Hogy utána járjak a történetnek, hogy kinek van igaza (BigBoy kontra többiek) Dórát illetően, ma elhatároztam, hogy elmegyek hozzá. Ránéztem az oldalra, hogy hirdet-e, de mint minden elhatározásomnál, amikor ő hozzá mentem volna, most is megjelent egy kívánatosabb hirdető, akire már rég pályáztam, de információ hiányában eddig nem mertem.
DOMINICA 30
Aki nem szereti hosszan olvasni a részleteket: kölcsönösen jól éreztük egymást, és nagyon-nagyon jó volt. (bocsi, egy kicsit bővebbre sikerült J )
Részletek:
Helyszín: Kelethez legközelebbi lakás, ezzel szerintem mindent elmondtam.
Külső: ilyen képek alapján szoktuk azt mondani, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Itt igaz is ez, a nagyon szépet sikerült gyönyörűvé változtatni. Hogy egy kicsit kukacoskodjak: derékban a valóságban vaskosabb, mint a képen. De ettől még továbbra is a vékony kategóriába sorolható. Viszont a mellei a valóságban sokkal jobban néznek ki. Alapvetően a képen lévő hölgy nyit ajtót.
Előadás: profin előadott BF. Csók ugyan nincs, ámbár előfordulhat, hogy van helyzet, amikor engedi. NF sincs, vagy extra és nem ajánlotta fel nekem, igaz rá sem kérdeztem. Az elején letisztáztam mindent, gyors fürdés után egy kicsit ő kényeztetett, majd hamar rátértünk arra, amit én jobban szeretek: én kényeztettem őt (KF az extra), aminél egy idő után eléggé egyértelműen jelezte, hogy ez igazán az ínyére van – ezt testi remegésben és hangokkal is tudatta. Így megismételtem, és ez után nem tudtam kihagyni, hogy ezt 69 formációban folytassuk. Ha itt vége lett volna, már akkor teljesen „boldogan” távoztam volna. Persze, ha már itt voltam . . . , akkor nem hagytam ki a befejezést sem, ahol igazán csak sejtem, hogy ott is elment (no nem ki a szobából), ámbár ott már nem volt olyan erőteljes, mint előtte. De ha ezt nem számolom teljesnek, akkor is 3:1-re nyert, de ennek az eredménynek én is nagyon örültem. Nem vagyok híve a második menetnek, így egy jót beszéltünk a hátralévő időben, ami nem volt nehéz, mivel nagyon sok dologban hasonló az érdeklődésünk.
Értékelés: aki mer, az nyer. Ez most igaz volt. Az egyik legfőbb szempont nálam, hogy a kölcsönös kényeztetést élvezi, vagy nem a partner. A mai produkció alapján mindent egybevetve ő egyértelműen a No.2. lett nálam. Nem kérdés, hogy ha megint erre, vagy Debrecenbe jár, akkor biztosan felkeresem. Huuuh, nagyon jó volt srácok…
üdv és derűs napokat