Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
3511 · Újonc (16 hozzászólás) · 2017. szeptember 16. 22:57

Üdv mindenkinek.Ma meglátogattam Hajni 23 egy franciára jelentkeztem be az ajtón belépve egy vékonyka lány fogadot se mell se segg hát ha már itt vagyok akor rajta francia 10/5 mondtam is neki pótolok egy kis zsét fejezük be szexel nem bántam meg gyerekek az a szük punci ilyet már nagyon rég tapasztaltam lehet hogy még felkeresem újra na Üdv mindenkinek.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. szeptember 17. 00:26

Ez a Szandika 20 téma engem is érdekelne.

Ma felhívtam, de a párbeszéd, khm.. szóval nálam verte a piros villogót. Emiatt nem voltam Mercedes 21-nél, meg Érzéki Masszázs 25-nél sem,  ha valaki már a telefonban sem tud kommunikálni, ott vajon milyen lehet az eksőn?

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2017. szeptember 17. 03:10

Sziasztok!

Dóra 20: parkolás könnyü, lakás rendben. Tip-top lány, tetszett. Kedves, nevetgélős, rendes. Sokan irták, hogy fadarab, cáfolom, velem nem volt az. Teljesen rendben van, jól szórakoztunk, a franci is okés és az akt is. Szerintem teljesen rendben van, ha olyan a hozzáállásod. 

Jani2 · Újonc (58 hozzászólás) · 2017. szeptember 17. 08:02

Newbie, van az a mondás miszerint az okos ember más kárán tanul a buta pedig a sajátján sem. Te légy okos és tanulj az enyémen ugyanis voltam már az Érzéki masszázs névre keresztelt hírdetőnél de a legkevésbé sem ajánlom senkinek. Kapkod, kézimunkája egyszerűen borzasztó, a lehető leggyorsabban le akar tudni és abszolút semmi érzéki nincs abban amit csinál és talán a legrosszabb kézimunka volt amit valaha kaptam.

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. szeptember 18. 14:39

Részemről Ajánlott szolgáltatók!: Rami 20,, Anna 29,,Zsuzsa 37,,Dorina 36,, Zoé 34,, Nati 30,, :) 

Kis csávó · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · 2017. szeptember 19. 18:49

Helló srácok. Nem igazán csajozok itt Nyíregyházán,sajnos a munkám máshova köt. Érdeklődnék a Misel-ről meg az Aysa 37- ről. Bár a Szandika 27 az Ibrányi csajszit is megdolgoznám. Amikor itthol voltam,meglátogattam Bea27 nevű leányzót. Hát valami eszméletlen dögös nagyon kedves  csajszi. Ajánlom nyúgodt szívvel. Csak vaalamiért én a húsos csajokat részesítem előnyben. Ajánlom még Pati31-et Dorina 36-ot. Jó magömlést :-)

Geason · Újonc (44 hozzászólás) · 2017. szeptember 20. 08:08

Pfuu gyerekek, ha egyszer Roxy24 Sopronból mifelénk járna, biztos szabad napot vennék ki.

Geason · Újonc (44 hozzászólás) · 2017. szeptember 21. 07:27

Sajnos már nem él a hírdetése,pedig megnézném magamnak. Ahogy látom Debrecenben is odáig vannak érte. Nagyon kíváncsi vagyok.

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2017. szeptember 21. 10:10

Ismerös Napocska teste, de nem jövök rá ki!

??????????

Kis csávó · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · 2017. szeptember 21. 11:13

Napocska=Bogárka szerintem!  Nekem is feltünt.

Kis csávó · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · 2017. szeptember 21. 14:16

Vagy inkább Holdfény az éjszakában. :-)

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2017. szeptember 21. 15:32

Jó csaj nem cserél nevet.!!!!

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2017. szeptember 21. 15:35

Ajánlott csaj nevét bitorólja Rami 21! Ez igy ciki.Gázzzzz.

Kis csávó · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · 2017. szeptember 21. 17:28

Milyen csaj a Petra42 az apróból? Nem csekkolta le még senki? Régebben lehet voltam nála,de nem emlékszem. Hoppá.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. szeptember 21. 19:47

Már miért lenne gáz? A lányka ezen a néven fut, amióta regisztrált, és csak ezen a héten jött Nyír1-re.
Nem a névválasztás, ami miatt esetleg szkeptikusnak lehet lenni. Ha itt lesz még a jövő héten, én futok vele egy kört.

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. szeptember 22. 01:42

Hmm tuti? Elég szép adatbázisom van a témában, de ez a lányka idáig csak más városokban került a szemem elé..
Persze simán lehet, hogy tévedek.
Milyen néven volt régen a negatív beszámolókkal?

Tényleg no offense, valszeg én nem látom a big picturet.

Szindbád · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. szeptember 22. 09:48

Szállj már le Ramiról! Sok ember kedvence, csak te fikázod.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. szeptember 22. 10:10

Tudjuk BygBoy, már jó párszor leírtad, hogy nem ajánlott részedről Rami. Lassan a hozzászólásaid fele erről szól... . Ne haragudj meg, de ez a folyamatos Rami féle lejáratás egy magad által állandóan táplált sértődési hisztérikára utal, ami nem férfihoz méltó... - lehet, hogy ez megadja arra a megoldást, hogy miért vagy hírdető felhasználóként jelen itt :)

üdv és derűs napokat

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2017. szeptember 22. 10:21

Vannak olyan nevek mint pl : Gina, Daniella ,Anikó, Linda ,akik ezek a nevek mellé minőséget adtak, tudom ők se mindenkinek jöttek be, de azert valljuk be sokunk kedvencei voltak :) most itt a Rami (a mi kis Ramink ) ő is a szolgáltatása révén felépitett egy pozitív képet magáról , igen igaz, sokunk kedvence lett ami nem véletlen :) de biztos ,hogy ő se mindenkinek felel meg a szolgáltatása ! Én amondó vagyok a Rami se csesztet itt senkit , felesleges személyeskedni itt ! De ez csak az én véleményem .....

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2017. szeptember 22. 10:23

Ügyes vagy , látom figyelsz ;)

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen