Üdv!
Elég régen írtam ide utoljára, azóta sok hölgynél megfordultam, pár beszámoló:
Dórcika 32: NVFSZ-re mentem, minden úgy történt ahogy szerettem volna, végig odatette magát.
Pedra 25(+3630****554): Fél órára mentem, végül egy lett belőle. Szuper test, beszédes, kedves. Finom, illatos mindenhol. Francia elég rövid volt, de legalább jól csinálta. Aktus rendben volt, hátulról gyönyörű a látvány. Popsi is mehet, de ő irányít, így nem az igazi meg rövid is volt. Ha fáj akkor talán nem kellene vállalni. Ezen kívül semmi panaszom nem volt.
***moderálva***
Alíz 19: Sos franciára mentem, érzéki, nem elkapkodva, szóval jó volt. Befejezést illetően se finnyás szerencsére.
Pati 31: Nem véletlen a sok pozitív beszámoló, én is csak megerősíteni tudom. Egy órára mentem amibe végül csak egy aktus fért bele egy kis vérellátási probléma miatt. De türelmes volt, próbált nyugtatni aminek meg is lett az eredménye. Hangok alapján talán élvezte is.
Melody: NFVSZ, nagyon jól csinálta, megkaptam amiért mentem. Külsőre nekem nem jött be, képeken vékonyabbnak tűnt, ez van.
Rami 20: fél óra mennyország :D Ennyire egy szolgáltatónál se stimmelt minden, azt hittem már a francián se jutunk túl. De ami utána jött az még jobb volt.