Ma végre sikerült eljutnom Alíz (19) hirdetőhöz és vegyes érzelmeim vannak így utólag.
Telefont egyből felvette, beszéd stílusa megnyerő, mindent szépen elmondott és egy óra múlva mentem is hozzá. Helyszínen hívtam és fel is vette de közölte még nem ért haza így várnom kell negyed órát ami épp nem esett zokon de nem túl biztató egy hírdető részéről sem.
Panel előtt találkoztunk külsőre nekem nagyon nem idézte a képeken szereplő lányt, legalábbis szerintem +10 kiló lehet rajta de nem állt neki rosszul, felkísért a legfelső emeletre ami magában kitett egy edzést.
Lakásba érve elég fura látvány volt, alig pár bútor, koszos padló stb. olyan dolgok amiket nem szívesen látunk. A fürdőbe egyedül mentem bár nem kértem hogy tartson velem de nem bántam volna, elvégre ő is akkor ért haza egy meleg napon. Ez kissé túlzás lesz de mikor beléptem a fürdőbe a fűrész című film első része jutott eszembe. Tusfürdő mind kifogyott, így próbáltam legalább folyékony szappant szerezni a csap mellől de az is jócskán fel volt vizezve, a kád annyira nyálkásan csúszott hogy alig vártam kimásszak, hajszálak mindenhol, meleg vizet sehogy se tudtam varázsolni bármerre tekertem a csapot, egyszóval a lakás nagyon nem szemet gyönyörködtető.
Egy órára mentem hozzá és első körben egy natúr franciát kértem végén arcra amit legalább 20 percen át művelt rendkívüli profizmussal, nem is csoda a végén teljesen beterítettem a haját is de ennyi kijárt neki, majd a késést figyelembe véve itt kértem hogy fejezzük is be és így csak egy félóra árát kérte el természetesen ami véleményem nem volt sok.
Összességében: Lakás max 20 perc séta a központtól, rendkívül lepukkant, az időpont egyeztetés nem volt zökkenőmentes de ezeket a hiányosságokat tekintve rendkívül odaadó módon műveli amit kell és véleményem szerint még meglátogatom és ajánlott hirdető.