Gabica 25
Helyszín: árok, sok mindenki nem szereti ezt a helyett, de nekem nem szokott probléma lenni a rózsákkal kapcsolatban sem.
Egyeztetés: eredetileg Zafirához mentem volna, de Gabica lett belőle, amit így utólag nem bánok.
Külalak: képeknek megfelelő, nagyon szép arc, az egyik legszebb, amit eddig a lányoknál láttam. Persze ez az én véleményem. Mellmániákusok nem fogják a számításaikat megtalálni, de ez a képről is kiderül.
Müsor: a csók az extra, de nagyon megéri. A számomra non plus ultra csajoknál is jobb. Ritka az, hogy aki pluszként kezeli, annál jó is legyen.
Kicsit érződik a kezdő feeling, de jó lehet vele kommunikálni, és egy árnyalattal később változtat a profikhoz képest. Egy profi akkor változtat, amikor még ki sem gondolod, hogy milyen változást szeretnél, Gabicánál ki gondolod, de mire kimondanád, addigra már ő is jelzi. De ez javulhat.
Összegzés: Nem szeretném ismételni magam, de már a csókja miatt is érdemes volt elmenni hozzá. Talán holnap estig lesz csak, és nem nagyon akar megint erre jönni. Én sajnálnám. Mert biztos visszamennék.
Barbi 22
Helyszín: a continental csarnokhoz nem messze, mondhatni, hogy egy köpésre. Nem viccelek! A ház egy kicsit lehetne jobb, az ágy is, de nem vészes.
Egyeztetés: elég sokat hívogattam, mire elértem, de azonnal mehettem.
Külalak: a képek retusáltak, és sikerült is a valósághoz képest változtatni, de mindenképp a képen lévő hölgy nyít ajtót. Nagyon vékony, és mint Gabica esetén is írtam, mellmániákusok kerüljék. Arcra a képeknek megfelelő.
Müsor: minden védőfelszerelésben. Úgy nem is tudom, hogy hová soroljam.
Összegzés: nem bántam meg, hogy elmentem.
És mint mindig: ez az én szubjektív véleményeim, ami a saját tapasztalataim alapján készült.
üdv és derűs napokat