · Újonc (16 hozzászólás) · 2017. március 06. 00:59

Kedves vendégek!

Az elmúlt két napban olyan dolog történt meg velem kétszer is ami még a pályafutásom során soha.Visszahívtak a feleségek.Szerencse a nagy lélek jelenlétemnek és a gyorsan forgó eszemnek kidumáltam.

Nos!Arra kérnék mindenkit ez főleg az amatőrőknek szól mert profi ilyet nem csinál,hogy ne haggyátok a számomat a telefonba mert nem csak titeket ver otthon agyon az asszony,ami még a kissebbik gond.De nekem nagyobb gondjaim lehetnek ebből.Régóta itt vagyok probléma mentesen ne vonjatok már ki a forgalomból ilyen pancser húzás miatt.

Mi teljesen biztosítjuk a diszkréciót de én annyit csalódtam már,hogy ezt vissza nem kapjuk.

Legyetek szívesek jobban odafigyelni!

Köszönöm

Puszi nektek!

kocka · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. március 06. 08:01

Szia!

Ne tartsd magadban! Írd le!

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2017. március 06. 14:01

Hm..... a Donna30 de jó  kisugárzása van a képek alapján :)  meg kellene filozni a holnapi nap,  ugy is Nyíregyen lesz dolgom!

csacsacsa5 · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. március 06. 16:23

Staffi! És az új Hanna22? Ha valós a kép.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2017. március 06. 19:28

Ha valósak a képei, akkor mindenképpen be lehetne pászítani a lánynak :)

Rancorous · Újonc (8 hozzászólás) · 2017. március 07. 07:18

Donna engem is nagyon piszkál. Szójl Staffi, hogy mire jutottál. :)

Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2017. március 07. 11:20

Sziasztok MT-sak

Az apróban hírdető Jessy-ről valakinek friss infója lenne kérem ossza meg akár privátba is.

További jó vadászatot mindenkinek.

UI:A hölgyeknek boldog nőnapot kívánok,remélem nőnapi akciók lesznek.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2017. március 08. 00:38

***moderálva*** Hivom Amanda 22 bájos hang szólt a telefonba, csak sajna tizennégy km-re van Nyiregytől, időbe nekem már nem  fért bele :( ***moderálva*** hivom Nati 29 kedves aranyos Nőci , de sajnálja de már nem tud fogadni mert megy egy vendêg hozzá nem sokára .Megértettem :( és akkor már ,hogy írjak is valamit Mia 29 : kor valós, nekem bejövős arcra is! ***moderálva*** korrektek, szolibarna bőr,kedves, értelmes, inteligens :) szilikon cicik, nem nyafogott semmiért pózváltáskor sem! Amit megbeszéltünk előtte ,azt be is tartotta. Egy órát voltam nálla, időt nem nézte! Egy korrekt szolgáltatóval több van Nyíregyen megbizonyosodtam róla, ha újra jön meglátogatom, lehet felhagyok ezzel a kamikáze akciokkal, hogy bele ugrok az ismeretlenbe! Inkább a járt út, mint a járatlan ! :)

szorosgorilla · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2017. március 08. 06:03

Lia masszázs, telefonban nagyon jó kommunikáció, korrekt tájékoztatás és egyeztetés. Az időponthoz közeledvén 1 csörgetés a telefonomra, nem volt időm sem felkapni.

Visszahívtam azonnal,nem vette fel. SMS-t írt, hogy "elnézte az órát és nem jó az időpont". Hagytam, pedig a képein vonzó nő.

Donna 30, a telefonban értetlenkedés az árakról és az időpontról az alap kérdéseimre, pedig a képek alapján nagyon bejön. Hagytam a fenébe.

Helyette Árok Michelle-t választottam (Carmen?). Helyszín jól ismert, én is jártam már ott, láttam többen is elzarádokoltak ide. Egyeztetés könnyű, bejutással nem volt gond.

Lakás tiszta,rendezett. A csajszi a képeknek megfelelően csinos, formás, kellően izgatta a fantáziámat.

Francia 6/10, nem mondható jónak, nfvsz miatt mentem, a telefonban és a pénzügyek intézésekor még nagy volt egy egyetértés ebben, a tettek mezejére lépve, már nyafi volt, nem is sikerült.

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2017. március 08. 07:01

Boldog NŐNAPOT csajok :D

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. március 08. 07:35

A hirdető hölgyeknek ,,Boldog Nőnapot!  ;)

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2017. március 08. 08:47

Donna 30 : Hátha ez már belefér a monderálásba, és nem veszik le! Megbeszélt időpontra ott vagyok, többszöri hívásra nem veszi fel a telefont, sms- re se válaszolt vissza! Soha többet nem hivom..  de más azért probálkozhat hátha neki sikerül bejutni hozzã! Nekem igy felejtős !!

aniko26 · Újonc (16 hozzászólás) · 2017. március 08. 09:17

Köszönjük!☺

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. március 08. 10:02

Igen ahogy Staffi írta, nem képes vissza jelezni a szolgáltató hogy nem jo mert valami közbe jött , és uggrott a megbeszélt idő pont ..Én 1-2  olyan csajt ismerek aki  veszi a fáradságot és vissza jelez ,,sms vagy csörög hogy bocsi ,, még sem ok,,

A hirdető hölgyeknek szol: ha már valakivel le egyezteted, és még sem aktuális a randi, legyél olyan korrekt hogy vissza szólsz ,,, hasznos dolog a notesz :)

fuvaros · Újonc (55 hozzászólás) · 2017. március 09. 12:36

Vivike28 ***moderálva***

Árpád apánk végén találkoztam vele.

Képeken ő van és a második sorban látható a csíkos tapétán a jelenlegi helyszín.

Mikor megérkeztem szexy ruhában fogadott, kedves aranyos, tiszta lány.

Ruha levétele után ***moderálva*** a mellei fele akkorák, mint a fotókon, segge duplája a fotókhoz képest,arca ugyan olyan szép.

A szolgáltatás teljesen átlagos ,beszédes ***moderálva***

Hát ennyi

Huzilo · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. március 09. 12:49

Üdv Kedves MT-k!

Inez 42-ről tudnátok 1 kis információt adni? ***moderálva***

Előre is köszönöm!

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. március 09. 15:49

Ma meg látogattam Nati 29-et! szerencsém volt mert egy másik vendég le mondta ,, Rövid egyeztetés után már tudott fogadni :) Hely belváros az egyetemhez közel , bejutás könnyű volt ..

tiszta rendezett ,panel kecó.a célnak bőven meg felel,mit mondjak mintha innen lépet volna le, csinos szolis nő ,,kép és kor valós igazi beszédes csajszi ,,gyors zuhi után irány a hatalmas kényelmes

francia ágy ,, gumis franciát kértem és popót ami persze plusz rózsába került de nem bántam meg ,, meg raktam rendesen a popót és a puncit is hm ,nyafi nincs oda teszi magát rendesen ..

olyan franciát nyomott gumiba ,hogy a szemem majd nem felakadt ..voltam már egy két helyen ,de ennek a csajnak olyan mentalitása van uhh,,szó szerint le hengerelt :) A higiéniára érzékeny ami érhető ..

A végén kaptam kicsi hát masszázst is ami nagyon jól esett ,,Mindenképp megyek még majd hozzá ha itt lesz nálunk..

Egy szó mint száz.. Nagyon megérte a rövid félórát amit vele voltam ,, Egy újabb jó profi szolgálató. Részemről nagyon ajánlott! Bár most csak péntekig van nálunk ,de jövhó elején megint lesz elmondása szerit.

Szép napot!

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen