Üdv !!
Az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam a hölgyeket, de azért amikor úgy alakul a dolog egy kis kiruccanáshoz, sokszor segít egy-egy "barátom" itt (ezuton is köszönöm Urak ), így ha már kap az ember adjon is alapon, összeszedem az elmúlt 6-8 hónap történéseit.
Amikor időm engedi én átugrom Debrecenbe, mert én is azt vallom, hogy ár/érték/hozzáállás arányban jobb a kínálat.
Niki 30 (Debrecen) - álomnő !!! egyszerűen valami csoda,,, a higénia felsőfokú és a BF.-t és a vadmacskát valahogy olyan arányban tudja keverni, hogy egyszerűen bekattansz tőle.
Szofi 41 (Debrecen) - gyerekek,,,25 éves nő 16 év tapasztalattal ! Többen írják, hogy 10 évet simán letagadhatna, hát simán az biztos. Szuper hozzáállás, annyira közvetlen, hogy el sem akarsz jönni. Perfect body !!
Bujaságangyal 37 (Debrecen) - a csajról van hideg is meleg is. Én többször jártam nála, igaz csak masszázsra (ha szimpi vagy lehet több is, nyilván nem elsőre) Nekem bejön ! A stilusa olyan kis zizi, de rendben van a kéró is a csaj is ok, mindent megtesz amit kértem és mindent megtesz amit előre megírtunk a forgatókönyvben. Én azt gondolom, akit érdekel a csaj járjon utánna, egy biztos : nem fogja úgy érezni, hogy ablakon kidobott money.
Pati 32, Rami 21 - velük kapcsolatban nem nagyon akarom ismételgetni az előttem szólókat, mert én is csak a pozitív véleményeket tudom megerősíteni !!!! Korrekt megbízható szolgáltatók !
Kata 41, Lola masszázs 38 - ők masszázsban utaznak. A Kata inkább visszafogodtabb a Lola nagydumás csaj, de mindketten becsülettel elvégzik a melót és az apróbb kéréseknek is eleget tesznek, ha normális vagy velük. Kata szerintem inkább a gyengédebb masszázs híve, a Lola adotságai alapján is (180 cm. 78 kg.) inkább erősebben átgyúr, de abszolút élvezhető. A finish mindkét helyen nagyon kellemes.
Jessy (apróból) Nagyon viszafogott menyecske, néha két Jessy is hirdet az apróban én azt gondoltam ugyan az de kiderült, hogy nem, a telefonszámuk is csak egy vagy két számban különbőzik, én azzal voltam akinek 27-re végződik. Korrekt price, de mintha elősször lenne palival. Első alkalomra jó lehet, mert nincs lehúzás, de régi motorosoknak nem ajánlom, mert unatkozni fognak.
Heni (masszázs) - ebben az esetben a két hirdető azonos. Itt nyilván lehet egy kis torzitás a életkorban, de szerintem kezelhető. A képek egyébként fedik a valóságot. Nagyon aranyos. türelmes hölgy, de a lakás eléggé maradi. Igaz csak egyszer voltam és jó néhány hónappal ezelőtt, így azóta már lehet történt valami javulás ezen a téren. Egyébként a masszázs és a finish teljesen élvezhető.
Erőt egészséget, jó álló képességet !