Linket kérünk😀
Linket kérünk😀
Boldog Karácsonyt minden hírdetőnek, fórumozó tarsaimnak és a szerkesztőknek🎄🎄🎄🌲🌲🌲😊😊
Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
Kellemes karácsonyi ünnepeket! Hölgyek urak ..🎄🌲🌲😊
Áldott Karácsonyt Mindenkinek!🎍❄☃️
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!🎄❄️
Senkit nem akarok megbántani, de arról meg van a véleményem aki ilyenkor is hirdet és arról aki ilyenkor is el megy a.....
Bocsi
Neked miről nincs meg a véleményed? Lehet, hogy mindenki jobban járna ha teljesen megtartanád magadnak.
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 🌲🍽🍸
Neked kuss öccsi, csak itt kapsz pinát máshol nem
Köszönjük neked Bá$t¥@, hogy ilyen aktív és hasznos részese vagy a fórumozó közösségnek. Külön köszönet, a rengeteg tapasztalat megosztásért, amit a lányoknál tett látogatásaidról írtál. Hálásak vagyunk neked!
Boldog Karácsonyt! 🤗
Te beszélsz, nem beszélve arról hogy te a fiúkat is látogatott, hasznos tagja vagy a világnak ilyenből kellene lennie még milliónyi, itt van nagy szád
Szép próbálkozás! 😉
Te egy igazi seggfej vagy barátom!
Nem baj haver
Nem hatsz meg öcsi
Mindegy kellemes szórakozást itt nektek a fórumon, nektek más nem jut ilyenkor sem csak az itt nézelődés, vagányak vagytok, verjétek a....
Szia,
Kérlek küld el nekem is privátban!
Köszönöm
Minden kedves fórumozóknak és nem fórumozónak kívánok békés Boldog karácsonyt 😘
Neked is boldog karácsonyt!